*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 10
Clabuc spune:
Kya, iti multumesc mult si sper sa ai dreptate, doar asta sa fi fost problema, sa ma fi speriat aia degeaba; trebuia sa merg direct la doctorul meu, dar asta avea cabinet aproape de casa mea si am zis ca, cu vremea asta, imi e mai comod.
Bitza, multumesc mult si tie.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
zozela spune:
La multi ani,tuturor celor care poarta numele Sf. Teodora!!
La multi ani,pentru ieri-Vaalenn!!

Sanatate Mateiului si Vladutului de Mimo!
I-am vazut pe Luca si Matei-seamana asa de tare!
Valen,sa fiti sanatosi si fericiti!
Laly,la fel iti zic si eu-nu te stresa! E prea mica sarcna,sa se vada si bebe in saculet.Am mai zis-nici la mine nu s-a vazut nimic la aproape 6 sapt.Uite-l aici,la 7s+,de la UM,ca abia de-l puteai masura(nici cu aparatul dr.nu ma pot lauda)
Eu am ovulat tz.,asa ca si bebe era mai mic..
Mihu si mica dansatoare!Mihai nu a folosit suzy,asa ca..nu stiu cum sa te ajut..
Mortal,sovieticul cu gata putza!! Sar'mana de ideea cu dovleac+orez si unt

Raportam si noi-primul kk la olitza! Nu va spun ce socat a fost,cand s-a ridicat,cu gandul sa se aplaude pt.shushu-si a vazut chestia aia acolo
I-am spus ce e,l-am felicitat,dar tot socat a ramas..S-a tot uitat la el,i-a dat ocol,si-a concluzionat ca e maaiee
,babooo

De zapada de asera si viscolul cumplit,nu va mai spun!
Nici de nasii ramasi inzapeziti,impreuna cu alte cateva zeci de masini,la vreo 30km de Cv
Noroc ca era un peco in apropiere,au alimentat si si-au petrecut revelionul inzapezitilor-acolo
Abia acum ajunsesera niste utilaje in zona si speram sa scape cat mai repede..Of,ce iarna urata!
Ce dor imi e de iernile copilariei..
V-am
!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
mama, cat a tras de mine Puffy asta pana acum..noroc ca a venit sor-mea, beteaga asa, o alearga pe ea acum sa scriu si eu 2 randuri![]()
laly ce docrtorita..e clar ca e dupa bani, nu e potrivita ptr tine..si eu am avut rani,acum am inflamatie, si mereu am ceva, si trec toate, nu-i capat de lume...cauta pe cineva serios, si stai linistita, ca stresul nu face bine
..si curaj! uite ce frumos ti-a spus si Gecko
sovi ia ca trece CM si sa stii ca ma bag la o cura de irigatii cu galbenele, buna idee ca nu am facut demult..iar Mufa, nu vrea sa manance nimic, il incerc cu tot ce am in casa poate ia o gura si gata, maxim..asta e..tre sa-i mai fac un copro ca la asta ma duce gandul..asa, am studiat si eu site-ul si-mi plac de mor puzzel-urile cu litere si cifre, ami ales cifre, si Muf recunoaste, mai ales pe 2 si 3
iar fac cumparaturi ptr el??
aham, si Ouarcetti saunt super, are si Muf un set ce cuburi de forme diferite, ff mult ii plac!
gecko am citit
zoze
auzi, maiiee
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Clabuc spune:
Zoze, Luny, multumesc mult. Oricum, de doctorita asta m-am lecuit. O fi ea buna, dar pentru altii. Zoze, la mine nu se vedea absolut nimic in saculet, negru total (la 5 saptamani si 6 zile dupa UM). Sper sa ma linisteasca maine doctorul meu in ambele probleme. Oricum, va anunt, indiferent de ce-mi spune, Tineti-mi pumnii, va rog! 
sovietica spune:
ce mai fac bun pt sasa:
paste cu sos de spanac. bine, eu in loc de paste folosesc orez, ca nu ii plac pastele. spanacul de abureste, se amesteca cu putin unt si smantana, se blenduieste, se amesteca cu pastele, se razuie cascaval si gata.
pt mine cand fac sosul, e cam asa: blenduiesc spanac oparit cu busuioc, urda si usturoi.
moama ce imi place sosul asta
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
zoze, nasol cu inzapezitii!! 
felicitari pt kk la oala!
si sasa s-a mirat rau cand si-a vazut productia. direct cu mainile in oala! sper la kk sa il opresc la timp.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
zozela spune:
Laly,cred ca n-ai inteles-la 6s,nu se vedea decat sacul,gol-golutz! Abia la 7 sapt. si cateva zile,de la UM,s-a vazut miscatorul
Ai incredere,va fi bine!!
Sovi,Mihai nu mai suporta spanacul!
Cu paste n-am incercat-el e mare fan paste..O sa incerc! Ii mai pun spanac,in ciorbe![]()
luny fata,ia mai trimite-l tu de-acasa,sa vezi ce bine papa-garantat!
Mie mi se pare ca arata bine,Muff..Mai au si eu zile mai naspa,nu te strasa!Se face el mare,mare si plin de muschi-sa te vaz atunci
!

Mama ce liniste!Ssst..sa nu trezim randunicile![]()
gecko,te urmaresc!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sovietica ce mai fac bun pt sasa: paste cu sos de spanac. bine, eu in loc de paste folosesc orez, ca nu ii plac pastele. spanacul de abureste, se amesteca cu putin unt si smantana, se blenduieste, se amesteca cu pastele, se razuie cascaval si gata. pt mine cand fac sosul, e cam asa: blenduiesc spanac oparit cu busuioc, urda si usturoi. moama ce imi place sosul asta(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
super tare!!!mai scrie retete din astea

IRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Clabuc spune:
Am inteles Zoze, multumesc, imi dai sperante ca poate e si bubulinul meu acolo, dar nu s-a lasat vazut. Ce bine ar fi sa fie asa!
zozela spune:
Ela,