Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanna81 spune:
in sfarsit!!! dupa patruj'da milioane de refreshuri pot si eu sa vad forumul... mama lui de internet ca nu mai pot cu nervii capului 

am reusit sa citesc cate ceva. nu mai tin minte nimic,evident. am vazut ca v-a placut debutul diversificarii noastre. de fapt inceputul inceputurilor a fost cu sapunul de pe manute la baie ![]()
baiatul meu a avut zi de cearta azi. a avut ceva de impartit cu somnul si n.a vrut frate nici sa-l vada in fata ochilor. cum il vedea cum zbiera la el si ala nu pleca
si Carol urla... horror, ce sa mai vorbim!?! o veselie, nu alta!!! acuma vad ca a revenit la sentimente mai bune
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
lutoniana spune:
Liliachio lasa fata la calculator ca asa -i frumos...iar tu sa ne scrii la noapte cand incep chefurile.
Ioana si David mai papa clabuc
....si daca ai sti cum te inteleg cu net-ul...iti vine sa-i dai foc efectiv.
Raluk sa stii ca acum vei gasi prin casa si pe hainite par scurt....cel putin asa-i la mine. Oricum zilele astea merg iar sa ma tund, cel putin sa stiu o treaba.
Ce face Alex pe seara asta ? Nu da semne ca ar vrea la toaleta ? 
Cristina se intelege ce spui...sunt mai multe posibilitati dar de fapt nu se stie de la ce sangerezi....asta-mi place mie cel mai mult.
Va fi bine ai sa vezi, mai stai cateva zile sa vezi cum te simti.
Auzi ce zice Lulaby ca fetita ta e o bombonica dar tu nu zici nimic de ea, ce mai face, ce mai zice ....
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
angelli spune:
Xggg subscriu si eu la ce a spus Iulika fructe pt constipatie merg facute piure( prune, mere, pere)deoarece in piure raman fibre necesare tranzitului, in suc nu.Si Nicholas a facut azi dupa a 3 zi, cu piure de mere.Nu a mers inainte nici cu suc de prune, mere, pere,debridat,infacol.Salvarea era doar supozitorul.Sper ca asta sa fie solutia ca la noi cu cat e mai constipat cu atat vomita mai tare.
Pentru Dermatita atopica dupa ce am incercat mai multe tipuri de lapte hipoalergenic, a baut o perioada mica Lapte Alfare de la nestle care e tata lor.I-au trecut bubitele in cateva zile.Dupa o perioada l-am trecut pe formula obisnuita si gata.Si nu am folosit nici o crema cu hidrocortizon sau picaturi antialergice cum ma sfatuisera 3 dr.
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
moni_iulia spune:
Dupa ce o saptamana intreaga a facut doar "ploicica" fara sa mai "vorbareasca" nimic:Tudor a zis TATA!!!!
Incepuse logoreea de dimineata dar, se pare ca l-a asteptat sa vina de la servici ca sa-l strige.
Ma cam oftic eu ca n-a zis mama dar, tot imi vine sa-l mananc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Raluk sa stii ca acum vei gasi prin casa si pe hainite par scurt....cel putin asa-i la mine. Oricum zilele astea merg iar sa ma tund, cel putin sa stiu o treaba. Ce face Alex pe seara asta ? Nu da semne ca ar vrea la toaleta ? ![]() |
Tocmai d-aia mi-e mie groaza sa ma tund ca al meu e si usor blondut si nu l-as mai vedea cazut pe cine stie unde.

Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii

Romania
angelli spune:
Raluk si mie imi place cum te-ai tuns.
Nu mai stiu ce sa fac am inceput sa beau Gatorade, dimineata sunt deshidratata ca o hartie creponata cu toate ca beau cisterne de apa.Oare de aceea ling vacile sare, sa retina apa pt lapte?Trebuie si eu sa fac asta?![]()
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
Iulika29 spune:
Moni_iulia hehe daca spunea al meu tata si el nu era prin preajma zåu de ii spuneam
..Eu sunt mai ciudoaså de felul meu![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Ce face Alex pe seara asta ? Nu da semne ca ar vrea la toaleta ? ![]() |

A facut dimineata, nu mai facuse de vineri, asa ca saptamana asta face pauza

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monica_dicut spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Moni_iulia hehe daca spunea al meu tata si el nu era prin preajma zåu de ii spuneam |

tare rau. Si eu sunt ofticoasa cris, uff, bine ca teoretic nu-i nimic

angelli, trecerea la lapte hipoalergenic se face la fel ca de la un lapte normal la altul adica cate o masura pe zi? Eu as vrea sa merg tot pe Milupa, ma gandesc ca or avea si ei...
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
asaaaa, deci sa continui cu ce aveam de spus...
monic cu dermatita atopica ne-am luptat si no la primul copil si dupa ce-am facut teste de cremute s-a reglat prin alimentatie (fara banana si alte alimente alergene pana dupa 1 an) si apoi in baia de seara puneam un varf de bicarbonat. Asa am procedat la sfatul medicului dermato si bubitele le tineam sub control.
MangaGirl te simt un pic "amarata" cu cel mutat, dar trebuie sa gasesti resursele sa terminati cat mai repejor.
Raluk16 Am vazut si eu un Alex razacios si scumpicel. Parca nici nu-mi vine sa cred ca este urlaciosul de care povestesti. Si daca tot te-ai tuns, pai sa-ti fie de bine.
Danuta pupam mesagerul si slava Domnului ca iuliapapusa e in regula, pupam si Ana Lugojana.
Parca mai era ceva...dar nu ma mai ajuta neuronul ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
crystina spune:
Intru si eu sa va salut..
Danuta, condoleante. ![]()
Mada, felicitari surioarei tale si sarcina usoara! Vroiam sa mai spun ca Irinel e un scumpel iar tu arati tare bine, mereu cu zambetul pe buze. 
Cristina, si pe mine m-ai impresionat, sa te oferi sa alaptezi pentru micutza Fragutei..ce sufletel minunat ai. 
Andra, ati fost niste frumosi la botez, de la un cap la altul. Minunat!
Diana, nu stiu daca ti-a raspuns cineva intre timp dar www.bbc.co.uk/food/recipes/database/fluffyamericanpancak_74828.shtml" target="_blank">asta pe care o folosesc eu..in loc de maple syrup poti folosi miere.
Hepilica, ai fost haioasa rau cu pur-ul ![]()
Maria, spor la mutat..Aidan e un cumintel, da' ia zi..ii place Verdi sau prefera "Twinkle, Twinkle little star"? Io urasc mutatul si sa stii ca te apreciez ca esti atat de calma..eu m-am mutat ultima oara cand avea Lilly doi ani si a fost un cosmar. Ce puneam in cutii, ea venea din urma si le punea la loc.
M-au impresionat mult pozicile cu Aidan, este atat de delicat..ce frumos pozeaza el langa draga lui tzitzi si tati ce mandru este. 
Liliana, ce mi-au placut pozele de la botezul vostru..Raducu si Andra, cum se strang ei in brate, niste ingerasi frumosi. Si tu arati tare bine, asa cum mi te-am inchipuit 
Luci, cum merge cu suculetzele? N-m ajuns inca la partea cu impresiile tale despre intalnirea cu ceilalti bebeusi, de-abia astept sa citesc. Si dragul de David..este o minune, ce miscari face si cat de rapid invata..pupam ochisorii lui!
Mai vroiam sa spun ca am vazut multi bebelusi frumosi ..Maia, Loris, Josh, Ana, Alessia..am admirat picioarele cu mare invidie
picioarele lui Monique, pozele Selenei care a aratat atat de fresh la nunta (iti sta tare bine in verde) si sunt la zi cu blogurile Nelei, Lilianei si Mariei
Si mai vroiam sa o mai tzuc pe Crissbebe
nu fi supa mamicule ca nimeni n-a intrebat de tine..atat de multe mamici de dovlecei..daca io ma gandesc la tine, te gandesti si tu la mine de-acum incolo? Deal? 
Trimit si mai revin.