Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
La multe luni, Alex! Si toate pline de sanatate si voiosie!
La multi ani sora si sot de Valentina!
Erina, bravo pentru vestile bune de la control. Super! Stai linistita si asteapta de acum marea intalnire, nu mai e asa mult!
Am vazut poze cu morosenii si Nati, niste dulci toti!
Trebuie sa mai intru si pe mailul comun pentru bunatatile de acolo...dar maine de acum, ca nu mai e timp azi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
toma_lly spune:
apropos de orele de somn:
Natalia adoarme seara in jur de ora 23 (efectiv ma innebuneste pana adoarme) si se trezeste dimineata intre 8 si 9....Mai doarme la pranz cam 1 ora jumate...
da' nu stiu nenica cum s-o fac sa adoarma mai usor 
in jur de 21.30 vrea sa mergem la baitza si apoi la nani-pui, dar de la 22 ma chinui de innebunesc s-o adorm. In fiecare seara acelasi ritual: vrea lapticul, vrea putin apa, vrea vacutza sau nu stiu ce mutzunel de la jucarii, vrea la olitza si apoi iar de la capat 

Natalia-13 sept. 2007
Poze
Marunzika spune:
Pai ce altceva mai am ascutit mai duamna?
Cupilul nu vrea sa doarma iar eu am nevoie de o pauza ca ma stoarce de toata energia. De aia am balotat aproape o ciocolata sa echilibram balantza, dar .....energie n-am, insa cateva zeci de gr in plus la cantar, probabil. Chiar, saptamana trecuta m-am bagat la Almased la pranz si seara
cate-o 1/2 cutie de inghetata...
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Vad ca nu-s singura ce alearga dupa copil sa-l adoarma...dar pr e ca nu doarme "lin" noaptea ai asta ma nelinisteste.
toma_lly e dulce Natalia
, iar ciubotzelele de ploaie sunt tare frumoase!
Yannisa Milena
24.08.2007
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Erina, felicitari pentru vestile bune! Enjoy the rest of the time! ![]() Si pana la urma nasti la Bucuresti? Sau mergi deja de pe acum la Piatra? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina
abia am revenit duminica asta (14 februarie)in Bucuresti,plecate de pe 18 decembrie. Nu ma mai misc de aici pina nu nasc. Doctorul la care sunt in urmarire e la o clinica bucuresteana (ca mi-am amintit pleaca in vacanta o perioada dar sper sa nu vrea bb David sa vina exact atunci
). Aaa, sa reamintesc va fi cezariana pentru ca si la Daria asa am nascut.-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
aandreea27 spune:
salutare fete dragi.am ajuns acasa de la job,bb face nani,asa a am intrat sa va citesc si sa va multumesc mult ptr sustinere.
am fost ieri la doctor,situatia mea este una de genul operatie reusita,paient mort,adica mi-au iesit ine toate analizele,inclusivBabes-Papanicolau,dar cu toate astea chistul este prea mare si nu poate fi inlaturat decat chirugical.lemnete m-a asigurat ca nu este o operatie foarte grea,recuperarea nu dureaza mult,desi este o opratie cu toate hachitele ei(anestezie s.a.m.d).
eu l-am suspectat de o doza prea mare de optimism,i-am si zis-o,dar in stilul caracteristic mi-a zis ca nici maar ptr ochii mei frumosi nu ar indrazni sa imi zica altceva decat adevarul.apoi ne-am ciorovait asupra perioadei cand treb sa ma internez,el voia sapt asta,iar eu chiar nu pot pleca de la job(patroana mea este plecata si toata firma este pe mana mea).asa ca a ramas ptr sapt viitoare.cam asat este.cu Dumnezeu inainte.
Erina spune:
Roxana, Maruntzika multumesc.
Yaia imi pare rau sa aud ca nu te simti bine. Sper ca de vineri sa te poti odihni la maxim. Treburile le-ai cam terminat,Tudor e la gradinita deci premizele sunt bune. Pupiciei si sa treaca repede-repede saptamina.
Si eu am dureri cam naspa dar in tota euforia ca e bine bebelusul si celelalte discutii despre sarcina si programare nici nu am mai spus la doctor.
Ma bucur ca a ajuns de data asta pirdalnicul de plic...as fi vrut eu sa pun ceva in el dar erau mai importante vederile.
Piciulika,te admir pentru cum te lupti sa-l alaptezi pe bb Alex si sa ii alini durerile
. La Daria eu am folosit Bonnisan-de la Hymalaya. Colicii nu au fost foarte agresivi.
Maruntzika, inafara de somnul putin agitata sa stii ca orarul de somn al Energiei este ideal.
Daria doarme asa: 2, 3 ore maxim la prinz (in functie de: daca iesit dimineata, ce activitati a facut, la cit s-a trezit, ora de somnpoate varia 1,2,3PM. Nu adoarme foarte repede decit daca e rupta de oboseala. Ideal ar fi sa adoarma la ora 2.
Daca adoarme mai tirziu si doarme 3 ore cu siguranta va adormi seara pe la 11 si se va trezi la 7.15, 7.30 sau rar un pic inainte de 8 (aici iar depinde daca maninca bine seara sau daca e foarte obosita de peste zi.
La PN lua prinzul la 1 si incercam ca pina la 2 sa adoarma iar seara ne bagam in pat la 9 si pina la 10 adormea. La Bucuresti tati vine tirziu si pina mai povestesc, se joaca,se face tirziu. O singura data a adormit la 8 seara pentru ca nu dormise peste zi.
Cred ca te-am ametit cu orele. Concluzia e: 8-9 ore maxim noaptea iar ziua de la 1,3 la 3 ore.
Doarme linistit (doar daca viseaza se trezeste sau se foieste.
Sa amintesc si ca daca suntem amindoi acasa nu adoarme decit cu amindoi si in patul nostru.
Luiza ce mai faceti? Macar tu ai reusit sa te intilnesti cu Ramonaiani? Eu cred ca da pentru ca esti atit de inimoasa si calda!
Asteptam vesti despre Maria.
-------------------------------
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui aandreea27 salutare fete dragi.am ajuns acasa de la job,bb face nani,asa a am intrat sa va citesc si sa va multumesc mult ptr sustinere. am fost ieri la doctor,situatia mea este una de genul operatie reusita,paient mort,adica mi-au iesit ine toate analizele,inclusivBabes-Papanicolau,dar cu toate astea chistul este prea mare si nu poate fi inlaturat decat chirugical.lemnete m-a asigurat ca nu este o operatie foarte grea,recuperarea nu dureaza mult,desi este o opratie cu toate hachitele ei(anestezie s.a.m.d). eu l-am suspectat de o doza prea mare de optimism,i-am si zis-o,dar in stilul caracteristic mi-a zis ca nici maar ptr ochii mei frumosi nu ar indrazni sa imi zica altceva decat adevarul.apoi ne-am ciorovait asupra perioadei cand treb sa ma internez,el voia sapt asta,iar eu chiar nu pot pleca de la job(patroana mea este plecata si toata firma este pe mana mea).asa ca a ramas ptr sapt viitoare.cam asat este.cu Dumnezeu inainte. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Andreea Daca medicul a recomandat operatia inseamna ca asta e singura solutie.Ai incredereca totul va fi bine
. Suntem alaturi de tine.
-------------------------------
35+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
toma_lly spune:
| citat din mesajul lui carpatina deja sunt uda la picioare ca fusei si in balta cu Natalia.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
pai fara cizmulitze de cauciuc....

Natalia-13 sept. 2007
Poze
aandreea27 spune:
rodica ma bucur mult ca ai mai scrsi si ca sunteti toti bine.asat este o perioada cam urata din pct de vedere economic,dar trecem noi si prin asta.
alinkav astea sunt niste vesti minunate,bravo puiuti.cred esti foarte mandra
.
vakentina la multi ani sotului si distractie placutaaaaaaa.
erina urata problema asta,la incepututrile noastre in bucuresti stateam tot cu chirie si pateam ba una ba alta.atunci nu am dat mare atentie,dar la voi situatia sta altfel cu doi copilasi micuti.in rest ma bucur ca sunteti bine,mai ai nitelus si gata si bb david.
cat despre somnul copiilor,al meu are program de sapt si program de week-end.in timpul sapt se ulca pe la 9,9 jumate si il trezeste tati lui pe la 8 jumate sa mearga la cresa,iar in week-end se culca pe la 23,23 jumate cel tarziu si se trezeste pe la 9 si jumatate.pe mine ma uimeste,parca stie ca e vineri sau sambata,ca duminica se culca tot la 9 jumate cel tarziu.oare stie calendarul?![]()
![]()
yaia rabdare mai ai nitels si gata inri in cocnediu si te poti dihni mai mult.eu una am facut marea greseala sa inru in cocnediu cu o sapt inainte de nastere,daca as mai avea un copil m-as odihni mai mult.am vazut cat conteaza.
ma duc sa beau un phar de vin alb de sagarcea cu socrela si cumnatica.
va puuupppppppp