Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
clabuc, si eu cred ca e prea mica.fii optimista.o sa-l vezi si pe bebe.
clary, bine ai venit.oo, tot din cta.la ce dr mergi?
mihutza, si eu am auzit la fel ca la a doua sarcina se vedemai repede burtica.si sa stii ca si la mine se vede.eu maine fac 12 s.
nu trebuie sa fim suparate, aici fiecare isi da cu parerea si nimeni nu impune nimanui nimic.haideti sa nu fim triste si orice problema am avea sa o discutam.suntem ca o familie aici cu bune si cu rele.
eu sunt fericita ca am cu cine vorbi despre toate, cu VOI.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nastasie clabuc, si eu cred ca e prea mica.fii optimista.o sa-l vezi si pe bebe. clary, bine ai venit.oo, tot din cta.la ce dr mergi? mihutza, si eu am auzit la fel ca la a doua sarcina se vedemai repede burtica.si sa stii ca si la mine se vede.eu maine fac 12 s. nu trebuie sa fim suparate, aici fiecare isi da cu parerea si nimeni nu impune nimanui nimic.haideti sa nu fim triste si orice problema am avea sa o discutam.suntem ca o familie aici cu bune si cu rele. eu sunt fericita ca am cu cine vorbi despre toate, cu VOI. ![]() adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
Ma duc la dna dr. Solopenko(Russu) Elvira.Are cabinetul la CET,langa fosta cofetarie Silvian.
10+
simonaelena spune:
Buna fetelor!
Clabuc - imi pare f rau sa aud ce ai patit, dar te rog sa nu te panichezi. Eu am pierdut o sarcina cu ou clar anul trecut. Iar anul asta cind am fost la prima ecogfafie la 5 sapt si 3 zile nu se vedea nimic si iti inchipui cum m-am panicat. Dar am mai asteptat si am fost la 6 sapt si 2 zile si am vazut si embrionul si inimioara cum ii batea. Deci inca mai sunt sperante. Trebuie sa ai incredere. Nu ii face bine la bebe sa te stresezi, asteptam vesti bune de la tine si de la un medic competent.
Maya71 - in octombrie am facut avort si in ianuarie am ramas gravida. Pentru a ramine gravida recunosc ca am apelat la mai multe trucuri. Am facut impachetari cu parafango sau doar cu crema in patura electrica de la ciclu pina la 3 zile inainte de ovulatie. Mi-am facut cite 2 teste de ovulatie pe zi, mi-am monitorizat temeperatura bazala zilnic. Am apelat la abstinenta in saptamina premergatoare ovulatiei si am avut contact doar cu 2, o si si in ziua ovulatiei iar apoi o sapt nu - asta am citit pe un site american. Si slava cerului ca am ramas. Ori datorita trucirilor ori datorita sortii. (Asa am facut si data trecuta dar atunci am ramas dar fara prea mult succes). Mai mult nu am mai consumat niciun fel de cofeina, nu l-am mai lasta pe sot sa fumeze in casa, am consumat numai produse naturale. Sti ca si folosirea lubrefiantelor inainte de contact scad sansele unei sarcini. Si sexul oral inainte de un contact poate scadea sansele de a ramine gravida. Sunt abonata pe un site american unde te invata cum sa faci sa rami mai repede gravida.
Aiast - sunt perfect de acord cu tine si cu faptul ca trebuie sa ne testam pe parcursul sarcinii. Este datoria noastra sa aducem pe lume nu doar copii ci mai ales copii sanatosi. Si mai mult vom fi singurii care vom suferi in cazul in care apar probleme.
Ema - felicitari!!!
Cit despre creme - eu una folosesc deja produsele pentru gravide de la Palmer`s! Si crema pentru bust - mi-a crescut si ma doare f tare si crema si ulei pt burtica. Le-am luat de pe net si mi-au trimis si foarte multe mostre gratuite. Sunt foarte multumita. Si Mustella e o gama fff buna.
Clabuc spune:
Simonaelena, iti multumesc mult pentru incurajari si pentru ca mi-ai impartasit din experienta ta. Sa dea Doamne Doamne sa ai dreptate si maine sa vad si smaburelul, nu numai casuta lui.
Cum la Clarinda n-am avut nicio problema, acum ma cam sperii cand aud de una, de alta.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Clabuc spune:
Nastasie, multumesc frumos de incurajari. 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
lyvy spune:
Helooo, eu votez cu STRUGUREII, suna bine!!!
Laly, nu te mai stresa, clar e de vina atitudinea doctoritei, mai mergi o data si totul se rezolva.
Am citit mai devreme ca o gravidutza spunea ca medicul ia recomandat Zofran pentru greturi. SUB NICI O FORMA SA NU LUATI ASA CEVA, e contraindicat la gravide, acest medicament se da pentru tratamentul greturilor si varsaturilor produse de chimoterapie citotoxica si radioterapie, ff rar se da si post operator, deci nici intr-un caz la gravide, Doamne fereste. Nu mai stiu cine a zis de el, dar medicul care a facut indicatia stie de sarcina ???
Sunt la servici, mai revin.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+5 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
nastasie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clary
exact pe langa turnurile cet, nu?uneva pe partea dreapta cand vii dinspre anda spre doraly? Ma duc la dna dr. Solopenko(Russu) Elvira.Are cabinetul la CET,langa fosta cofetarie Silvian. 10+ |
exact pe langa turnurile cet, nu?uneva pe partea dreapta cand vii dinspre anda spre doraly?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
clary spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui nastasie
exact pe langa turnurile cet, nu?uneva pe partea dreapta cand vii dinspre anda spre doraly? adriana& razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan |
da..este in scara blocului,la parter..deasupra scrie mare cu albastru N'oely..este acolo si un cabinet stomatologic.Daca vrei pot sa-ti dau nr. de telefon si fata de acolo te poate indruma mai bine
10+
simonaelena spune:
Clabuc - cu mare placere. Iti tin pumnii pt miine si sper din tot sufletul sa fie totul bine. M-am uitat la pozele Clarindei si sunt foarte frumoase. Adica ea este f frumoasa. Sa iti traiasca!