*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 11
clauclau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Remember: 7 luni-pap paste! ![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |

sovietica spune:
| citat din mesajul lui zozela Remember: 7 luni-pap paste! ![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit! |

cat de scump eeeeeeee 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Clabuc spune:
Ce dulce e mancaciosul de paste! Scumpic foc!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Kya spune:
Vai Ela ce dulce e!!! Si ce falcute avea 
Sovi buna ideea cu spanacul
O sa-i fac si eu, sa vedem daca o papa. Dumnezeu sa o mai inteleaga - are zile cand mananca de sparge, efectiv. Si mereu ma duce de mana la frigider, il deschide si imi cere papa dupa ce tocmai a terminat o tura de mancare. Si alte zile in care e ca Mufa, doar un cioc-doua, si gata! In fine, o las in pace, sa fie cum vrea ea.
Multam si pentru site-ul cu jucarii. Are deja un puzzle d-ala din lemn, dar a invatat sa-l faca, si acum vreau sa-i iau altul, sa mai diversificam.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SF.TEODOR

Laly
o sa fie bine..eu prima eco am facut-o la 9 saptamani..gecko ti-a explicat cel mai bine deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji

cat despre rana pe col..off si eu am si n-am ajuns sa o tratez,am facut un tratament vreo 3 luni dar apoi am tot amanat controlul pt ca imi e frica de cauterizare

sovi eu lui andru ii cumpar paste de la barilla risso ..sunt ff bune..ii fac cu sus de rosii si legume,cu carne de pui...cu spanac n-am incercat ca niic andru nu prea mai mananca decat in ciorba...am cuburi de spanac taiat marunt ,nici nu se simte ca-i spanac ..
vali ti-am vazut puiutzii

sunt superbi si ce mult seamana
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Clabuc spune:
| citat din mesajul lui ramo_cata Laly o sa fie bine..eu prima eco am facut-o la 9 saptamani..gecko ti-a explicat cel mai bine deci nu cred ca trebuie sa-ti faci griji![]() ![]() cat despre rana pe col..off si eu am si n-am ajuns sa o tratez,am facut un tratament vreo 3 luni dar apoi am tot amanat controlul pt ca imi e frica de cauterizare![]() ![]() RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Multumesc mult RAMI!

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
sovietica spune:
| citat din mesajul lui Kya Vai Ela ce dulce e!!! Si ce falcute avea ![]() Sovi buna ideea cu spanacul O sa-i fac si eu, sa vedem daca o papa. Dumnezeu sa o mai inteleaga - are zile cand mananca de sparge, efectiv. Si mereu ma duce de mana la frigider, il deschide si imi cere papa dupa ce tocmai a terminat o tura de mancare. Si alte zile in care e ca Mufa, doar un cioc-doua, si gata! In fine, o las in pace, sa fie cum vrea ea.Multam si pentru site-ul cu jucarii. Are deja un puzzle d-ala din lemn, dar a invatat sa-l faca, si acum vreau sa-i iau altul, sa mai diversificam. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
eheeee, sunteti bine! chiar sa imi ceara de mancare asa, din senin, eu n-am avut parte pana acum.
Ramo, mercic, le voi incerca si pe acelea. desi am atatea pachete incepute... tre sa le arunc, ca la noi nu se prea consuma. nici spanacul-sos nu prea se simte ca e spanac, asta e si la noi ideea, sa nu semene a spanac, ca adios!
conopida in schimb pot sa i-o dau si crosetata, tot se prinde ca nu ii place.
Clau, felicitari pentru inca o treapta cucerita!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Nicoleta spune:
Laly, la mine (cu Stefan la purtator) la 6 saptamani nu se vedea nimic in uter! Apoi la 7 era exact central, cu pulsatiile de rigoare! A fost o experienta extraordinara sa vad asta la eco! 
Am analizele bune, deci e de la stres si oboseala. No, asta e. Sa vedem ce putem face :). Si m-a trimis la alergolog cu problemele mele...
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
bubu05 spune:
Sovi, sosul pesto imi place si mie rau, o sa pun si eu niste spanac la mixat cand mai fac 
Zoze, cat de dulce eraaa 
Nico, ai vazut? ce ti-am zis??e de la rutina asta zilnica cu copiii...
Clau, bravooo! Mai am si eu vreo 3 cutii de junior 1+ si apoi sa vedem, poate trecem si noi...are gustul diferit? nu cred...

sufletelului blond!!