*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

va multumesc pt rasp cu suzeta!.. nici eu nu stiu cum e mai bine sa fac.. brusc sau treptat.. al meu inclina spre varianta nr2..

Vali ce seamana puii tai intre ei! sanatate Mateiului!

Laly, atat de bine a zis Gecko! si eu am o rana pe col de multi ani..

Gecko, ei eu ma bucur ca nu am pb cu dejtu! ca de ala chiar nu stiu cum scapi..

Sovi, exact asa e si puzzle-ul Andrei cu litere.. aceleasi desene..

si gata ma duc la somn, ca deja s-a trezit odata al meu si m-a certat ca iar nu dorm la ora asta..

si 8+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

oare cine cumpara soparle de plus sarman copilul ala ce primeste asa ceva.

Mai, ca tot uit...

La Multi Ani Teodorelor si Teodorilor!!!

Si pupici si Valentinei ce am inteles ca ieri si-a aniversat onomastica!!!

eu nu le tare am cu zilele astea onomastice...pe vremea mea era Vasile/Ion/Maria si cate un Gheorghe pe ici pe colo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Fataaa exagerezi rau Unul in genul asta are deja si Dudu si am pioneze (tepuse, buline, ce-s alea) si-n Din ciclul 5 pe placa ,5 sub placa no way Oricum, toate celelalte sunt geniale asa ca te iert Aia cu "gata putza" a fost geniala Acum credca sta cuminte si asteapta sa dispara si a lui Ma doare burta de ras, efectiv!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Geckooooo Eu te astept cu cafeaua aburind si tu vad ca bananai

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata crengutza!!!!

ce fac fetele???

si eu am venit la servici cu transportul in comun(cum de altfel o fac de trei zile) am vrut sa scoatem masina dar nu am resuit, drept urmare am ajus ca si voi fleasca ...noroc ca am pantofi de schimb la birou si am pus pe calorifer cizmele la uscat

Miha,Kya...si Antonia este super fan suzi....exact din aceleasi motive cum i-o dai zanei, i-o dam si noi....prefer sa-i dau suzeta decat sa urle......dar ea o cere doar cand este obosita sau daca ii iese vreun dintisor si roade la ea.....asa ca eu nu ma stresez, vad pe parcurs cum renuntam la ea....eu i-o mai las.....mai cu seama ca la PAris am vazut foarte multi copii maricei(aprox.4-5 ani)cu suzeta si in carucior....nu vreau sa ne intindem nici chair asa.....
Gecko, exact asta a fost rationamentul pentru care i-am dat-o pe suzi, sa nu bage degetul in gura.....pe suzi i-o iei si nu i-o mai dai, sub diverse pretexte dar degetul !!!!???eu am mai scris aici legat de asta ca am o verisoara care acum are 16 ani, si ea a supt degetul pana la scoala, in timpul asta am incercat sa o dezvatam cu tot felul de metode,si de abia au resuit parintii ei sa o dezvete dar a ramas cu ticul asta si isi roade si acum unghiile de la degetele care le sugea, plus ca a trebuit sa poate aparat dentar ca a impins dintii in fata(desi asta nu cred ca este obligatoriu sa i se intample)
.....stiu de la alta prietena ca exista un lac de unghii special pentru copii care baga degetele in gura, are un gust amar....incearca cu ala......sa-l dezveti acum cat este mic...

Vali
, imi pare rau de Matei, ma uit la poze dupa ce trimit mesajul....

Sovi esti super tare, o sa comand si eu puzzle-ul pentru Antonia, sa mai pui link-uri cand mai iei jucarii(l-am salvat si pe ala de ieri cu cheitze)... si pune mana si mai scrie combinatiile de mancare care i le faci lui Sash....ca nu zice nimeni ca te dai mare....eu am notat si ii fac si eu buburuzei, uite asa ca ea nu mananca deloc dovleac si vreau sa vad daca o palcalesc.....cev tare a fost Sasha cu putza

Clabuc iti tin pumnii pentru maine, parca sa zic ca trebuia sa te duci de la inceput la dr. tau, sa nu te mai demoralizeze dr. aia.....eu zic ca o sa fie bine!

Liana

Luny..eu si Sovi ti-am mai zis de homeopat pentru Matei, iti mai zic inca o data poate cine stie.....pana la urma vrei sa te duci....

LA MULTI ANI TUTROR TEODORILOR SI TEODORILOR DE PE CRENGUTZA SI NU NUMAI!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mimo, sa-ti traiasca fetita dulce (adica, domnisoara in toata regula). Sa fie sanatoasa si fericita, si la fel de buna, zambareata si plina de energie si optimism ca mamica ei!

LA MULTI ANI TUTUROR TEODORILOR SI TEODORELOR!!!
Mihutza, ce m-ai linistit, deci si tu ai rana pe col? Si nu s-a isterizat doctorul?

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Repede scot nitel capul din hartii, sa o si sa o pe Laly! Eu nu stiu de ce nu te-oi fi dus tu de la inceput la dr tau. Hai curaj!
osafiebine, osafiebine, osafiebine.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, si noi supa-crema avem la pranz, tot cu crutoane A mea miroase de nu se poate si mai rau e ca nu pot papa si eu
Si eu tot uit sa zic...

La multi ani Teutzelor si Teutzilor, sa creasca mari si sanatosi!

Sovi, super, super jucariile si puzzle-urile din lemn!! Eu nu mai cumpar, frate, nimic! au tone de jucarii, nu va spun cate au primt de sarbatorile astea
Foarte tare Sashu

Mergi la inceput