*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Kya, inainte de a afla eu cum se evita stresul, spune-mi tu te rog cum pot sa slabesc de stres, nu sa ma ingras .------------------------------------------------------ ... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea... |
Oh, Doamne, daca as stii...
Eu de la stress mananc foarte putin, alerg mereu, asa ca...
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Lyvy, ai copil gradinar? Oau, si deja se vad schimbarile? Super!
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
numeioana spune:
La multi ani si din partea noastra pt Teodore si Teodori!
Valentina, scumpi pui, zici ca-s gemeni, frate!![]()
Nico, Olga, Bubu, nu stiu daca am hemoroizi...dar asa am impresia. Desi niciodata nu am fost constipata, ies f usor la toaleta, mananc fructe, legume... mi s-a intamplat sa vad pe hartie un firisor de sange de cateva ori si am si ceva mancarimi. Cred ca e cazul sa renunt la tanga macar pentru o perioada. Si sa folosesc o crema, ceva. Soacra mea merge la proctoline ca are probleme f mari si trebuie sa-si ligatureze niste hemoroizi. Deci nu am probleme mari, vroiam doar un sfat pt o crema/supozitoare si am primit. Multumesc!
Super jucariile, Sovi! Si retetele!
Nico, si eu mananc de la stres si plictiseala...
Poze cu Micu' nu sunt sau n-am vazut eu?
Laly, mai ai rabdare o saptamana sa vezi ca bebe e ok. Bafta!
Livy, ma bucur ca s-a adaptat micuta sau ca pare ca s-a adaptat. Din experienta mea in jur de 80% din copiii mici care vin la gradi , dupa prima saptamana in care pare ca sunt f. fericiti in mediul cel nou si ca s-au adaptat sau macar ca accepta schimbarea, se produce click-ul. Incep sa simta lipsa parintelui, sa se intrebe de ce este dus acolo, ce cauta departe de casa... si refuza sa mai mearga. Nu zic ca e cazul vostru, dar vreau sa te previn, sa stii la ce sa te astepti si gandeste-te cum ai rezolva o asemenea situatie... Este foarte delicata, mai ales pentru mama. Cele mai multe nu rezista presiunii la care o supune copilul cu plansul, crizele si renunta la cresa/gradi, iar apoi calea de intoarcere este mult mai grea. Nu trebuie sa-ti faci probleme inca, dar gandeste-te...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Cat despre suzeta - sa-mi dau si eu cu parerea de mama experimentata
- eu zic ca trebuie data disparuta si gata! Pentru ca treptat nu merge decat la cei care o sug cat e ziulica de lunga. Atunci poti sa reduci treptat timpul. dar daca o ia doar la culcare cum o mai faci treptat? Si, ca sa te asiguri ca nu i-o mai dai, trebuie aruncata!
Si o spun foarte serios. Eu am incercat sa i-o iau, dar mi-a fost frica sa o arunc, asa ca de cate ori facea taraboi mai mare i-o dadeam inapoi... Pana intr-o zi cand m-am hotarat, am pus-o la gunoi si am dus gunoiul
ca sa nu mai am tentatia. Si a plans putin la primul somn, a marait in somn, a doua zi inca putin si a uitat-o. La cat era de ahtiat dupa ea am fost foarte incantata ca a scapat asa usor.
Oricum, pana la urma veti scapa de suzete, nu va faceti atatea griji. Dar daca vreti sa scapati acum, aruncati-le pe toate din casa! Mie, intr-un fel mi-a parut rau ca i-am luat-o in momentul in care i-au dat maselele. Am avut aproape doua luni de cosmar! Daca stiam ca urmeaza asa ceva nu renuntam la suzeta!
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
n-a fost curent in stalpu' cu netu' de la ora 2!!
si radetul nu a venit pana acum 10 minute
gand la gand cu zoze, trimit Mufa la mama in we, caci ne aniversam, facem 5 anisori de cand suntem impreuna
, si pe 14 iub lucreaza, sooooo..Zoze fata, pai sa satii ca we trecut cat a fost la mama, la fel, nu a mancat mai nimic, era mama cu nervii rau!..deci are mai mult de-o saptamana de ciuguleala..si cand zic ciuguleala, nu exagerez, nu-s nebuna, dar mi se pare extrem de putin 3-4 dumicati de ceva/zi si un biscuite, un fresh...poate cateva guri de fruct..nu vreau sa ma plang, sau sa exagerez cu asta, d-aia nici nu zic mereu ca nu vreau sa stresez
..oricum, numai in locul meu sa nu fie nimeni..
ca zicea clau, si noi am trecut de luna asta la Milumil junior 2, a ras deja vreo 3 cutii

..macar atat, nu?
kya eu nu l-am vazut in veci pe Mufa sa pape de sparge, nu a avut astfel de zile...a, mint, a avut o perioada, de o spatamana, cand manca 3 mese/zi, destul de ok, eram multumita,asta acum niste luni de zile, evident, i-a trecut!!
lyvy felicitari ptr gradi!! e particulara?
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Aaa, am uitat sa ma laud! Avem 2 luni de cand doarme iar toata noaptea fara exceptie! Au trecut cosmarurile sau durerile de masele, ce-or fi fost, au trecut trezirile si plimbatul prin casa, plansul neconsolat...
Deci, fetelor, rabdare si o sa scapati de toate!
Luny, tie nu pot sa-ti spun decat s-o lasi mai moale...da-i sa manance atat cat vrea si nu te mai imbolnavi de nervi. Nu ai ce sa-i faci, pur si simplu! Bitza, parca te-a sfatuit sa-i dai bilute homeopate si eu am incredere in tratamentul homeopat. Zic sa incerci... Cunosc multi copii ca Muffy si asta va mai dura... dar cand va fi adult va fi un pasionat de gastronomie la fel ca voi!! Si n-o sa-i vina sa creada ce nazuri facea cand era bebe. Asa a fost si fratele meu si mai cunosc cazuri. Incearca sa te resemnezi... E greu, dar fii zen!
Kya spune:
Ioana zici ca e mai greu daca renunt si dupa aia mai incercam cu gradi?
Hm... eu imi fac 1001 probleme despre cum o sa fie cu Zana la gradi, si chiar ma gandeam ce fac daca dupa minunata saptamana (asa stiam si eu ca e comportamentul general), nu mai vrea sa mearga si ma topeste cu plansetele ei... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

Matei si Luca;