Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salutate gagici!

vin si eu cu un up-date:
astazi am avut eografia de confirmare a sarcinii
sa va spun ce a gasit profu':
CRL (adica lungimea de la cap la picioare) 4,4 mm
GS (sacul gestational): 1,41 cm

activitate cardiaca prezenta!
iar ca numar: 1 BB!

pupici pe burtici!

Moshulik +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

salutate gagici!

vin si eu cu un up-date:
astazi am avut eografia de confirmare a sarcinii
sa va spun ce a gasit profu':
CRL (adica lungimea de la cap la picioare) 4,4 mm
GS (sacul gestational): 1,41 cm

activitate cardiaca prezenta!
iar ca numar: 1 BB!

pupici pe burtici!

Moshulik +6

Felicitari, sa dea DD sa vii cu astfel de vesti bune pana in sapt. 40

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Mosulik felicitari pt inimioara. Sarcina usoara si la termen iti doresc si bebe sanatos.

Eumada piticii sunt bine cresc vazand cu ochii. mai mult ana creste decat matei dar e bine si asa. Tipa cat ii tin plamanii si ii amuza teribil cand fac asta. Eu in schimb am creierii flenduri dar ce conteaza atata timp cat piticii sunt fericiti. Voi ce faceti? Ce face micuta domnisoara?

Gravidutelor unde v-ati ascuns?

Pupici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Elenada asa si eu...terci scrie pe fruntea mea...iarr racnitul.....e la ordinea zilei....da` mergem inainte........iote-asa ma doare capul cate trei zile........

pup graviduteler si mamicile...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor

Va multumesc tuturor ptr urari nu va mai numar ca sa nu uit pe vreuna. mamicile sa va traiasca si voua copilasi si burticutele sa aveti o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!
N-am mai aparut pe aici ptr ca mititelul meu imi ocupa cam tot timpu si nu am ajutor trebuie sa ma descurc singurica ca de azi s-a dus sotul la servicii, azi implinim 2 saptamani, m-am recuperat bine dupa operatie, laptele a intarziat sa apara abia de vreo 4 zile am lapte pana acu i-am dat biberon si l-am pus sa suga la san dar degeaba saracu n-avea ce. acu de 2 zile ii dau numai san , e cam obositor ptr ca mititelu s-a obisnut cu biberon ca i vine mai usor laptele si oboseste adoarme s iarasi la o ora jumate vrea din nou papica... in rest suntem foarte fericiti ca ne am ndeplinit visul mult dorit avem o comoara langa noi.

Felicitari ptr Ellanik sa ti traiasca cavalerul si tu sa te recuperezi repede.

Castelana tu urmezi ... cum mai esti? nastere usoara iti doresc s toate cele bune.

Bun venit noilor gravidute sa aveti o sarcina cat mai usoara si fara probleme.

Va pup

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 39+ Daniel
AMR ore...
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais90 spune:

pe 18 martie aflu cati sint prinsi.....oricum ma dor sanii de mor si mie super foame tot timpul, si de somn nu mai vorbesc...sper sa fie bine oricum anunt rezultatul imediat ce aflu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Am intrat sa va dau ultimile noutati: bebii sunt bine, au crescut de mama focului, sunt miscareti si neastamparati.
BB1 este 100 la 100 baiat, la BB2 sunt inca rezerve, initial a spus fata apoi a spus ca nu e sigur, avea cordonul bagat cumva intre picioare.
Nu mi-a dat de facut TT, a spus ca testele de la 12 saptamani au iesit bine, riscul este scazut, sunt tanara, etc. asa ca el considera ca nu e nevoi. Daca tin neaparat pot merge la privat, asa ca maine sun sa vad daca au loc sa fac testul.
Urmatoarea programare e pe 7 aprilie la morfofetala.
Pup la burtici si mamici.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!

Mushulic felicitari pentru inimioara! Ai vazut ce frumoasa paietuta?
Eumada ce frumusica bebelina ta, ce s-a marit!!!! cu toate tipetele si durerile de cap stiu ca plutesti de fericire!
Miruna, ce mari sunteti! 2 saptamani!!!! ma bucur ca a inceput sa pape la san si ca totul a inceput sa intre in normal. Sunt sigura ca te vei descurca si in continuare! pup proaspata mamica!
Dragaico.... deci te faci soacra mare????????? sa vedem daca la dublu sau nu acuma, te-ai mai linistit cand ai vazut "cravata"?
Felicitari si ce este mai important e ca sunt rezultatele bune si bebelusii sunt bine fara riscuri! Asta conteaza! Felicitari din inima!
Elenada, pup mami eroina!

Eu sunt bine, ma simt intr-adevar bine sa stiti. Ma bucur de ultimile saptamani de sarcina la maxim. Crde ca am cumparat aproape tot, doar pompita de nas lipseste, cred... si daca mai trebuie ceva se va duce sotul meu sa ia. Ma cam deranjeaza durerile de stomac, sau in zona asta cu aciditatti;le de rigoare, vine cate un bulgare de foc pana sus pe gat uneori, noaptea e greu, mai ales daca mananc seara mai mult.
In rest nu ma pot plange de nimic, ca ma simt greoaie? ei ce sa fac, cele 20 de kg acumulate le simt pe picioarele mele, dar nu-i bai.
Ma gandesc ce senzatii minunate traiesc acum, cu bebe mic acolo inauntru si ca-i simt fiecare intindere sau rasucire.
Ma rog la Dumnezeu sa ajung pana la termen cu bine, sa se nasca sanatos.
Ne-am decis si la nume: Cezar, pentru primul nostru copil am ales numele primului imparat roman.

fetele va pupicesc si sper sa aveti o primavara de vis!

castelana fericita 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Bun venit primului imparat din burtik!
De fapt, mai ales cand sunt mici si neajutorati, toti sunt niste imparati in miniatura, care numai daca casca gura sau ridica o manuta, un sclav sau o sclava se repede sa-i indeplineasca voia

Dragaica, felicitari pt bebei, cred ca e cea mai frumoasa combinatie cu gemenii pereche
Mosulik, gata, esti graviduta cu acte in regula si cu o inimioara la purtator

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am intrat sa va dau ultimile noutati: bebii sunt bine, au crescut de mama focului, sunt miscareti si neastamparati.
BB1 este 100 la 100 baiat, la BB2 sunt inca rezerve, initial a spus fata apoi a spus ca nu e sigur, avea cordonul bagat cumva intre picioare.
Nu mi-a dat de facut TT, a spus ca testele de la 12 saptamani au iesit bine, riscul este scazut, sunt tanara, etc. asa ca el considera ca nu e nevoi. Daca tin neaparat pot merge la privat, asa ca maine sun sa vad daca au loc sa fac testul.
Urmatoarea programare e pe 7 aprilie la morfofetala.
Pup la burtici si mamici.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Felicitari, Dragaica, ma bucur pentru tine!
sigur BB2 e fetita! ai sa vezi de nu va fi asa!
si ca sa-ti zic una tare: si eu tot pe 7 aprilie am urmatorul control.

Moshulik +6

Mergi la inceput