Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Asaaaa,am venit acum cu beutura si cu ceva de rontait
Declar oficial deschis Balul Absolventilor
Adunareaaa dovlecime...

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Felicitari! Le meriti pe deplin pt ca reusesti sa faci atatea.

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit din nou!

Mai, ce subiect fierbinte asta cu dermatita. Natalie e rosie toata in jurul gurii, apare, dispare..nu pare ca ar deranja-o in vreun fel, nu se scarpina, nu plange...

Cand era ea micaa tot avut niste bubite si pediatrul mi-a recomandat sa-i schimb detergentul si sa-i dau cu Cicalfate. I-au trecut f repede. Eeee, acum cu toata crema nu-i trec deloc.

Maine avem vizita la pediatru sa vedem ce si cum.

Raluk, mami ce dulce esti cu parul scurt!

Liliacule, asa e draga mea, nu am nici cel mai mic chef!

Azi am facut guacamole! N-am mai mancat pana acum, deci habar nu aveam ce gust trebuie sa aiba. Ma rog, gustul ca gustul..dar arata de parca ar mai fi fost mancat

Si mi-am luat si mango sa vedem cum e..neam de neamu' meu n-a mancat pana acum mango!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Eu o ascult pe Raluk si ma bag la produs de lapte .
Noapte buna!

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Meli multumesc . Esti simpatica tu cu bb3. Dar Razvanel a spus ceva? Poate el spune mama

Liliana pai noi cand puiul nu plange tzop pe el cu camera si aparatul foto...

Bine ca mi-ai amintit sa ma gandesc cu drag la Maria cu mutatul si sa sper ca va fi cat de usor se poate

Lali vai ce rau imi pare de rosu in gat! Sper sa isi revina repede. Dar oare de la ce se face asta?

Lullaby multumesc . Intr-adevar Alex nu ma mai prinde de par cand sta in brate, in schimb cand il pup pe burta ma prinde si de parul scurt si de urechi (care lui cred ca i se par niste torti la capul asta mare )

Iulika multumesc mult

Ioi Catalina ce murdarici frumos aveti acolo . Dar cum de ai inceput cu cereale din moment ce e grasunel si constipat? Orezul eu stiam ca il constipa si mai tare.

Moni, Carina imi pare tare rau sa aud de dermatita asta atopica. Sper sa scapati cat mai repede de ea.

Mama_si_pisa sper ca ai invins gripa

Mimika multumesc mult mult pentru explicatiile cu diversificarea

Hepilica ai dreptate, si eu chestii de la mine ii voi da, noroc ca am mere de asta-vara cat de bio se pot creste intr-un oras... dar no, ti-am zis, nestropite, netratate. De aia ma bucur eu ca voi incepe diversificarea pe cand apar fructele de sezon, sa pot continua cu ele dupa mere. Ce ziceti? Ma pot baga la cirese? Peste capsuni sar la el, dar la mine nu.

Ioooiii, apropo de atatea versiuni diferite de diversificare (care ma ametesc de cap, ca sunt asa diferite ), acuma mi-am amintit cu capsunii, si am mai si vazut filmuletele bestiale de la Moni (mie ala cu spaghetele mi s-a parut cel mai haios, pentru ca e cel mai nesanatos). Deci ce mi-am amintit, ca vorbesc deja aiurea. Am un finutz nascut la 1 septembrie 2008. In mai 2009 cand am fost pe la ei, el a mancat asa: un bol de vreo 500 ml de mamaliga cu branza, smantana si jumeri, apoi un triunghi din ala mare de felie de tort cumparat (cu toate relele ce poate insemna asta... ca sa nu mai spun ca nimic bun pentru el, vorba voastra, nu stia ce e, ca sa ii fie pofta, nu?), si apoi inca vreo 15 capsuni si de-abia l-au oprit sa nu pape mai multi. Si copilul e deocamdata perfect sanatos... No de asta ce ziceti? Si in septembrie de ziua lui culegea costitele de pe mese, micii si manca de numa cu mana lui felii de sunca (mezel cumparat ). Mi-am gasit albumul cu el pentru exemplificare.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Monica, si eu am inteles ca poate exista ereditate in dermatita atopica. Am vorbit si eu cu mama dar zic eca nu am avut asa ceva, iar sotul nici el din cate stiu. Noi mai degraba am avut alergii din astea de primavara si bronsite. Eu inca mai sper si acumm ca am vorbit cu voi parca ma simt un pic mai bine ca azi tare am intrat in butoiul cu melancolie.

Daca dermalin nu se mai importa ce marca ati folosit si care a fost ok?

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Moni_iulia,

Fetelor,cu toata parerea de rau, imi dau pantofiorii si rochita jos,parasesc ringul de dans si ma bag la somn (inca ma mai doare bostanu')
Pe cuvant va spun,asa zi obositoare ca azi n-am mai avut de muuult timp

Daca vreti sa cante muzica,bagati "postari" la tonomat
Va pup cu drag pe toate,petrecere faina in continoare

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

inca una si ma duc

Raluk,pai tocmai de asta ziceam si eu Razvi deja a zis mama ()...si ...eu as vrea tot baietel daca e sa fie.
Voi fi Soacra Cu 3 Nurori

Astept primavara...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citiii din urma by now...multumim, Monica, Lucia, Anomis, Cristina, Lullaby!!!

Cuscrela , thank u! Ne bucuram ca i-am placut lui Alex. Sa stie baiatul pentru ce lupta!

Noi ne luptam cu niste viitori dintisori banuiesc, pt ca musca tot ce prinde saracutza. Si are o faza pe zi cand plange mai tare. La voi e sau a fost asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Noi ne luptam cu niste viitori dintisori banuiesc, pt ca musca tot ce prinde saracutza. Si are o faza pe zi cand plange mai tare. La voi e sau a fost asa?

Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

La mineil tine asa de ceva timp..Nu iti mai spun de cat exact , cå vorba aia poate nu e valabil si la voi.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk, acuma am citit ce ai scris tu. Marul era din piata, ca alta sursa nu am , dar sunt sigura ca nu din acela de la tarani. Din pacate livada de la tara a socrilor chiar anul trecut nu a vrut sa ne dea mere asa ca nu am alta sursa. Sincer atat m-am concentrat ca de la ce poate fi si ma gandeam ca toata lumea incepe cu mar ca ala e trecut sigur, etc. si nu are cum sa fie de la el. Ma gandeam eu initial ca s-a iritat de la suculet. O sa tin cont de ce mi-ai spus si eventual o sa il las afara din alimentatie cateva zile, dar merg acum pana marti pe trixera.

Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Happy Valentine's Day

Mergi la inceput