Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 16
goldi spune:
Many-bany, este superb piscotelul si, intr-adevar, zic si eu ca si Castelana, daca nu spuneai ca are 4 luni, juram ca e muuult mai mare.
Nu prea ma pricep la gaze atat de mici, credeam ca la 4 luni e mult mai cocutza
, dar vad in poze un baietel in toata firea
.
Am devenit sensibila la barbatei pentru ca recent am aflat ca iubirea mea din burtica, este tot un baietel .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
many_bani spune:
Goldi felicitari ptr. bebe baietel
.
Va multumim ptr. aprecieri. Si da, sunt topita dupa el, pe zi ce trece este mai expresiv, comunicam (fiecare pe limba lui
), ne jucam, tot timpul meu ii este dedicat lui. Este bine dezvoltat, dar nu mai grasun decat alti bebelusi de varsta lui. La Vlad fiind inalt(70 cm) cele aproape 7 kg. nu se vad.
Va pup
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui goldi Many-bany, este superb piscotelul si, intr-adevar, zic si eu ca si Castelana, daca nu spuneai ca are 4 luni, juram ca e muuult mai mare. Nu prea ma pricep la gaze atat de mici, credeam ca la 4 luni e mult mai cocutza Am devenit sensibila la barbatei pentru ca recent am aflat ca iubirea mea din burtica, este tot un baietel . ![]() "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
Doamne ploua cu baietei, la noi la odisee 80% sunt baieti, poate ma vad miercuri la eco cu 2 fete

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
goldi spune:
Vin si fetitele din urma ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Doamne ploua cu baietei, la noi la odisee 80% sunt baieti, poate ma vad miercuri la eco cu 2 fete ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 15+ |
ha ha ha
om il faceti pe sotul tau!!!!!!!!!!
lasa ca va fi ce va doriti voi!

castelana fericita
35+
pysypisi spune:
Buna fetelor!
Am reusit sa fac acele analize pt anticorpi anti-nucleari la Colentina,acum trebuie sa merg la Fundeni pt anticoagulant lupic.Dr mi-a spus in mare sa stau linistita ca el crede ca nu este nimic...si sa asteptam rezultatul peste 10 zile.
Apoi am mers la dr meu Poiana,unde am facut eco si mi-am revazut fumusetea mea,probabilitatea este de fetita...nu stim exact pt ca a stat numai cu spatele.Sper ca data care vine sa nu mai fie rusinoasa si sa se intoarca si cu fata.Toate bune si frumoase in afara de acesti anticorpi care ma tin ca pe jar...dar sper din tot sufletul sa fie bine pana la urma.Doamne ajuta!!!
Va pupik pe toate si va doresc o zi cat mai placuta

+17
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
ha ha ha om il faceti pe sotul tau!!!!!!!!!! lasa ca va fi ce va doriti voi! ![]() castelana fericita 35+ ![]() |
Te rog sa nu glumesti cu lucruri serioase

Am toata familia in suspans, mama insista de 2 saptamani sa o sunam pe 10 la orice ora sa-i spunem ce sunt, socru sunt sigura ca se roaga pe ascuns sa aiba macar un mostenitor care sa-i duca numele mai departe. Sotu se roaga sa aiba macar o fata, eu ma rog sa am macar un baiat

Va spun, miercuri va fi o zi suuuuper interesanta, asteptata de toata lumea
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
15+
eumada spune:
Pysi doamne ajuta.. u zic ca nu e nimic ci eventual vreun reumatism aiurea sau chiar analize contaminate...incearca sa le refaci si la alt laborator...costa dar asta e..
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
anaisanais90 spune:
Am sa spun povestea mea si sper sa ma ajute cineva cu un sfat pertinent.
anul trecut in urma unui fiv la clinica medlife din grivita la doctor dragos albu am ramas gravida cu tripleti, a fost o veste extraordinara avand in vedere ca de 3 ani ma chinui sa fac un copil am ramas sterila in urma a doua sarcini extrauterine deci practic nu mai pot ramane gravida natural.in mare am ramas gravida cu tripleti am tinut sarcina bine mersi pina la 5 luni cand mi s-a rupt apa si da am nascut un copil din cei 3 pe cale naturala ceilalti doi nu au vrut sa iasa, practic a fost o situatie iesita din comun cu care nu se mai intalnise nimeni prin bucuresti...placenta a ramas inauntru ...a urmat o infectie si in doua saptamani am ramas fara nici un copil....astazi mi e teama de ce va fi fiindca am facut embriotransfer pe 3 martie 2010 si clar sint gravida am bagat 4 embrioni, problema e ca daca se prind mai mult de 2 trebuie sa fac embrioreductie problema este unde? nu la giulesti nu face nimeni , de marinescu nu am auzit sa faca...practic singura varianta este sa plec in israel la o clinica specializata..bine daca va fi nevoie..si totusi exista cineva in romania, un doctor care sa faca embrioreductii???chiar nu exista ..asta chiar e stupid...stie cineva concret,care poate a trecut printr-o situatie ca asta si a facut asta in romania in anii 2009-2010?
catalina2307 spune:
Dr. Marinescu face dar numai pacientelor dumnealui. Dr. Albu(Giulesti) am inteles ca nu mai vrea sa faca.Zilele trecute am aflat ca mai este un medic la Timisoara, dar mai multe detalii iti pot da saptamana viitoare.Embrioreductii se fac peste tot nu numai in Israel. Germania, Grecia (800eur) stiu sigur si sunt convinsa ca si prin alte parti. Este trist ce ti s-a intamplat dar parerea mea este sa astepti rezultatul fertilizarii si dupa sa incepi sa iti faci ganduri si probleme de embrioreductie. Eu zic ca sansele sa se repete povestea sunt extrem de mici.
Succes!