Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 5

Lali_mete spune:
Luto,noi ii spunem dovleac turcesc,si mama soacra are acasa,deci o sa il incercam si noi.Noi papam de vre-o 2 saptamani i solid,cu suculet am inceput de la 3 luni din cauza constipatiei.Papa mar,morcov,banana(foarte putin ca cica nu-i buna),para,combinare intre ele,ca suculet sau pulpa de fruct cu suculet.Am incercat sa ii dau morcovelul piure,dar nu am avut pic de succes,m-a stropit toata
.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

anamaria1979 spune:
Luto sa stii ca eu dau dovlecel din ala verde si mananca cu morcov si albitura de numai are aer. Da este intersant site-ul. Am vazut ca indica avocado ca fruct de start in locul banannei. Dovleac din asta galben si lunguiet (lubenita) am vazut in piata la noi. Este adevarat ca si eu tot la placinta ma gandeam cand l-am vazut.

liliac1 spune:
Seara buna si de la noi, fetelor.
Hmmm, incepe sa nu-mi mai ajunga timpul din cursul zilei asa ca o sa mai rezolv cateceva la noapte. De fapt noaptea va citesc... dar nu-mi permit sa tzacanesc. N-am fost si io in stare sa-mi iau o tastatura mai silentioasa...rusine sa-mi fie.
Iuliko Bruce se face din ce in ce mai grozav. Mi-a placut la nebunie cum ai facut pozica aceea in alb si negru si cum ai scos in evidenta ochii si...cerceii. Va
monique te declar maestra in gastronomie pe domenii necunoscute mie. Eu sunt cu de'ale ciorba, fripturici, tocanite, zacusca...la de-astea de mi se incalceste limba si cand le pronunt esti prea tare.
Notat reteta de supica
Mely Felicitari pentru incheierea sesiunii. De-acum ne zapacesti si tu cu alea-alea in bucatarie. Vazut si flacaii, niste scumpicei
Santorini... nu mai stiu ce voiam sa zic...dar te cu mult drag
techiluto deci ati trecut la mancaruri mai elaborate. Felicitari! Si lui tati ca s-a descurcat cu achizitionarea "jmecheriei" cu "cuc de baby ".
monic mamica de bebelac cu ochi de safir iti trimit o de la noi.
selenica la nunta ai fost f frumoasa. Chiar o pata de culoare pe fotografii Ce faina-i Ebruska cu cerealele. Mult succes la dintolog si speram sa termine cat mai repejor lucrarica.
Fragutzo Hmmm, dar tu vrei din tot sufletul tau sa te duci la petrecerea cu pricina?? Nu'sh de ce am senzatia ca gasesti tot felul de motivatii doar ca sa nu te duci. Poate ca m-am gandit eu aiurea..nu'sh ce sa zic...
cristina_ana m-am impresionat cand am citit ca te oferi pe post de alaptatoare pentru inca o printesa Asa gest...mai rar. De-asta va iubesc eu pe toate ca am senzatia ca toate sunteti bine intentionate si ca vreti sa faceti totul pentru celelalte numai sa ne fie bine. Un brat de flori pentru tine este insuficient din punctul meu de vedere.
Tare ma bucur sa aud ca incetul cu incetul pb ta cu sangerarile se regleaza. Ai fost azi la medic??
Kawaichan Vai ce tare-i Josh si ce frumos sta el in fundulet. Este deja baiat mare si este mult avansat. Bravo lui. Arata demential de frumos si are aliura de star pe prina pagina de reviste.
Te cu mult drag si sa stii ca nu-s chiar atat de rea, totusi, si nici prefacuta
lutoniana David este performer din punctul meu de vedere. Este atat de fortos, atat de minunat. Eu am stat si m-am uitat la filmulet de muuulte ori si se pare ca ai un baiat super-inteligent ca a executat miscarile ca si cum le-ar fi studiat inainte si le-ar fi stiut in detaliu.
Imi place ce pove tu despre "gradinita" si am convingerea ca o sa ne dai multe idei interesante despre activitati cu bebelacii nostri. Poate prima impresie a fost facute si din cauza unei eventuale stari de "frica" a ta la intalnirea cu noul...zic si eu... dar cred ca pentru David va fi foarte interesant sa interactioneze cu bebelacii.
madalina84 Felicitari pentru surioara ta! Cand va fi cazul, vei fi experta.
Ioana inceputul diversificarii lui Carol este mortal de-a dreptul! Bine ca nu ai cant la pat...cum am avut eu de mi l-a scos fii-mea de jur imprejur cu cei 2 dintoci ai ei de jos
Taaaare-mi esti draga!
Anomis si un
pentru Dinu!
andraiulia Nu mai are sens sa mai pun comentarii despre pozele voastre ca toate superlativele din vocabularul meu sarac mi le-au "halit" fetele dinainte. Ati fost minunati intrutotul!
Nela esti deja experta in ale cerealelor. Mi-am salvat si eu postarile tale cu toate ca am convingerea ca noi o sa incepe cu zemuri...nu de alta dar deja nu mai intram in body-urile de 3-6 luni...am trecut la next-level Il vreau eu zdravan dar nu chiar asa umflat. Pup Margelata care a inceput sa ia bine in greutate
.
hepilica fata cu PUR-ul si cu livada cu de toate..imi faci zilele frumoase O
pe Maia diversificata!
alex25 Alessia este o "banaciune" frumoasa foc si deloc slabutica. Te inteleg cu frica de dezhidratare... Va
Trimit si revin mai tarziu...ca unul urla si altul vrea la calculator...si tatal lor are treaba cu masina de familie
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri

anamaria1979 spune:
Luto vad ca ei indica pe site cartofi si fasole verde, in continuarea dovleacului. Daca n-am inteles bine te rog sa ma contrazici. Si fara carne pana la 6 luni.

