Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

N-am avut niciodata curiozitatea sa stau langa el cand o prepara,de obicei o facea seara tarziu/noaptea,ca sa aibe diva ce savura dimineata la cafea.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Hmmm, o sa-i dau postul asta la co-autor sa citeasca!!!Eu gasesc dimineata cesti de cafea si farfurii murdare

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Pai stai tu linistita ca diva isi savura cafeaua si prajitura si apoi se apuca de smotru in bucatarie,unde ramanea dezastru dupa ce artisul isi savarsise capodopera.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

Mergi la inceput

Moni_iulia,deci e mortal Tudorita,ce vorbaret e mai !! Si-mi plac tare tare ocisorii lui aia limpezi limpezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mai fetelor,azi chiar s-a intamplat ceva...ca si eu m-am trezit cu apa in baie.Mi s-a infundat scurgerea.Al meu sot suna la un instalator care zice ca vine la 12.Toate bune si frumoase,spala-te Laura in chiuveta la bucatarie .
In fine,la 9 vine femeia la curatenie (ca m-am boierit ),ce naiba sa fac daca la mine in casa era ca la porci [:-))][:-))].
Cum sa curete fara apa?Ca risca sa curga pe jos....In fine,se face 12.Il sun pe sot si-mi spune ca ala nu mai vine,ca s-a prelungit lucrarea unde era.Sa innebunesc,mai ales ca al meu sot urma sa plece la ora 15.00 la sedinta anuala si sa se intoarca tocmai sambata.Ce sa mai zic ca am un bot pana jos ,cine-mi face mie diseara friptura la gratar,ca altceva nu mananc
Pana la urma a gasit pe un altul care a venit si a si rezolvat.Ufff .
In curand termina si femeia curatenia si ma odihnesc si eu ,ca am cam obosit,am tot stat sa-i arat ce si cum,am mai ajutat-o la diverse (fiind prima data la mine).
Noroc ca am un pui cuminte si m-a lasat sa fac treaba.
Deci Techila,n-ai fost singura care a luat apa astazi ,sper ca ai rezolvat si tu.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI

Mergi la inceput

ma bag la capitol nou,sa fiti cuminti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Techila sincer ma gandesc la tine ce nasol poate fi singura cu puii si izolata. Dar imi place ca te descurci in orice situatie. Cu hidroizolatia, te inteleg, sotul meu a lucrat in domeniul materialelor de constructii si mi-a spus ca asta e cea mai mare problema la toate casele, daca va intereseaza cred ca va poate sfatui cu niste solutii. In ceea ce priveste supica incearca sa le pui pe langa morcov si pastarnac cartof din acela dulce cu miez portocaliu (se gaseste la carrefour), s-ar putea sa le placa. Le pui si putin ulei de masline inainte de a blendui legumele, nu?

Cristina eu cu avocado stiu guacamole, care are doua tipuri de retete si crema acea bestiala de cioco la care ne-a trimis-o Raluk, care sincer o recomand in locul cioco de casa (nici nu m-am uitat la reteta dar precis are o tona de zahar - nu zic ca nu e buna la gust dar pt sanatate sigur nu, acum sper sa nu se supere fetele pe mine ca nush ce-am patit in ultima vreme ca numai chestii din astea sanatoase accept sa mai mananc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Hello girlies!

Intru repede sa pun niste poze noi

Mai intru diseara.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Miha, esti cumva mind reader? Exact despre asta scriam acum, cat nu-mi plac micutii care inceraca sa faca conversatie la tuns...
Ce faci, cum mai sunteti?
Am vazut ca ai avut o noapte alba... of of

Sabina, merci de info cu faina de orez. Poate imi iau maine sa incerc si asa. Somn usor si te mai astept, imi face placere sa te citesc.
Imediat ma bag si eu la somnic, ca e vremea.

Cristina, ce figura esti cu cioco aceea, ai facut jumate sa nu o termini!! Eu m-am razgandit, nu mai fac ciocolata. Asta dupa ce l-am omorat pe sot cu cacao, ca mie imi trebe cacao si nu stiu ce facem, de unde sa luam, dar eu vreau cacao. Poate voi face maine o cacao cu lapte, asa, de chestie, ca tot avem cacao.

Suede, mami, ia-o usor, sa nu te epuizezi cu indicatiile alea la femeie cum sa le faca prin casa... Glumesc, te pup.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Nela...noi doar tatonam diverse gusturi, nu am inceput diversificarea. Adica nu am inlocuit nici o masa. Ii dau sa guste diverse chestii inainte de masa de la 11 sau de la ora 15. Doar ieri am testat seara un gust nou. Daca mai am lapte si se satura mai astept pina spre 6 luni.

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

72

Kawaichan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Celcilia, pai asta cu inlocuitul unei mese va dura mult, zic eu. Vrei de fapt sa vezi reactia la gustul nou, ma gandesc, pentru ca reactia la alimentul in sine nu prea cred ca ai cum sa iti dai seama, daca nu ii dai in mod constant vreo 2-3 zile acelasi aliment.
Da, cu cat mai mult o tii pe laptic exclusiv, cu atat mai bine. Si dupa inceputul diversificarii tot laptele este baza o perioada buna de timp.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput