Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 15
many_bani spune:
Mai fetelor pe unde sunteti? Nu mai dati nici un semn?
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
eumada spune:
multumesc de mesaje many.Cum e mamica?Eva mea e bolnava......arefebra.ceva viral,cu siguranta....
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
carmelly spune:
O primavara frumoasa si plina de bucurii la toate mamicile si viitoarele mamici.
Bun venit moshulik, sarcina usoara si la termen.
Eu nu sunt bine, contractiile astea nu imi dau pace. Sunt mai puternice, colul meu s-a inchis pare-se, bebeii unul era de 1352g si celalalt 1383 g. Apa au din belsug. Dr. este foarte multumit de ei. Singura grija sa tin sarcina cat mai mult. Eu sunt optimista totusi, sper sa mai tin 4 saptamani sarcina. Mi-e imposibil sa ma misc, am burta foarte mare si plina de vergeturi, seara si picioarele ma lasa. Plus ca nidilatul pentru contractii imi da palpitatii si dureri de cap si treb sa stau in pat dupa ce iau medicamentul cateva zeci de minute.
O zi frumoasa pentru toate.
30+
si
Multumesc Doamne!
eumada spune:
carmelly,curaj.....stai in pat si vei vedea ca o sa te rogi de ei sa iasa....peste vreo doua luni.....![]()
![]()

Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmelly O primavara frumoasa si plina de bucurii la toate mamicile si viitoarele mamici. Bun venit moshulik, sarcina usoara si la termen. Eu nu sunt bine, contractiile astea nu imi dau pace. Sunt mai puternice, colul meu s-a inchis pare-se, bebeii unul era de 1352g si celalalt 1383 g. Apa au din belsug. Dr. este foarte multumit de ei. Singura grija sa tin sarcina cat mai mult. Eu sunt optimista totusi, sper sa mai tin 4 saptamani sarcina. Mi-e imposibil sa ma misc, am burta foarte mare si plina de vergeturi, seara si picioarele ma lasa. Plus ca nidilatul pentru contractii imi da palpitatii si dureri de cap si treb sa stau in pat dupa ce iau medicamentul cateva zeci de minute. O zi frumoasa pentru toate.
|
carmelly, mult repaos si sunt sigura ca ajungeti la termen!
Dar de ce te gandesti doar 4 saptamani?
Aici sunt fete mamici de gemeni care au ajuns aproape de 40 de saptamani.
Deci fii optimista si ai grija de tine!
E normal sa te misti asa greu, gandeste-te ca duci multe kg in plus si saracul spate nu face fata.
Eu urasc definiv noaptea! nu mai stiu in ce pozitie sa dorm, cand stau bine, n-am somn, cand am somn, la baie fac multe calatori, cand dorm si eu ca oamenii ma apuca si caldurile, dorm cu aerul conditionat dat drmul toata noaptea (aici fiecare camera are ) si tot asa, dar cat de mult ma bucur cand e ziua afara si ma ridic din pat, bebe se misca, sper sa stea acolo cumintel si sa intampinam impreuna Pastele!
Sarcina usoara in continuare si ai grija de tine!!!!

castelana fericita
35+
moshulik spune:
curaj Carmelly
cu ajutorul lui DD vei vedea ca vei mai aduna saptamani bune in buchetel
Moshulik
+5
many_bani spune:
Carmelly
burtica, hai ca se poate chiar mai mult si de 4 sapt.
Castelna cunosc sentimentul, acus vine Pastele si poc si iepurasul, sa vezi atunci nopti nedormite
Ellanik spune ceva ca-mi sta inima de cate ori primesc cate un sms.
Daca vreti sa-l vedeti pe piscotelul meu la 4 luni aici sunt cateva poze.
Pupici
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
ellanik spune:
Many
mamica.Pai ce sa spun?"Ceva" ca tot ziceai sa zic asta....altceva nimic nu stiu.Maine aflu noutati.Te sun stai linistita!Pup frumosul!!!
Carmelly trebuie sa fii optimista .Doamne ajuta !

+39 cu
George-Theodor
AMR 4 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Castelna cunosc sentimentul, acus vine Pastele si poc si iepurasul, sa vezi atunci nopti nedormite ![]() Daca vreti sa-l vedeti pe piscotelul meu la 4 luni aici sunt cateva poze. Pupici mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
uau, vazut piscotelul!!!!!!!!

daca nu scriai de varsta de 4 luni il confundam cu un bebe mult mai mare, e tare frumos conturat si e asa de dulce!!!!!!!!
cred ca esti topita!
te pup, sa va traiasca!!!!!!!!!!!

castelana fericita
35+

si