*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 14
luny spune:
s-a dus we meu romantic..vin la mama niste rude din Constanta si nu-l mai poate lua si pe Muf
..asa ca..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Felicitari Livi,pentru titza de gradinita
Daca ati inceput,sa nu va lasati,chiar daca-Iris-incepe sa bata in retragere..Ii explicati,o duce tata,daca tu esti mai sensibiloasa in perioada asta,dar nu va lasati! Va tin pumnii,sa nu aveti nicio problema!

Care-i treaba cu cantitatea de lapte,ingurgitata de bebelusi? Mai conteaza asa de mult la varsta asta? Ma gandeam ca prea mult lapte,strica..Strica pofta de mancare pt.papa buna,plina de fier si-alte cele necesare. Cred ca un-500ml/zi,ar fi suficient.Ar trebui sa manance si branzeturi,iaurt..Nici nu stiu cat lapte mananca Mihai! Seara bea cam 200-250ml. din bibe si apoi tzitzi,dar nu cred ca mai ia mult de-acolo,iar peste zi..mai suge de vreo 2-3ori(dimineata si la pranz,la somnic,sau cand ma mai prinde si ma mai tzatzaie).Plus cerealele care contin lapte,pastele cu laptic..Nu stiu,chiar nu-s documentata,dar-1l de lapte/zi,mi se pare exagerat..
Nicoleta,daca afli secretul,sa mi-l zici si mie![]()
Ioana si eu am patit asa-si este un hemoroid!
Eu am folosit-proctolog-si am scapat..
![]()
Valen!
ursulic-o,Giani,Simo,cum sunteti?!
luny,voi ati terminat cu dintosii? E posibil sa faca asa si de la ei?! Vad ca ati avut probleme si cu somnul..si de-aia m-am gandit..

Hai ma..cum sa nu va serbati?! Macar cateva ore,peste zi,daca l-ai duce la mami..Ati avea si voi timp sa faceti ceva,doar pentru voi-o iesire in oras sau sa stati acasa la un pranz romantic

Fug la baitza! Revin!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
zoze pe cutia de Milumil parca scrie necesarul zilnic ar fi de 5-600 ml/zi..spre 1 l e ok, nu e f mult, insa ce e peste e deja prea mult!! mai ales laptele de vaca, cica poate inhiba absorbtia unor vitamine, si da in anemie..stiu asta de pe vremuri, cand soacra-mea le dedea baietilor ei lapte si in loc de pa, daca poti crede
, ea crezand ca face bine, Ca, alea, iar cand a zis la dr, s-a ingrozit aia si i-a zis ca ce e peste 1 l e mult prea mult si ca pot face copii anemie..
Pe Muf nu-l pot duce cateva ore avand ai mei musafiri, ptr ca tre sa se ocupe de aia, cu masa, gatit etc..oamenii sunt super misto de altfel, si d-aia inteleg..si s-ar putea sa vina si cu fata lor de vreo 12 ani, deja prea aglomerat..asta e..ne aniversam cumintei, ca ne epuizeaza Muf ca de obicei, si seara cadem lati amandoi![]()
Iubirea mea,
luny spune:
am uitat, se lupta si cu o masea, e drept...dar tot nu justifica lipsa totala a apetitului..vreau sa-i fac maine un copro, daca nu ingheata iar strada, sa poata scoate Liv masina..
Iubirea mea,
numeioana spune:
Kya, daca plange doar la despartire e ok... daca plange si dupa aceea, putin, e iar ok si in niciun caz nu trebuie renuntat....dar daca plange o ora sau peste si nu poate fi distrasa... trebuie renuntat pentru o perioada. Dar fii optimista, ai incredere in Zana! Trebuie avuta in vedere si chestia asta, dar nu e cazul sa te stresezi...
Stela nu a dat niciun semn dupa vizita la doctor? Sper ca e ok!
Zoze, mersi!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Ioana, daca ai hemoroizi, sigur ii simti la mana, sunt ca niste polipi de piele, iar aia cateodata se inflameaza si dor. Daca ai doar sangerari poate fi o fisura mica...sau poate sunt hemoroizii in interior...poti sa dai si cu crema de galbenele si sa faci pauza de tanga. Eu cat stau in casa, rar imi pun tanga...eu am folosit si carpicorn, si crema si supozitoare, dar m-a ajutat cel mai mult doxiproct.
Imi plac sfaturile tale
, si eu sunt de aceeasi parere cu suzi, luata din prima de tot si gata, nu treptat...ca la pampers, daca nu-i mai pui gata, deloc!
Luny, nasol ca s-au stricat planurile...poate gasiti totusi o portita sa va serbatoriti si voi...
luny spune:
Ioana, dupa nastere am folosit proctogyl si in cca 2 saptamani a disparut buba..
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Ioana, eu am intrebat fiindca am trecut prin tot felul de situatii: crize nasoale rau de tot, cu dureri, sau "indivizi" inflamati pe perioade luuungi... si am procedat diferit. Uneori am luat si medicatie, alteori doar creme local, diverse, de la Carpicon la Proctoglyvenol, Doxiproct... Daca ai firisoare de sange fara sa te fi durut nimic... poate esti doar iritata in zona? Daca zici si de mancarimi, s-ar putea sa fie hemoroizi. Daca sunt externi, se simt. Daca sunt interni... mai greu. Eu dupa prima nastere am facut si rectoscopie... Devenisem experta
. Culmea, dupa a doua nastere nu a fost asa greu cum credeam...
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
zozela spune:
Aha,m-am uitat si eu acum pe cutia de LP si am vazut ca asa recomanda,500-600ml/zi..
luny,tu cat erai mah de sclifosita?!Te mosteneste!
Numa ca uite ce femeie zdravana te-ai facut!!
Ai incredere!
Io incerc sa-ti ridic moralul acum,da?!Zi-mi ca reusesc!

Baietul a facut pishu la wc!

Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!
luny spune:
zoze, reusesti mah
..si eraaaam rrraaau!!
mosteneste deci..a mancat o mana de fulgi de porumb, goi..acu vrea 'patee'
Iubirea mea,