Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Huski, eu am facut HSG la Medicover cu un dr de la Municipal considerat bun, Dumitru il cheama. Filmul este clar, au folosit si putin anestezic local inainte de procedura, destul de grijulii, pot sa ii recomand sa isi faca programare. Costul in mai-iunie 2008 a fost de 300-400 Ron, nu mai stiu exact, poate nu s-a modificat prea mult, trebuie verificat.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

hei, hei, hei PUPICI FETELOR
pentru cele care ma mai stiu , va pup dulce si va doresc sarcini usoare , sa aveti copii cuminti , frumosi, destepti si papaciosi ca al meu

pentru cele noi , curaj fetelor, e cea mai frumoasa perioada din viata unei femei .
e minunat sa aduci pe lume un copil , mai ales ca noi am facut ceva eforturi nu ?

Castelana , mai poti puiule ? hai ca mai ai un pic ,pup burtica

am Vazut ca a nascut si Ellanik , ce frumos .sa fie sanatosi .

Mada , Elena salut fetelor . adevarate comori aveti !

am mai tras un ochi pe aici , ce dor imi e de perioada cand eram gravida , desi eu cred ca am fost cea mai stresata gravida si bineinteles ca am stresat pe toata lumea de pe forum . medreu aveam ceva , ba dueri de mijloc, ba de spate , ba intre ..., ba de burtik ...insa au trecut si bebe a venit cu bine

Dumnezeu m-a binecuvantat cu un copilas cuminte , care doarme noaptea si se joaca ziua , care e vesel si a invatat deja sa o pupe pe mami (de fapt ma morfoleste , ca ii curg si balute ...de la viitorii dinti ) , care e un smecher si le stie pe toate , analizeaza tot si rade in hohote . toata familia il iubeste si lui tare ii place sa se stie iubit .

bucurati-va de perioada asta .
asa mult imi doresc sa mai fiu si eu peste ceva timp graviduta ...desi visez frumos , nu se poate.abia am ramas cu Gabitzu . insa sa nu predam armele, spune o zicala , nu ?

pana una alta , va pup , va urez sarcini si nasteri usoare si copilasi sanatosi .
cu drag

O PRIMAVARA FRUMOASA !
Evy de Gabitzu (4 luni si o saptamana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Multumesc de incurajari .
Am inceput sa beau mai multa apa dupa metoda Castelanei si pot spune ca a mers .Deja ma doare spatele de la dormitul in semisezand,m-am trezit si cu gatul stramb, iar dimineata, dupa ce imi trece aciditatea ma apuca o greata teribila ... dar sunt FERICITA si toata lumea intelege de ce, nu-i asa ?

Numai bine tuturor !

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais90 spune:

am aflat e unulsuperrrrrrr.am scapat de embrioreductie.betahcg 26,88 a 14 zi de la fiv...cam micut. ma duc maine vineri sa l repet. sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaisanais90

am aflat e unulsuperrrrrrr.am scapat de embrioreductie.betahcg 26,88 a 14 zi de la fiv...cam micut. ma duc maine vineri sa l repet. sper sa fie bine.

Felicitari draguta
Cu siguranta o sa fie valoarea dubla data care vine.

+19
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

Salutare dragele mele burticute si mamici!
Va urez o primavara plina de soare si bebei sanatosi si papaciosi!
Eu am cam lipsit de pe-aici, tot chinuindu-ma cu starile tare, tare neplacute ale primelor saptamani de sarcina. Dar ce nu suportam noi, viitoarele mamici (deja fericite pt puiul din burtik), ca sa ne vedem visul implinit...
Goldi, draga mea, printre diverse alte stari, si eu experimentez aciditatea si niste balonari mama-mama, de zici ca sunt in 7 luni. Deocamdata n-am luat nimic, dr. imi zice sa suport si-mi recomanda arhistiutele retete: mananci putin, des, usor, multe lichide etc, etc., dar l-a mine n-au niciun efect.
Castelana, draga de tine, mai ai un pic si gata, te vei simti cea mai fericita mamica de pe pamant! Doamne, cum trece timpul! Iti tin pumnii sa fie flacaul cumintel, ca nu mai are mult, si mami sa mai reziste, la fel de optimista, cu saculetul la purtator, pana la Paste.
Fetelor, eu de ceva vreme mi-am pus creierii pe moate. Trebuie sa fac amniocenteza si atata am citit pe net, incat nu mai stiu unde sa ma duc (care ar fi doctorul cel mai potrivit si laboratorul cel mai bun). A trecut vreuna dintre voi printr-o asemenea experienta? Ca eu sunt complet debusolata.
Va imbratisez pe toate, mamici si burtici!

16+

Mergi la inceput

eu nu as face amniocenteza nu am facut nici cand am fost gravida cu triplrtii anul trecut...sint sanse sa pierzi sarcina una la mana iar a doua cu acul ala mare sa ti intre in burta sa ti ia lichid....niciodata e prea de groaza daca tu ai puterea asta....eu dupa cat m am chinuit sa reusesc sa fac copii nu m as supune niciunui risk aiurea...si mie o sa mi spuna sa mi fac amniocenteza...o sa spun ca deobicei pas...si asa am emotii destul de mari ca nici o sarcina nu am reusit sa o tin...cum sa mai risk si o amniocenteza....nu clar nu...e parerea mea personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

dariada - Euroclinic, Dr. Herghelegiu. Este un medic cu multa experienta. Exclus sa faca greseli de incepator. Acum mai dificil este sa ajungi la dumnealui. Succes.

Fetelor nu schimbati capitolul? Eu am uitat parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariada
Fetelor, eu de ceva vreme mi-am pus creierii pe moate. Trebuie sa fac amniocenteza si atata am citit pe net, incat nu mai stiu unde sa ma duc (care ar fi doctorul cel mai potrivit si laboratorul cel mai bun). A trecut vreuna dintre voi printr-o asemenea experienta? Ca eu sunt complet debusolata.
Va imbratisez pe toate, mamici si burtici!

16+

Eu cunosc multe fete care au facut amniocenteza si nu au fost probleme si s-au si linstit ca totul este ok cu bebe.
Asa cum a zis si Cata de Herghelegiu am auzit si eu ca este foarte bun.
Bafta

Pupam mamicile si burticile

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

eu sint fricoasa... asta e

Mergi la inceput