Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 21
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Buna dimineata! Mushulic felicitari pentru inimioara! Ai vazut ce frumoasa paietuta? ![]() Eumada ce frumusica bebelina ta, ce s-a marit!!!! cu toate tipetele si durerile de cap stiu ca plutesti de fericire! Miruna , ce mari sunteti! 2 saptamani!!!! ma bucur ca a inceput sa pape la san si ca totul a inceput sa intre in normal. Sunt sigura ca te vei descurca si in continuare! pup proaspata mamica!![]() Dragaico.... deci te faci soacra mare????????? sa vedem daca la dublu sau nu acuma, te-ai mai linistit cand ai vazut "cravata"? Felicitari si ce este mai important e ca sunt rezultatele bune si bebelusii sunt bine fara riscuri! Asta conteaza! Felicitari din inima! ![]() Elenada, pup mami eroina! ![]() Eu sunt bine, ma simt intr-adevar bine sa stiti. Ma bucur de ultimile saptamani de sarcina la maxim. Crde ca am cumparat aproape tot, doar pompita de nas lipseste, cred... si daca mai trebuie ceva se va duce sotul meu sa ia. Ma cam deranjeaza durerile de stomac, sau in zona asta cu aciditatti;le de rigoare, vine cate un bulgare de foc pana sus pe gat uneori, noaptea e greu, mai ales daca mananc seara mai mult. In rest nu ma pot plange de nimic, ca ma simt greoaie? ei ce sa fac, cele 20 de kg acumulate le simt pe picioarele mele, dar nu-i bai. Ma gandesc ce senzatii minunate traiesc acum, cu bebe mic acolo inauntru si ca-i simt fiecare intindere sau rasucire. Ma rog la Dumnezeu sa ajung pana la termen cu bine, sa se nasca sanatos. Ne-am decis si la nume: Cezar, pentru primul nostru copil am ales numele primului imparat roman. fetele va pupicesc si sper sa aveti o primavara de vis! ![]() castelana fericita 36+ ![]() |
castelana, vei avea cel mai frumos cadou posibil de Paste!
ce nume frumos ati ales pentru BB!
Moshulik
+6
castelanaC spune:
Buna fete dragi,
tocmai m-am intors de la dr, totul e bine, bebe creste are 3300 acum cica, ma bucur ca m-a asigurat ca luna asta nu e de nascare.
Eu sper sa fie asa pentru ca in perioada 22-29 dr este plecat si sper sa nu-mi faca bebe vreo surpriza sa vina inainte de Paste.pentru aciditate nu e nimisc de facut, el nu este de acord cu alte remedii, mai multe lichide si rabdacol
va pupicesc pe toate!
castelana fericita
36+ 
pysypisi spune:
Buna fetelor
Am repetat analizele si din pacate acesti antinucleari au iesit tot pozitivi...apoi m-a trimis la Fundeni sa fac anticoagulant lupus acesta a iesit negativ.Asa ca dr mi-a spus ca o sa raman sub observatia lui pt sa nu poate pune exact un diagnostic deoarece eu nu am avut si nici nu am nici un simptom de aceasta boala...
Sper sa fie bine pana la urma si sa nu fie vb despre acesta boala tampita...
In rest suntem bine,crestem...pe 7 aprilie sper ca bebe sa stea si cu fata si sa aflam sigur ce este.
Va pupik pe toate!
+19
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui moshulik castelana, vei avea cel mai frumos cadou posibil de Paste! ce nume frumos ati ales pentru BB! Moshulik +6 |
multumesc, asa este, sper sa rezistam in formula asta 2 in 1 pana la Paste, sper sa fie bebe cooperant!
Tu? cum te simti? cum merge sarcina?
sa ai grija de tine in perioada asta, sa mananci usor si de calitate, primele 12 saptamani sunt foarte importante.
sarcina usoara si ai grija de tine!

