*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

vali am uitat sanatate mateiului...

mihutza noi am scapat f usor de suza dar andru nu era ff dependent de ea..o folosea doar la somnic noaptea si la pranz..in rest o ascundeam si nu o cerea...am mai povestit cum am scapat de ea..am pierdut-o prin casa ,am cautat-o impreuna si n-am gasit-o si i-am explicat ca a mancat-o pufi deci varianta mea nu te ajuta poate e bine sa scapati treptat,incearca sa nu i-o mai dai si ziua ci doar la somnic...incearca sa o pacalesti cumva...

nico bine ca-s analizele bune ... si incearca sa te odihnesti si sa ai cat de cat grija de tine

mimo sanatate dudutzului sa treaca mucisorii cat mai repede

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

eu l-am trecut pe andru pe zuzu pt ca are termen de valabilitate maxim 2-3 saptamani pe cand dorna are cate 3-4 luni

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Da ma..asa de dulce,broscuta mica,pastangiu de mic!!

Seara,ii dau Mihaiului-LP,iar dupa,chiar inainte de somnic,baga si-o tzatza,doua I-am luat 2+..ca mai avem nitel Veeereee,cand imi amintesc ce varsata are..ma ia ameteala si nostalgia

Nico,ma bucur ca esti bine

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helou, n-am citit din urma, da trebe sa va povestesc ceva si dupa aia citesc.

Luni dimineata am mers sa o inscriu pe Iris la gradinitza pentru la toamna. Fac cererea, totul in regula, si directoarea ma intreba de ce nu o aduc mai repede la gradi sa incercam , sa vedem ce face.
Am zis eu : de cand ?
Ea zice, si de maine.
Am zis bine. Marti dimineata la 9, eu cu Iris si randunoiul , ducem copilul la gradinitza, plini de emotii, vai de capu nostru, fata n-avea nici o treaba, vede copii, educatoarea, intra in sala ei si gata, educatoarea imi spune sa plec ca e mai bine, Am mai stat o juma de ora la panda si-apoi am plecat, COPILUL MEU DE 1 AN SI 11 Luni, merge la gradi si ii place, nu imi vine sa cred, a primit deja 2 stelutze rosii si se simte schimbarea de la o zi la alta, eu sunt fff incantata, chiar daca mai am momente in care mi se rupe sufletul ca am dat-o prea repede la gradi, toata lumea imi spune asta, si mai ales ca avea cine sa stea cu ea.
In fine, v-am zis si voua, va mai tin la curent, dar nu-mi vine sa cred.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, nu a facut Becca nici-o diferenta, il bea cu aceeasi placere. Bine, ea e mare amatoare de lapte, bea aproape 1 litru pe zi plus iaurtel zilnic, branzica, asta pe langa masa principala care consta mereu in legume si carne plus fructe ( banane, portocale, dovleac). Slava Domnului, e mare mancacioasa si daca nu-i servim masa la timp, ne duce la frigider si-mi zice: mancarica, mancarica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana mai nou nu prea mai vrea sa bea lapte Ea care bea cam un litru pe zi, acum abia ajunge pe la 500-600... Seara bea cateva guri si-mi spune "gata".

Nicoleta ma bucur ca esti bine. Si daca iti dai seama cum se evita partea cu stressul, spune-mi si mie, te rog

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, inainte de a afla eu cum se evita stresul, spune-mi tu te rog cum pot sa slabesc de stres, nu sa ma ingras .

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Livy hai mah!... Ati dat printesa la gradi?
Ma bucur pentru voi ca a acceptat usor si ca ii merge bine. Sper sa fie asa si la noi.
Ce fel de program are lung sau scurt?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, noi bem muuuuuult lapte inca, aproape 1 L pe zi.

+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Kya, o duc eu la 8.30-9.00 si o scoate bunicu la 12.30-13.00

+6 sapt

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput