Gravidute prin FIV (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Embrioreductii face si Mircea Onofriescu iasi si profesorul Ankar sau ancal ceva de genul din bucuresti,la el a facut reductie embrionara vara mea.

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaisanais90

Am sa spun povestea mea si sper sa ma ajute cineva cu un sfat pertinent.
anul trecut in urma unui fiv la clinica medlife din grivita la doctor dragos albu am ramas gravida cu tripleti, a fost o veste extraordinara avand in vedere ca de 3 ani ma chinui sa fac un copil am ramas sterila in urma a doua sarcini extrauterine deci practic nu mai pot ramane gravida natural.in mare am ramas gravida cu tripleti am tinut sarcina bine mersi pina la 5 luni cand mi s-a rupt apa si da am nascut un copil din cei 3 pe cale naturala ceilalti doi nu au vrut sa iasa, practic a fost o situatie iesita din comun cu care nu se mai intalnise nimeni prin bucuresti...placenta a ramas inauntru ...a urmat o infectie si in doua saptamani am ramas fara nici un copil....astazi mi e teama de ce va fi fiindca am facut embriotransfer pe 3 martie 2010 si clar sint gravida am bagat 4 embrioni, problema e ca daca se prind mai mult de 2 trebuie sa fac embrioreductie problema este unde? nu la giulesti nu face nimeni , de marinescu nu am auzit sa faca...practic singura varianta este sa plec in israel la o clinica specializata..bine daca va fi nevoie..si totusi exista cineva in romania, un doctor care sa faca embrioreductii???chiar nu exista ..asta chiar e stupid...stie cineva concret,care poate a trecut printr-o situatie ca asta si a facut asta in romania in anii 2009-2010?

Buna anaisanais,
marinescu face embrioreductie
stiu sigur pentru ca este medicul meu curant

Moshulik +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Da moshulik, face, si face bine, dar nu accepta paciente care au facut FIV in alta parte......stiu caz concret de saptamana trecuta.
Dar cu o pila , relatie sunt sigura ca se rezolva problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

traim in romanik, ce sa facem, Catalina

Moshulik +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Anais de ce te grabesti?POate nu s-au prins toti?Si eu am facut ET cu 4 embrioni si s-a prins doar unul.Asteapta si tu nitel.Oricum citeam despre embrioreductii ca au un grad de risc.Stiam de prof raffael ron-el face embrioreductii dar doar in Israel.
fetelor,va place semnatura mea???

+39 cuGeorge-Theodor

Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Mesaj de la ellanik

"A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA"

Bravo fata draga, sa va traiasca piticul si sa va bucurati de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

ellanik felicitari si sa ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai zimbete si bucurii!!
Fetelor am si eu o intrebare : voi ati facut in timpul sarcinii atit dublu test cit si triplu test? Eu am facut dublu test si a iesit OK si dr m a intrebat daca nu vreau sa fac si triplu test la 16 saptamini; mentionez ca am 33 de ani. Daca DT a iesit ok mai are sens sa fac TT? Eu tot am citit despre aceste teste si de faptul ca nu sunt chiar sigure, sincer eu nu l-as face ,stiu ca voi sta iar cu emotii pina vine rezultatul si sa am un motiv de stres in plus (sunt momentan intr un echilibru destul de fragil dupa ce am stat in spital 2 saptamini din cauza hemoragiilor provocate de desprinderea placentei jos inserate). Va rog spuneti mi cum ati procedat voi.
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Bravo, Ellanik, sa il cresteti mare si sanatos!

Mergi la inceput

sophie - dry testul este suficient....dar am observat ca in Romania inca nu este recomandat.....au ramas la DD si TT.

Edit - eu fiind mai paranoica as face si TT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Ellenika sa va traiasca baiatu, sa fie papacios si snatos, sa va aduca numai bucurii.
Castelana esti cumva urmatoarea ??

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 16+

Mergi la inceput