carinablanca spune:
Monica, Angelli multumesc de sfaturi si de imbarbatare.
Monica, da pediatra mi-a spus ca nu trece definitiv ci probabil tot va reaparea, dar citesc pe net si cazuri in care au reusit sa vindece (daca se poate spune asa) problema, dupa cum a zis acum Angelli ca au scapat si ei. SI eu sper sa nu fie asta dar am cautat poze pe net si mi se pare ca se potrivesc cu ce are ea pe piele. Si mie frica sa nu se extinda prea tare pe fata ca ce am vazut pe net a fost ingrozitor. Pediatra mi-a mai zis ca in general dispare pana la an dar am citit ca sunt cazuri cand le ramane toata viata. Sper sa nu fie cazul.
Daca intr-o saptamana nu se amelioreaza vizibil oricum merg si la un dermatolog.
Nu alaptez, deci nu e cazul de ce mananc eu iar dermatita i-a aparut cam atunci cand i-am dat mar cu care nu cred ca pot sa o asociez. Mai degraba poate faptul ca mi s-a terminat in aceeasi perioada Dermalin. Vreau sa cumpar din nou dar nu gasesc.
Carina de scumpete de
Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
Happy Valentine's Day

monica_dicut spune:
Nici eu nu gasesc dermalin pe nicaieri...
SI inca ceva. MIe mia zis mama ca am avut si eu ceva asemanator cand eram bebe. Imi aparea iarna pe obraji. A umblat cu mine pe peste tot. Pana la urma i-a dat un dr sa-mi dea Vitamina F si cica de atunci n-am mai facut. EU am cautat pe net despre ea si cica chiar e buna pt par si piele sau piele si unghii .. Marog, asa isi aminteste ea, ca vitamina F dar nu garanteaza. Eu vreau sa o intreb pe pediatra. Ce vroiam eu defapt sa mai spun e ca cica se pare ca ar avea ceva transmisie genetica. Si acum imi amintesc ca m-a intrebat si pediatra daca eu am ceva pe piele. Adevarul e ca mie imi apare iarna pe maini asa ceva, marog, fara bubite, gen eczema asa dar trece cu crema grasa.LA fel are si taicamiu doar ca el are pe zone mai largi si in cap. Eu o asociez totusi cu ce avem noi. Eu am grupa de sange a tatalui meu iar DRagos pe a mea deci cred ca ceva legatura tot are.. si eu sper din suflet sa treaca pt ca e tare naspa. Atat ca DRagos doarme f bine noaptea. Nu am probleme cu el cu trezitul.SE mai foieste dar nu rau.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

monica_dicut spune:
Oare ce o fi facut Cris la doctor??? Sper sa vina cu vesti bune
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria1979 Luto vad ca ei indica pe site cartofi si fasole verde, in continuarea dovleacului. Daca n-am inteles bine te rog sa ma contrazici. Si fara carne pana la 6 luni. |
da, asa e. numai ca eu nu prea m-as arunca la cartofi....ma gandesc sa pun unul cand ii voi face ceva "zupa" sau un piure de legume.
Iar cu fasolica mai astept primavara.
Eu ca sa fiu pe deplin sincera cu voi i-as da numai fructe in perioada asta numai ca mi-e teama ca nu va mai accepta alte chestii ulterior.
carinablanca

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

anamaria1979 spune:
Da cartof inca n-am incercat si pediatra inca nu ne-a dat unda verde la el. Fetel cu dermatita sa fie cazurile vostre ale usoare. Din pacate dermalinul n-a mai fost importat am intrebat si eu ca
l-am terminat. Am luat un detergent de copii no name sano nu stiu cum, pana acum vad ca nu a patit nimic copilu.

cristina_ana spune:
Hai ca am intrat repede sa va zic ce am facut la doctor si pe urma ma duc la alaptat papusa.
Deci la ecografie nu am aflat nimic. Cica sunt foarte bine, steriletul e la locul lui si nu stie de ce am avut sangerarile alea nasoale! Astazi mi-a curs foarte putin sange, deci am sperante ca or sa inceteze in curand. Mi-a zis ca e posibil ca steriletul sa fi iritat uterul si asta ar fi cauza. O alta posibilitate ar fi fost ca uterul sa respinga steriletul si sa provoace contractii in ideea de a-l da afara, dar atunci respectivul obiect nu ar mai fi fost la locul lui. Si el era! Ati inteles ceva?
Acuma am decis sa mai astept, si daca situatia asta nasoala se prelungeste sau se mai repeta, o sa mi-l scot.
Mami si pisa, prezervativul iese clar din discutie ca nu il suporta dumnealui. Nici nu vrea sa auda de asa ceva. Noi nu am mai folosit asa ceva de vreo 10 ani, eu nici nu mai stiu cat costa sau ce marci mai exista.
Raluk, ce rau imi pare ca ai tuns frumusete de bucle! Iti sta bine si asa, oricum esti o frumoasa, dar mie imi placea exceptional de mult parul tau (si al Clauciei). Acuma pana creste la loc.... Zau ca imi vine mie sa plang. Ce nesimtita sunt, in loc sa te incurajez, eu ma vait pe aici!
Astazi am manacat si eu in premiera avocado. Mai fetelor, mi-a placut de nu am cuvinte. Nu mi s-a parut deloc gretos. L-am papat cu paine prajita, sare si lamaie. Ce noroc am eu cu voi ca am ocazia sa aflu de chestii din astea deosebite.
Monique, m-ai omorat cu papica ta de azi!
Am luat ingredientele si pentru cico de casa si clatitele Moniqai. Dar astea maine.
SI am mai luat pampersi din DM Auchan. Par OK.
Nu mai pot scrie acum. Va pup!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE