*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Laly, ai incredere ca va fi bine, mergi la doctorul cu care ai nascut mai ales daca ai incredere il el. Tinem pumnii sa fie bine si samburica sa stea acolo la caldurica si sa-i auzi inimioara curand.
gecko spune:
Clabuc, nu fi asa plouata
ca nu este cazul. Ti-am spus de la inceput ca la 5 saptamani se vede sau nu se vede...de aceea la saptamana asta de sarcina nici nu isi are rostul ecografia. Dar ce sa faci, in Romania puterea internetului e mare, dorinta pacientilor dispusi sa-si deschida pormoneele este lege si medici care sa-si tina larg deschise buzunarele vei gasi peste tot. Un medic cu bun simt ti-ar fi spus sa mai astepti cu ecografia...saptamana 7 este ideala (daca este embrion cu activitate cardiaca se vede clar si in plus atunci se da cea mai EXACTA varsta gestationala si DPN). Daca tinea mortis sa te bage in seama asa cum se cuvine (si pe cat ai platit
) te punea sa iti faci B-HCG-ul in evolutie...atat cat sa te linisteasca.
Cu rana pe col...multe femei au rani pe col...si nasc fain frumos. Sigur ca ideal ar fi fost sa faci un examen ginecologic (cu Papanicolau) inaintea sarcinii dar daca nu ai facut atunci asta e...nu e rostul sa ne punem streangul de gat.
Hai!!! Capul sus!!! Privirea inainte!!! Sarcina e o calatorie lunga de 40 de saptamani in care la fiecare colt avem cate un hop...si nu e cazul sa ne impiedicam la tot pasul!!!
bubu05 spune:
Laly, uite ce frumos a scris Gecko 
Hai, capul sus si ai incredere in medicul tau, poate nici nu trebuia sa mergi acolo...
Eu una nu merg decat unde am incredere!!
Luny, ce rau imi pare ca te chinui atat...uof...uite un pup mare
si o
aburinda!
clauclau spune:
La noi cu suzeta ( la Razvanici ca Becca stiti ca nu a acceptat-o) a fost brusc. Si el era mare fan suzeta si la fel ca si Sanzi o cauta noaptea prin patut si se linistea singurel cu ea. In jur de 2 anisori ne-am hotarat sa renuntam si a fost brusc...ii spuneam mereu ca am uitat-o pe undeva, daca eram acasa ii spuneam ca am lasat-o la mamaie si invers cand eram la mamaie ii spuneam ca este acasa. A durat cam o saptamana si gata...oricum a fost usor, fara scandal si crize...
Clabuc spune:
Multumesc frumos Nicoleta, Clau, Gecko, Bubu.
Conteaza foarte mult pentru mine sprijinul si optimismul vostru. Incerc sa nu ma mai gandesc atat la asta (nu stiu cat o sa-mi reuseasca) si sa astept ziua de maine sa vad ce spune doctorul meu. Pricum, eu la doctorita aia nu mai merg. Nu cred ca trebuia sa ma lase sa plec cand a vazut cat de afectata eram de ceea ce mi-a spus.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
sovietica spune:
Neata!
La multi ani Teo! wherever you are :)
Vali, m-am topiiit! am retrait ce simteam eu acum 5 luni si imi venea sa intru in calculator sa va iau pe toti in brate
(am mai zis ca sunt hormonela)
Of saracutul Matei cum si-a intampinat el fratiorul, si ce tre sa fi fost si in sufletul tau stiindu-l pe el bolnav... 

Sa dea Domnul ca de acum sa fie doar spre bine cu bolesnita si sa nu mai ia nimeni 
Liana
mama darza :)
si pentru manechina in devenire Bubu
De fapt toate suntem manechine in devenire, nuuu?![]()
Clabucica
osafiebine! trebuie!
Rana pe col eu am de la 18 ani. uneori mai vizibila, uneori mai putin, dar tot acolo (si am facut tratamente in tinereti, cu tot felul de ovule!). In sarcina la fel, s-au luat de mine ca sa ii dam in cap cu medicamente. Am sunat homeopatul si m-a intrebat ca de obicei daca am simptome, daca ma doare, etc... eu: NU! pai atunci?! mi-a zis 10 zile spalaturi cu ceai de galbenele, si sa imi iau argila bucati, nu pudra, si din cand in cand cate 10 zile, seara sa bag o bucata in pasa, care sa o scot dimi (si daca nu o pot scoate nu e absolut nici o problema). Mai este si asta http://www.terapeut.ro/commerce/monofemina-1-p-1341.html . Eu in locul tau nu m-as framanta pentru rana. Si mai ai puuutina rabdare si sper sa auzi si imina 
na, eu am zis ce am facut sau ce as face EU. nu instig la nimic. ma pazesc si eu cum pot de scatoalcele doctoreselor de aici ![]()
Luny 

hai ma, ca o sa rasara soarele si pe strada ta. Eu lui sasa i-am facut dovleac copt la cuptor, in care am pus orez fiert, miere si unt. am pasat tot si a iesit o crema ca-n povesti. s-a lins sasa pe bot.
edit:
mai, n-am zis asta sa ma laud
ci ca poate iti dau idei ce sa mai incerci sa ii faci de papa.
Monix, www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-3821-Melissa-&-Doug---Puzzle-lemn-Alfabet.html" target="_blank">asta si www.ookee.ro/jucarii-764-Jucarii-lemn-Melissa-&-Doug-p-3809-Melissa-&-Doug---Cuburi-sonore-Vehicule.html" target="_blank">asta
in general, cei de la Melisa & Doug sunt buni. puzzleul cu litere e demential ca dincolo de litere sunt desenate obiecte (care in engleza au initiala litera resp). si ii dau tema lui sasa "hai sa cautam cheia" si se pune baiatul pe ridicat si reasezat litere pana gaseste desenul cerut. ca sa nu zic ca a inceput sa recunoasca litere!
Aseara la baie, se uita sasa intre cracutii anei si zice: putza?? se uita el din toate unghiurile si concluzioneaza: gata putzaaa! 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
gecko spune:
asa sunt de fericita ca in sfarsit este un subiect cu care eu nu am probleme...SUZETA
Dar daca nu va suparati???? De desht' cum scapam???![]()
Luny, hai ca va creste mare
si va dormi/manca/alerga normal.
Apropo, fluturele din mana lu' Sovi de la intalnire era dedicatie pentru mine???
...am stiut eu ca va sunt draga![]()
sovietica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko Apropo, fluturele din mana lu' Sovi de la intalnire era dedicatie pentru mine??? SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() |
Absolut! data viitoare o sa incerc sa vin cu o soparla, sa fiu si mai sugestiva

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
Clabuc spune:
Sovi,
mersi mult. Am mai intrebat si eu in stanga, in dreapta si sunt multe cazuri care au dus sarcina la capat si nastere fara probleme, cu tot cu rana aia pe col. Ideea e ca a zis sa merg saptamana viitoare la control, dar nu m-a trimis imediat sa fac ceva cu rana, sa-mi fac teste sau ceva. Adica, mi-a aruncat pastila, de m-a sperita rau, dar nici nu mi-a dat sa fac nimic in sensul asta, doar m-a alarmat. Eu acu, sincer, mai multe griji imi fac de bebe, ca nu l-am vazut acolo, dar ma tot imbarbatez spunandu-mi ca de vina pentru asta este varsta prea mica a sarcinii sau aparatul echograf. Sper sa am dreptate!
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
gecko spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sovietica
Absolut! data viitoare o sa incerc sa vin cu o soparla, sa fiu si mai sugestiva ![]() ![]() (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara |
risti sa stai la masa singura
...asta daca iei una vie (ca eu de plus nu am vazut
Luny, nu citi
. Fiu'meu manca o supa-crema cu crutoane...crutoanele sunt si cu branza...nu va puteti inchipui cum pute in bucatarie
...eu stau izolata in birou