Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
sunt franta, am umblat toata ziua!
este ora 20 la mine, daca va vine sa credeti abia acum am ajuns acasa. Am facut azi un tur de forta: coafor, dr care l-am asteptat 2 ore pentru ca era plecat la o nastere (deci l-am scuzat ca doar... ma paste si pe mine in curand) apoi la pediciura cu tratamant la pici: calcaie, masaj, scrub... rasfat frate.

Sunt franta pana peste cap dar bine ca le-am facut pe toate.
Ceea ce este mai important este ca la dr a fost bine, bebe are peste 3800, inca nu e coborat spre cervix deci verdictul dr este ca ma gaseste pe 30 nenascuta si ma asteapta la el bineinteles.
Cica toate se prezinta bine, mai ales ca i-am zis ca bebe e extrem de activ acum in ultimul timp, eu chiar dorm bine de 3 nopti (poate nu ma deochi chiar acum cand m-am laudat)
Doamne ajuta sa ajung pana pe 30 asa cum a zis el si am promis ca saptamana viitoare nu mai conduc, acasuca la canapeloase, ca pe vremuri

va pup pe toate!!!!!!!!!!!!

castelana fericita 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

gravidutelor, nu vreti sa intrati si la bazar?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor la herghelegiu se ajunge relativ usor daca mergeti la consultatii la Euroclinic si le spuneti ca vreti sa nasteti acolo. Nu va doare gura sa spuneti asta.
Cand eram eu gravida stiu multe fete care au ajuns rapid la herghelegiu spunand ca vor sa nasca la euroclinic.
Bafta

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

castelana, mare flacaul si sa speram ca este ascultator si ramane cel putin pana pe 30 martie la mami in burtica

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Castelanaaaa, ce putin mai ai si o sa-ti vezi puiutzu'
Stai cumintica si cauta activitati canapeloase (mai stii cand mi-ai zis acelasi lucru )sa stea bebe cumintel pana pe 30 cum vrei tu.
Cred ca si bebe al tau va avea peste 4 kg ca al meu
Sa fiti sanatosi, voiosi

Elenada, lui bebe i-a placut muuuuult la munte, seamana cu tati care a fost cercetas
Grasuneii tai frumosi ce mai fac? Ii pupa mama pe ei
Grasunelul meu e bine doar ca avem ceva probleme cu iesitul afara la 3-4 zile si atunci cu ajutor... (ultima oara am folosit o microclisma, dar n-as vrea sa-l invat asa...)

Beatrix, multumesc mult, o sa-i transmit.Sarcina usoara!!!

Huski, mami de Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va invit la capitol nou aici.

Mergi la inceput