Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 4

Lali_mete spune:
Buna seara fetele! Vai dar voi iar ati scris mult,si eu nu am cum sa citesc.Imi merge netul tare naspa(nu de alta dar il "fur" wirless,de la vecini,ca eu nush de ce,dar nu am).
Hepi,ce iti face mititica? Papa mai bine acum?Azi-noapte Paul a tusit de cateva ori,stranutat,si i-a curs nasucul asa ca azi-dimineata m-am dus cu el la dr si are rosu in gat.Nu s-a manifestat absolut deloc(in afara refuzului de a papa lapticul cu biberonul,l-am dat cu lingurita si asa l-a papat),nu febra,nu plans,nu somn agitat,deccat in aceeasi noapte ca fetita ta.Dupa ce terminam tratamentul ,incercam sa intarim imunitatea,si la mine si la bebe,ca nici la mine nu se vede cand sunt bolnavioara.Eu ma simt ca naiba,dar la 'suprafata' par fresh.
Tata socru mi-a spus ca trebuia sa imi dau seama de cand nu a vrut sa suga lapticul din bibe,si eu nu am stiut
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Lali_mete spune:
Luto multumesc de mail si paola,am intrat dimineata si ti-am vazut minunea.E bestial cum se taraie el,si ce 'viraj'face,iti vine sa-l mananci,nu alta.Poate reusesc si eu sa mai citesc din ce ati scris voi,daca nu se prinde vecinul ca ii micsoreaza cineva clandestin viteza la net .Monica mujltumim de complimente
,cand lucram la patiserie din cauza unui neon mov toata lumea spunea ca am lentile
.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://picasaweb.google.com/Lali.mete/Paul#
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

lutoniana spune:
Carol e bun mami ? Vad ca imediat ai sa stai si in poponeata....Pupa Luci ochiosul frumos.
Ebruska papa...si mami o filmeaza Pare OK cu prima masa. Succes in continuare
Mihnea a mai crescut si mami are niste gropite in obraji ....
Hepilica si-a propus o gradina exotica
Techila ce-au zis puisorii de morcov....au lins borcanele ?
Raluk bine ai venit in grupul celor scurte iti sta super
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

suede spune:
Da,asa este,are mama un baiat mare ,peste doua zile facem 4 luni
.
Si baiatul are gropite,dar momentan are si falci
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Carol e bun mami ? Vad ca imediat ai sa stai si in poponeata....Pupa Luci ochiosul frumos. Ebruska papa...si mami o filmeaza ![]() Mihnea a mai crescut si mami are niste gropite in obraji .... Hepilica si-a propus o gradina exotica ![]() Techila ce-au zis puisorii de morcov....au lins borcanele ? Raluk bine ai venit in grupul celor scurte ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Laura

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

techila spune:
ei, luto, afurisitilor le-a placut foarte putin spre deloc. asta e, se trage si maine. inca nu stiu daca maine sa le fac tot morcov sau sa le fac morcov +albitura. habar n-am, dar noaptea e un sfetnic bun...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

selen80 spune:
citat din mesajul lui techila ei, luto, afurisitilor le-a placut foarte putin spre deloc ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

POZE URSULICA
nunta

lutoniana spune:
citat din mesajul lui techila ei, luto, afurisitilor le-a placut foarte putin spre deloc ![]() Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
daaa, + albitura va avea un gust fenomenal

Eu l-am testat azi pe David cu un soi de dovleac care e aici si despre care www.wholesomebabyfood.com/squashbabyfoodrecipes.htm" target="_blank"> am citit aici ca e dulce si poate fi introdus printre primele alimente.
Al meu arata exact ca www.growingcommunities.org/images/butternut-squash.jpg" target="_blank">asta
L-am copt si nu am avut asa mare succes ca i l-am amestecat cu putin lapte.
Dupa care molfaia ta'su dintr-o bucata si ii dadea si lui sa linga.....si afost putin mai distractiv.
Maine mai vedem ce naiba facem.
Parca as incerca niste pastai (GLUMESC !!!!!!)

moni_iulia spune:
Buna seara!
M-a exasperat Tudor azi: a mancat si a dormit intruna.
Parca e un puseu la aproape 4 luni,nu?Citat: Mama_si_pisa
Anomis, draga mea, sigur ca vreau sa ne vedem, m-ai uimit. Eu locuiesc īn Vitan, dar ne vedem noi la primavara, fii sigura, cu baieteii nostri ca niste gāze printre pomii īnfloriti, ori mai pe soare, vom vedea noi. Mai vorbim pāna atunci, ca sa treaca frigul mai repede. Te sarut!
Si eu! Si tare mult mi-ar placea sa te intalnesc.
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice

anamaria1979 spune:
Luto mami ala arata ca un dovleac de-al nostru. Am vazut la noi in piata, uite ca mi-ai dat o idee.

lutoniana spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Luto mami ala arata ca un dovleac de-al nostru. Am vazut la noi in piata, uite ca mi-ai dat o idee. ![]() |
draga Anamaria, eu dovleci am vazut in Roamnia numai rotunzi si mari asa ca o minge de fotbal

Asta ce l-am cumparat eu e exact cat un dovlecel mai mare sa zicem.
Cred ca sunt confuza

Dar ai vazut ce "de bine" scrie acolo pe site ? Si e printre putinele care se introduc la 4-6 luni dupa parerea lor.
Noua ne-a placut ca a fost dulce...si total neinteresant...dar noi nici nu le prea avem cu mancarea asa ca....nu suntem etalon.