Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 20
monica_dicut spune:
Aaa, si sa pui laptele praf in ploaie daca poti ca sa iti fie mai usor si sa nu fac cocoloase. Mie prima data mi-a facut. A doua oara m-a ajutat mama. Singura era cam greu s apun in ploaie 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Monica, inca o intrebare despre cioco aia si scapati de mine: in reteta Crocodanei, e vorba doar de 72 ml apa? Sau e vreo greseala? Si compozitia finala cu ce se amesteca, cu lingura sau cu mixerul? Selene, eu am facut si tiramisul Moniqai si pe cel al lui Santo, dar primul e de departe cel mai bun. Il recomand pe acela! (Santo, sper ca nu te superi, ca si al tau a fost bun )Fetelor, eu m-am indragostit iremediabil de avocado asta. Mananc in disperare, efectiv nu ma mai satur. Imi place tot la el, gustul, textura aia moale, e bestial!!!!!! Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
m-am uitat acum si pe reteta ei...ce e esenta de cafea?? se gaseste de cumparat?
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Sabina si nu ne da si noua reteta, sa ne incantam si noi familiile? il rugam frumos ![]()
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
liliac1 spune:
cris eu am amestecat cu telul
Asa fac si la mamaliga ca sa nu-mi ramana cocoloase. Alta metoda nu stiu. Si trebuie tinuta la frigider daca vrei o sa o tai bucatele. Altfel...e buna rau si cu lingurita...si uns pana la coate.
Sabina Pai daca e buna reteta de tiramisu a sotului, nu ne vinzi si noua pontul?? Oricum, eu raman la ideea ca cea mai grozava prajitura este tiramisu. Cand vreau sa-mi dau gata neamurile...bag o tava. Succes garantat!
vik Of, si voi cu probleme dimineata
Ma, o fi ceva adevar in chestia cu joi si flacara violet
O sa am grija sa-mi trag macar o bentita mov pe ziua de azi...ca am facut introspectie la lenjerii si n-am gasit nik ![]()
ralu Bine ai revenit. Asteptam pozici.
moni_iulia Ce sa mai adaug la pozici?? Fenomenal e flacaul
! scuze de surzenie...dar eu mi-s mai batrana si asa am inteles "ta-ta-ta"
Nela ce fain povestesti tu despre mesele voastre. Ma buseste rasul cand vizionez mintal imaginea...dar te si inteleg perfect!! Ai sa vezi ca o sa mearga struna in cele din urma. Multi pupici de la noi!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
SabinaY. spune:
Reteta cereale:
Avem nevoie de faina orez si apa.
Preparare:pentru o portie:o lingura cu varf de faina orez se amesteca cu apa calda sau fierbinte(eu o amestec cu apa din pot la 80 grade) pana devine o pasta usor lichida.Toata operatiunea asta se face pt ca faina nu este solubila.
Pe foc,se pune apa la fiert cam70- 100 ml,cand fierbe,se adauga pasta de orez,se lasa la foc mic si se amesteca circa 10 minute.
Se lasa la racit,se serveste calda,simpla sau in combinatie cu fructe.
Eu ii fac cu banana sau mar la abur.
Din produsul finit ii mai pun in bibe cate 2 linguri si amestec cu lapte.Rezulta cereale cu lapte ![]()
Astfel,cerealele obtinute se pot tine la frigider 72 ore sau merg si congelate.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
NelaM spune:
Auzi, madam Selen, mataluta ai cam multe intrebari de pus... cum, nu stii ce e aia esenta de cafea?!!!!! (nici eu nu stiu) Esti sigura ca vrei sa te bagi la lucruri din astea sfinte, tiramisuuri si alte cele... Ne da acuma o reteta Sabina de nu ne mai adunam, cine stie din ce se face, din sushi!
Fetele, glumesc, sa nu va suparati.
Vik, cum mere cu diversificarea? Tot la tatonari? Eu te tot intreb, ca nu imi dau seama daca ai inceput sau tot incercati diverse.
Mi-a placut si mie freza Ralukai, tare bine ii sta tunsulici.
M-am tuns si eu azi, mai scurt. Cel mai mult mi-a placut masajul la troaca! Poate ma mai tund o data, ca mai am par, macar pentru masajul ala! 

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
techila spune:
da, le-am dat afurisitilor astora morcov+albeala...nici asta nu le-a placut. bebe cu ochi a mancat vreo 2 lingurite asa...cred ca de mila mea, dar bebe cu valci mi le-a scuipat in fata. mai incerc si maine aceeasi combinate
monica, tu ma intrebai ieri de ce le dau cu cereala la aproape fiecare masa. la noi e din cauza ca mananca doar de 4 ori pe zi, si atunci putin. si atunci doctorita a zis ca macar sa le bag si niste cereale daca tot sunt asa sclifositi.
imi cumpar io bucatarie odata si odata si atunci sa vedeti ce de prajituri o sa prestez. o sa va fac si eu pofta, ca la prajituri ma pricep. mi-am jurat ca prima oara in noul cuptor voi presta cozonac. cu multa crema si nuci
. nu am mai facut niciodata cozonac...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
Iulika29 spune:
Moni_iulia Tudorita e un frumos si ce vorbaret e el..tati nu era prin preajma så il audå??
Cred ca ii salta iniam de bucurie cand il aude.Dar dupå cum 'vorbeste' el cred ca e cau så treceti la urmatorul cuvant: 'mama'..Glumesc! E un frumos si cum sta cu biscuitele in mana..Ce nu stie el e ca ala se haleste nu se joaca in maini.![]()
Techila tu ai activitati acolo nu glumå..Cam grelute pt o mamica cu 2 bebelani acaså..Påi tie iti trebuie un nenel din asta de stie a mesteri de toate pe langa caså la acre så poti apela la orice orå.![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
SabinaY. spune:
Haha sushi cred ![]()
Am sa il rog sa imi dea reteta ,dar sa fiti rabdatoare ca trebuie sa o si traduc.
N-am avut niciodata curiozitatea sa stau langa el cand o prepara,de obicei o facea seara tarziu/noaptea,ca sa aibe diva ce savura dimineata la cafea.
Stiu sigur de oua,cacao si mascarpone![]()
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
NelaM spune:
Sabina, merci tare de reteta de cereale home made. Acuma, am o intrebare, ca eu n-am nici rasnita nici nimic. AM vazut ca se comercializeaza faina de orez aici. O merge si cu din asta? Parca as lua si eu sa incerc. Ma mai gandesc.
Of course ca eu eram setata pe reteta de tiramisu si cand am vazut faina de orez imi iesisera ochii ca la melc. ![]()
Liliana, va pupez. Ce face parlamentarul meu preferat?
Mai, am vazut si eu film de bebei care vorbesc (al Moni Iuliei) si care danseaza (al Luciei).
Si ma apuca jalea ca artist Ana nu presteaza din astea. In afara episodului sporadic cu intorsul de pe burta pe spate, cu nimic, nimicut nu ma mai entertain, sa ma laud si eu cu ceva nou la ea.
Ma consolez ca ea o sa inceapa direct sa cante si sa danseze cand o va face!!!
Uka, cum mai e Carina? Cum mai sunteti cu lapticul?
Azi am avut un episod necerealitic de dimineata, nu a prea mancat si intrasem in butoi de tot. Mi-am revenit (m-a ajutat si masajul la troaca, recunosc
), a mancat un pic mai mult dupa masa spre seara!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

)
)