Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 21
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. N-am avut niciodata curiozitatea sa stau langa el cand o prepara,de obicei o facea seara tarziu/noaptea,ca sa aibe diva ce savura dimineata la cafea. "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Hmmm, o sa-i dau postul asta la co-autor sa citeasca!!!Eu gasesc dimineata cesti de cafea si farfurii murdare

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Fraguta, suntem pe aceeasi lungime de unda! Ma si gandeam sa ii arunc in fata la Sorin ce face samuraiul Sabinutei!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
SabinaY. spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Hmmm, o sa-i dau postul asta la co-autor sa citeasca!!!Eu gasesc dimineata cesti de cafea si farfurii murdare ![]() ![]() ![]() If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Pai stai tu linistita ca diva isi savura cafeaua si prajitura si apoi se apuca de smotru in bucatarie,unde ramanea dezastru dupa ce artisul isi savarsise capodopera.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
anamaria1979 spune:
Moni iulia ce dragut e tudor! Cred ca tati e mandru nu isi mai incape in piele.![]()
Techila
vai mama draga ce povestesti tu acolo.
Mary felicitari pentru sesiune. Ce mamica de 2 baietei, fara restante.
Daca tot suntem la capitolul haleala fac si eu niste snitele da mai pe seara ca sunt cam pleostita acum. Sa aiba si soata ce roade cand vine de la munca![]()
NelaM spune:
Mai, dar mie mi-a scapat filmuletul cu plimbatul fructului dintr-o mana in alta! Il mai caut in urma.
La capitolul asta Ana nu cunoaste alta utilitate a mainilor decat sa isi gadile amigdalele cu ele!!!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
SabinaY. spune:
Da Nela,merge f bine si faina din comert.Sfatul meu este sa o ti in frigider.
Mie mi-a facut-o socrul meu si asa m-a sfatuit.Sa o in in frigider sau intr-un loc uscat si racoros.
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
cristina_ana spune:
Vai de sufletul si de zilele mele ce buna a iesit ciocolata aceea
Am bagat-o la congelator, ca sa se intareasca mai repede! Am facut doar jumatate de cantitate, ca nu stiu daca sotului o sa ii placa si eu stiu sigur ca nu ma pot abtine sa nu o mananc intr-o zi. S-a dus naibii de mult Montignacul meu.
Dar azi am cumaparat magiun din ala de prune fara zahar si maine fac clatitele Moniqai, insa cu faina integrala si magiun din asta, ca sa nu ingrase prea tare!
Doamne, ce ajunge omul sa faca dinj lipsa de ocupatii, toata ziua numai prajituri si papa bun am in cap.
Selene, nici eu nu stiu ce e aia esenta de cafea. Eu am pus esenta de rom. Si nici coniacuri si alte nebunii nu am avut. A iesit foarte buna si asa. Dar neaparat sa pui coaja si zeama de lamaie, ii da un gust demential.
Ma duc sa mai gust un pic din ciocolata aia, ca imi ploua in gura!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
MangaGirl spune:
hello,
scurt ca nici nu am ce sa zic. ce am citit ieri, am uitat, ce am citit acum putin...iarasi, nu mai tin minte. am vrut doar sa va salut. sa va spun ca am dormit aseara dincolo, pe saltea, ca nu am mai avut timp sa montam patul, dar macar era salteaua de la pat. m-am gandit la Delia sde aia am zis sa intru de la vechea casa, pana nu ma bag in ultimele cutii. Aidan a fost destul de afectat de mutat. nu recunostea. s-a foit toata noaptea. a fost si cumplit de frig. deh, camera imensa, goala, ferestre mari, vant afara ca-n padure. cu suieraturi. am dormit f prost pentru ca aveam grija sa-l ingrop pe el in plapupam. a fost frig. avea mainile gheata si caciulita ii era prea mica si ii ingheta urechea. sper sa nu fi racit. tot stranuta de azi dimineata. sper sa fie mai bine cand punem mobila. ne-am hotarat sa-i facem camera mica lui, desi va fi langa studioul lui ta-su, dar cea mare e prea mare. mi-e teama ca nu se va incalzi niciodata. dar aseara l-am culcat intre noi si era atat de disperat incat statea cu o mana agatat de tricoul meu si cu o mana de cel al lui ta-su. se uita in jur si chitaia, de fapt facea ca un catel din ala care se tanguie. deci da...percep schimbarea si mi-a fost atat de mila de el. nici nu aveam nimik familiar. jucariile ramasesera aici si totu lera strain si rece. chiar si pt mine.
ne vom obisnui, dar de acum incepe dezmatul. sufrageria e plina ochi de cutii, nu ai unde sa calci. am loc unde sa le pun pe toate.
mi-a placut de Carol. interesanta diversificare ...liber la lemn. e un frumos, la fel si Mihnea. au niste ochi atat de frumosi si expresivi. sa va traiasca fetelor.
ralukule sa-ti fie de bine tunsoarea. te rpinde, dar mie imi place cu bucle. sunt innebunita dupa parul carliontat...asa ca astept sa-ti creasca. 
angellima bucur ca Nicholas raspunde la piureuri. cu dezhidratarea, I hear u...dar eu nici nu beau.
ieri am fost la dispensar sa-l cantaresc...am plecat val vartej sa mai prind deschis pana la 11 juma. ajung acolo, pe un ger si un vant si o ninsoare cu polisgtiren si era de la 1. asa ca am luat-o pe jos, agale, spre noua casa sa-i ducem lui tati ceva de mancare. am mers vreo 9 km pe jos. 2 ore. a fost frumos ca era soare. cam asta a fost ieri. sper sa mai intru azi. acum plec la smotru. va pup
multumim pentru cuvintele frumoase.
crystina 

liliacule sunt doar f obosita si azi noapte am stat vreo 2 ore treaza de la durerea de spate. mi-a vneit si greu laptele de la draci si nervi si oboseala. sper sa isi revina.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NelaM M-am tuns si eu azi, mai scurt. Cel mai mult mi-a placut masajul la troaca! Poate ma mai tund o data, ca mai am par, macar pentru masajul ala! ![]() ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
vai mor de ras

mai,si aici e obiceiul cu masajul si data trecuta cand am fost la tuns tot asa m-am ales cu masaj la capatana

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09"Babies can't be spoiled...only nurtured."
SabinaY. spune:
gata,mi-am facut norma pe-o saptamana.
azi am avut liber si am profitat si de vremea nasoala de afara...aaa ca am petrecut in casa.
de maine incepe nebunia,nu stiu cand o sa mai apuc sa intru...
acuma ma duc si eu la nani,
poate reusesc sa citesc si cteva pagini dintr-o carte,m-am apucat de Vrajitoarea din Portobello![]()
Noapte buna tuturor!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla