Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 18
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Mesaj de la ellanik "A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA" Bravo fata draga, sa va traiasca piticul si sa va bucurati de el!!! Catalina |
Felicitari Ellanik!!!!!!
Sa te refaci repede si bebeGeo sa fie mancaios si cumnitel!
cat ma bucur ca ai ajuns la final cu bine!
te pup mamico

castelana fericita
35+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Ellenika sa va traiasca baiatu, sa fie papacios si snatos, sa va aduca numai bucurii. Castelana esti cumva urmatoarea ?? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 16+ |
Dragaica draga, cred ca da eu urmez.
Eu il astept pe tzutzurel de paste, sper sa stea acolo cumintel si sa nu vina mai devreme. Asta mai ales ca ultima sapatamana din martie pleaca dr meu la un congres si nu e aici, mi-a cam intrat morcovul, Doamne Ajuta!
Dr m-a asigurat ca am toate sansele sa ajungem la termen.
tu? esti bine?
castelana fericita
35+
anaisanais90 spune:
multumesc cata raman datoare cu aceasta informatie...aflam pe 18 acum cum sta situatia cati embrioni s au prins
anaisanais90 spune:
multumesc tuturor pentru informatii si da traim in romania pina la urma daca ai bani nu stiu de ce marinescu ar zice nu ,asta e culmea dar stiu ca e orice posibil...chiar si cand ai bani.. sper sa nu ajung la embrioreductie nici eu nu mi doresc asta dar e al 4 lea fiv si de fiecare data sau prins 2 sau 3, anul trecut a fost groaznic ca am ajuns in 5 luni jumate si i am pierdut ,celelalte fivuri sau oprit din evolutie pina au aflat de ce....... acum fac in fiecare zi o injectie.....of of of ....sper si eu sa nu mai trec prin chinurile iadului ca anul trecut.
elenada spune:
Ellanik felicitari. sa iti traiasca dolofanul sa fie sanatos si mancacios si sa va bucurati unii de altii toata viata.
Sarcini usoare fetelor va doresc si la termen.
castelana tinem pumnii sa vina cavalerul odata cu iepurasul.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
castelanaC spune:
Scumpe doamne si domnite!!!!!!!!
sa aveti un 8 martie frumos si de vis!
Plin de flori, cu bebelici mancaciosi sau sarcini usoare, dupa caz!
Doamne Ajuta!!!!!!
floricele tropicale

si...
multi pupici

!
castelana fericita
35+ 
crystyna75 spune:
La multi ani! Sunt o proaspata fericita a unui beta 175, dar de o sapt mi s-a umflat ingrozitor abdomenul si e dureros. zilnic sunt nevoita sa iau cate un no-spa! ce ziceti; enormal asa ceva? multumesc!
Beatrix69 spune:
Buna dimineata fetele,
Azi am citit si eu pe aici - Sophie, Catalina, eu am facut dry test la Medsana, cel putin unii doctori il recomanda, nu am mai facut dublu sau triplu test. Oricum cea mai sigura investigatie e amniocenteza, daca o face cine trebuie nu aveti de ce sa va fie teama. Succes si la multi ani de 8 martie!
Beatrix 23+
http://lbdf.lilypie.com/DuPQp2.png
mairis spune:
| citat din mesajul lui anaisanais90 Am sa spun povestea mea si sper sa ma ajute cineva cu un sfat pertinent. anul trecut in urma unui fiv la clinica medlife din grivita la doctor dragos albu am ramas gravida cu tripleti, a fost o veste extraordinara avand in vedere ca de 3 ani ma chinui sa fac un copil am ramas sterila in urma a doua sarcini extrauterine deci practic nu mai pot ramane gravida natural.in mare am ramas gravida cu tripleti am tinut sarcina bine mersi pina la 5 luni cand mi s-a rupt apa si da am nascut un copil din cei 3 pe cale naturala ceilalti doi nu au vrut sa iasa, practic a fost o situatie iesita din comun cu care nu se mai intalnise nimeni prin bucuresti...placenta a ramas inauntru ...a urmat o infectie si in doua saptamani am ramas fara nici un copil....astazi mi e teama de ce va fi fiindca am facut embriotransfer pe 3 martie 2010 si clar sint gravida am bagat 4 embrioni, problema e ca daca se prind mai mult de 2 trebuie sa fac embrioreductie problema este unde? nu la giulesti nu face nimeni , de marinescu nu am auzit sa faca...practic singura varianta este sa plec in israel la o clinica specializata..bine daca va fi nevoie..si totusi exista cineva in romania, un doctor care sa faca embrioreductii???chiar nu exista ..asta chiar e stupid...stie cineva concret,care poate a trecut printr-o situatie ca asta si a facut asta in romania in anii 2009-2010? |
anaisanais, eu sunt din Timisoara si am auzit ca se face aici. Este un doctor bun care are si clinica de fertilizare in vitro, il cheama Dr. Dorneanu Florin. Eu imi monitorizez sarcina cu el. Iti dau nr. tel de la cabinet si intrebi acolo: 0256-240250.
Incearca, oricum e mai aproape decat Israel sau strainatate....
Mult noroc, sarcina usoara. Poate ai noroc si nu s-au prins decat max 2!
Pupici!

Irina,
+4

16+