Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 19
vik-cj spune:
Buna fetelor!
Techila
sa treaca nervii!
Ca si eu am o zi cool: la 7.30 mi-a dat trezirea sefu (dupa ce la 7 a readormit copila) si de adormita ce am fost am sarit din pat si am tras dupa mine veioza si tot ce era pe noptiera...normal ca veioza s-a facut praf si mi-a crapat si telecomanda de la televizor...si s-a si trezit copila plangand de numa, speriata de zgomot. Iar de la 7.30 abia acum a readormit, matzaita rau. Asta e. In fine...intre timp am zburat si la job ca era urgent si m-am intors sa hranesc pui. O zi super...as fi jurat ca e marti cu alea 3 ceasuri rele...
Intru si eu sa vad filmulete si poze si sa recuperez...vazui ca Raluk a fost iarasi in forma...la fel si Sabina.
Selen eu am facut tiramisu dupa reteta fetelor si a iesit super bun, mie cu doua cutii de mascarpone de 250 g si 400 g piscoturi mi-a iesit o tava mare (de fapt un vas de jena dreptunghiular) de vreo 10 portii!
Va
.
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
NelaM spune:
Vai, Techila, chiar ca numai de una si una ai avut parte azi. Si ca sa fiu capra ti-as mai zice ca vremea-i tanara, inca, nu s-a terminat ziua.
Glumesc, sper din tot sufletelul sa fie mai bine.
Monique, mi-a placut mesajul referitor la finul Ralukai, acelasi lucru l-am gandit si eu. Din pacate sunt multe lucruri carora se vad repercursiunile mai incolo, nu acum, cat sunt inca mititei.
Mihaela, nu poate fata sa o filmeze pe Ana la papa pentru ca este stresata. Dupa cum ti-am zis, la noi operatiunea se desfasoara inca in doi: unul o distreaza sa rada, altul actioneaza cu lingurita cand rade ca fraiericiul incat nici nu stie ce-o loveste!
Las' ca ne experimentam si o distribuie mama si in filme ca e actrita de prima mana!
Sabina, Iulika si Liliana, m-au uns la suflet mesajele voastre.
Ma bucur sa citesc printre randuri maturitatea unor mamici inteligente, bunul simt si mai presus de toate caldura sufleteasca. E lucru mare sa poti lasa orgolii la o parte, sa intinzi o mana calda si sincera si sa mergem mai departe, impreuna!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Si am mai scris un mesaj cu picioarele, incat a trebuit sa il editez ca nici eu nu intelegeam ce-am vrut sa zic! 

ralu0308 spune:
Buna mamici,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine...dar ne-am mutat in casa noua, in bloc nou...deci fara internet, fara cablu pana luna asta.
N-aveti idee ce rau e fara net si fara cablu,m-am saturat de filme pe calculator.
Avem 5 luni acuma, suntem vioi, am avut de toate: cojite in cap, bubite de la caldura, raceala 39,6, suntem alergici la penicilina...am avut un eritem pe tot corpul...offff...si acu avem cateva cosulete pe cap.
In rest frumos, voios si poznas. Nu ne mai place in patut, nu mai dormit decat cu mama si in brate la mama daca se poate. Fiind bloc nou si pentru ca suntem primii mutati aici, dormim cu muzica tare ca sa nu auzim galagia de la vecini: bormasina, bataile in pereti etc.
Cam asta deocamdata...vom pune si poze cat de curand!
Va

Raluca mamica lui Alexandru 10.09.09
Poze cu noi
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Imi permit sa raspund eu in locul lui Santo. Eu am facut jumatatea cantitatii (am folosit o cutie de mascarpone, care de regula are cam 250 gr) si parca 2 oua, daca nu ma insel (reteta intreaga era cu 3, dar nu m-am apucat sa pun un ou jumate Mi-au iesit vreo 6 portii. ![]() _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does... |
saru-mana! ma bucur ca iti permiti tu sa raspunzi
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Monica, inca o intrebare despre cioco aia si scapati de mine: in reteta Crocodanei, e vorba doar de 72 ml apa? Sau e vreo greseala? Si compozitia finala cu ce se amesteca, cu lingura sau cu mixerul?
Selene, eu am facut si tiramisul Moniqai si pe cel al lui Santo, dar primul e de departe cel mai bun. Il recomand pe acela! (Santo, sper ca nu te superi, ca si al tau a fost bun
)
Fetelor, eu m-am indragostit iremediabil de avocado asta. Mananc in disperare, efectiv nu ma mai satur. Imi place tot la el, gustul, textura aia moale, e bestial!!!!!!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Danuta1979 spune:
Fetelor, vreau sa va multumesc f mult pt. cuvintele frumoase si pt. sutinerea voastra. Multi pupici!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
SabinaY. spune:
Liliac uite o
!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
vik-cj spune:
Vai Selen..si eu mi-am permis sa raspund in locul lui santo...cred ca ma scuzi, nu?![]()
Nela...esti totala!
Am vazut-o pe raluk tunsulici...iti sta bine si arati de parca acum ai fi terminat liceul...eu votez pentru par scurt.
Mai ce bebei vorbareti avem deja in club: unul zice mama (a lui Mely) si altul tata (a lui moni)...sa va traiasca! Moni-iulia e total cum sta el cu biscuitele in manuta si il studiaza!
ieri seara am patit si eu ce a patit Mangulici...mamarutza mea se uita cu niste ochi pofticiosi cum maninc eu mandarina (asta dupa ce i-am dat 3-4 lingurite cu suc de mandarina) asa ca nu m-am putut abtine si i-am dat o feliuta...sa vedeti ce a ros la ea...noroc ca am stat cu ochii ca pe butelie ca era gata gata sa o inghita!
Azi avem program de supica...la morcov si albituri am adaugat si putin cartof.
de printesa mica
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
monica_dicut spune:
NU e greseala, sunt 72 de ml. CUm a zis cineva probabil ca a fost facuta paritatea din fl.oz (care habar nu am c einseamna
). EU am masurat cu bibe pana la 70 si inca o picatura
. Da, se amesteca cu lingura. DE lemn cel mai bine cu coada mai lunga sa ai spor si putere
.
SPer sa iti iasa buna si sa te gandesti si la mine cand papi o bucatica

Io cred ca imi fac un chec la cana ca doar pt ala am ingrediente si deja lesin daca nu pap ceva dulce pe ziua de azi 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
SabinaY. spune:
Mai incercati voi,incercati dar cel mai bun tiramisu il face al meu sotz
,il face special pt mine de fiecare data,caci stie ca prajitura asta imi ajunge la suflet
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla