Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 19
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada Pysi doamne ajuta.. u zic ca nu e nimic ci eventual vreun reumatism aiurea sau chiar analize contaminate...incearca sa le refaci si la alt laborator...costa dar asta e.. ![]() Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
Asa sper si eu sa nu fie nimic.
Am facut o serie de analize la Colentina,rezultatul o sa-l am pe data de 17 si de acolo mi-au spus ca nu cred sa fie ceva dar este bine sa investigam si pt asta m-au trimis si la Fundeni sa fac analiza pt coagulant lupus.Sper sa ajung saptaman asta si la Fundeni si sper din tot sufletul sa fie bine.Doamne ajuta!
LA MULTI ANI GRAVIDUTE SI MAMICI!!!

+18DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
carmelly spune:
La multi ani fetelor! O primavara plina de reusite.
Ellenik, felicitari pentru bebe. La asa dimensiuni eu as da nota 11. Sa va traiasca si sa aduca numai bucurii. Tie refacere rapida.
Sophie, eu am facut dublul test si a iesit perfect iar dr nici nu am mai mentionat de TT. Sarcina usoara si la termen.
Crystyna75 bun venit, sarcina usoara si la termen.
Castelana, eu vreau sa duc sarcina mai mult de 34 saptamani, dar prb mea este rinichiul, de fapt rinichii ca si la cel din dreapta dr. a vazut hidronefroza grd 1. Poate se elibereaza si scap.
Am scapat fetelor de contractii, la ultimul NST nu mai aveam contractii dar tot iau nidilat dar am scazut doza de la 4 pastile la 3. Si asa imi da niste stari naspha.
Am facut si cumparaturi, pompa, sterilizator, strusa manechiura, pompa nasuc etc. De biberoane nu stiu ce sa iau. Am luat doar 2 chicco, dar al meu insista ca nu trebuie ca o sa le dau numa san! Nu stiu nici eu la ce sa ma astept. Treb sa ma apuc de spalat si calcat. Sper sa fac fatza.
O primavara frumoasa la toate.
30+
si
Multumesc Doamne!
many_bani spune:
O primavara frumoasa va doresc si eu doamnelor
Castelana ce putin mai ai, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat 
Carmelly multa, multa sanatate, sa poti duce sarcina cat mai mult. Eu personal cred ca-ti trebuie biberon sa ai in casa si daca alaptezi exclusiv la san. Cu toate ca eu i-am dat lui Vlad numai san am cumparat un set de biberoane de la Avent cu tetine de silicon ptr. 1 si 2 luni. Drept este ca tetinele de 2 luni nu le-am folosit inca, dar cele de o luna da. Am dat in prima sapt. dupa nastere completare, cand a trebuit a merg la dr. la control lasam cate un bibe. facut sa fiu sigura ca nu plange copilul de foame
si Doamne fereste de o infectie ceva la mama si sa fie nevoita sa faca tratament iar copii sa fie alaptati cu bibe. Un set este ok si vezi tu daca mai trebuie sau nu 
Crystyna bine ai venit, sa ai o sarcina fara probleme pana la capat. 
Acum vesti proaspete despre Ella. Am vorbit azi cu ea este binisor, ca dupa cezariana, urma sa-l primeasaca pe bebe azi cu ea in camera, deja fusese la primul alaptat si este tare fericita.
Va pup.
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
eumada spune:
[red]o primavara minunata pentry toate viitoarele mamici si deja mamici......soare si pace va doresc[/red]
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crystyna75 La multi ani! Sunt o proaspata fericita a unui beta 175, dar de o sapt mi s-a umflat ingrozitor abdomenul si e dureros. zilnic sunt nevoita sa iau cate un no-spa! ce ziceti; enormal asa ceva? multumesc! cristina |
BV Cristina
bea multe lichide (3-4 litri)
pentru abdomen
Moshulik
+6
Dragaica spune:
In Martie, va doresc sa primiti atatea flori incat sa va faceti gradina. Atatea felicitari incat sa aveti vorbe bune pentru tot anul… Atata dragoste incat chiar daca ati da inapoi la fiecare, tot v-ar mai ramane… O primavara cu multa bucurie!
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
16+
elenada spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...La multi ani doamnelor!
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
eumada spune:
multumim Elena.Chiar ca ai dreptate.Ce-ti fac puii?
Madalina
povestea nasterii
eumada spune:
PYSY spera si crede ca e o eroare.....asteptam vesti.....fii puternica...
Madalina
povestea nasterii