castelana fericita
37+
goldi spune:
Fetelor, ma tampeste aciditatea
.Am incercat orice metoda, nimic...! se tempereaza jumatate de ora si apoi o iau de la capat. Am ajuns noaptea sa dorm aproape in fund pt ca nu mai pot sta culcata
.
Aveti vreun remediu miraculos ?
Ma incurajeaza cineva ca va trece in curand ? ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
16+
goldi spune:
Acum am "vazut-o" pe Castelana ca are aceleasi simptome.
Eh, groaznic !
Tratament homeopat pe perioada sarcinii a incercat cineva ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
16+
huski spune:
buna fetelor!
revin si pe fuga eu dupa o absenta motivata....(n-a avut net 

)
n-am avut timp sa citesc decat printre randuri si nu pot sa n-o felicit pe: Ellanik pentru grasunel si sa-i urez sa fie sanatoasa si ea si bebe, fara colici si cu muuuult laptic in titi.
noi suntem bine, avem deja 5.850 si 59 cm si in w-end am fost prima oara la munte
deoarece am vrea sa facem botezul acolo si am fost sa testam piata![]()
am si eu o rugaminte la voi: puteti sa-mi spuneti unde se poate face o histerosalpingografie?
Am o prietena care locuieste in Anglia si vine pt 2 sapt in tara si ar vrea sa-si faca atunci.
Eu am facut la Municipal cu mult timp in urma dar nu-i pot recomanda...
Sper in curand sa pun si poze noi cu bebe.
PUPICIIIIIII!!!!
Huski, mami de Radu Theodor
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui goldi Fetelor, ma tampeste aciditatea .Am incercat orice metoda, nimic...! se tempereaza jumatate de ora si apoi o iau de la capat. Am ajuns noaptea sa dorm aproape in fund pt ca nu mai pot sta culcata .Aveti vreun remediu miraculos ? Ma incurajeaza cineva ca va trece in curand ? "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza ![]() 16+ |
draga Goldi imi pare rau ca stai asa... aciditatea asta e cumplita.
Am mai avut intr-o perioada, apoi s-a calmat, acum o experimentez din nou. Vinerea trecuta la control am mai intrebat odata dr si mi-a zis ca din pacate este normal si trebuie sa mananc putin, des, mai lichid, baut mai multe lichide, etc. sa incerc sa ma asez la orizontala sa se mai schimbe pozitia stomacului, etc.
Am vazut ca daca beau un pahar-doua de lapte cu grisine ceva ma mai linistesc, sau coaja de paine, probabil mai absoarbe din aciditate.
eu in zona stomacului nici nu mai simt pielea, e amortita.
Ma rog la Dumnezeu sa ma mai tina inca 2-3 saptamani cu tot cu arsuri si dureri.
O sa scapi destul de curand de ale, poate iti mai revin in ultima parte, dar nu e obligatoriu.
Sarcina usoara!

castelana fericita
37+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui huski buna fetelor! revin si pe fuga eu dupa o absenta motivata....(n-a avut net ![]() ![]() )noi suntem bine, avem deja 5.850 si 59 cm si in w-end am fost prima oara la munte deoarece am vrea sa facem botezul acolo si am fost sa testam piataSper in curand sa pun si poze noi cu bebe. PUPICIIIIIII!!!! Huski, mami de Radu Theodor |
uau ce barosan e bebe huski!!!!!!!! sa va traiasca si sa fie sanatos!
sa creasca mare si voinic, sa fiti santosi cu totii.
Cum te simti? esti bine?
Cum s-a simtit bebe huski la munte?
te pup si sa aveti grija de voi, am vazut ca acasa vine timid primavara!

va pupu

castelana fericita
37+
elenada spune:
Buna fetelor
castelana acusica iti tii cavalerul in brate. vine cu iepurasul.
Goldi trec ele si arsurile dar din pacate trec imediat dupa ce nasti. mie una asa mi-au trecut. mai e posibil sa mai treaca dupa ce incepe sa coboare burtica. nu mai e sus si nu mai preseaza pe stomac.
Si eu in sarcina dormeam mai mult in sezut. aveam nu mai putin de trei perne puse sub cap. mai luam rennie si se mai calmau putin.
Sarcina usoara si scapi de arsuri iti doresc.
Huski felicitari pt grasunel. I-a palcut lui bebe la munte?
Sarcini usoare fetelor si la termen va doresc.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!