Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
anda29didi spune:
salutare burtici,
multumesc pentru urari, am vazut ieri finutul, e frumos foc, grasut si cu niste falcute......
Clabuc, imi pare foarte rau ce ai patit, sa nu te mai duci la acea dr si stai linistita eu la 6 s am fost la eco si am vazut doar sacul, iar apoi am fost la 8 s am fost programata si i-am vazut inimioara si pe bebe, o sa fie bine.

la burtici
9+
aniast72 spune:
Haideti sa-mi mai dau a treia oara cu parerea vis-a-vis de denumirea subiectului.
Spunea cineva la un moment dat "sa gasim ceva mai frumos"...si m-a pus pe ganduri. Adica, ce poate fi mai frumos decat a fi "viitoare mamica"?...niste struguri, castane, seminte de bostan, ciuperci, fulgi, greieri, furnici...sau alte cele??
Pana la urma, denumirea o punem pentru noi sau pentru viitorii bebelusi?
E ultima oara cand imi dau cu parerea, daca conteaza parerile tuturor. Decizia va apartine dar in cazul asta va dau parola, ocupati-va voi de listuta si de toate treburile organizatorice de care m-am ocupat eu pana acum (si ulterior mihutza)
...sau faceti un alt subiect de septembrie - octombrie cu ce denumire vreti voi...si motivati aparitia lui ca nu va place sa fiti "viitoare mamici".
Am vazut si la alte odisee, multe persoane au tendinta de a diminutiviza, de a "boteza" diverse persoane gen "tontonel, tuturel, gurita, soricel, fluturas, bombonica"...nu vi se pare ca sunt totusi niste intimitati? Spunea Ana_Perianu la un moment dat sa gasim o denumire naturala, unicat, sa nu plagiem alte odisei. De ce sa insistam sa ne punem o patalama unui subiect care a fost creat atat de natural si din suflet? De ce sa fiu de acord sa fiu denumita mamica de struguras cand mie nici macar nu-mi plac strugurii?
Andreea,
in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
madutza_bra spune:
Aniast, e foarte bine ca iti spui parerea. Nu tb sa fi suparacioasa ca si ceilalti spun ceea ce cred. Oricum, discutam, nu impunue nimeni, nimic, nimanui.
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
clary spune:
Eu prefer sa fiu viitoare mamica de septembrie-octombrie..nu vreau sa supar pe nimeni doar ca nu-mi place ideea de a face ceva doar pentru ca asa face vecinul..![]()
10+
Clabuc spune:
Alina, si nu se vedea nimic, nimic in saculet, adica era negru negru? Era echo endovaginala sau abdominala?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonaelena Buna fetelor! Clabuc - imi pare f rau sa aud ce ai patit, dar te rog sa nu te panichezi. Eu am pierdut o sarcina cu ou clar anul trecut. Iar anul asta cind am fost la prima ecogfafie la 5 sapt si 3 zile nu se vedea nimic si iti inchipui cum m-am panicat. Dar am mai asteptat si am fost la 6 sapt si 2 zile si am vazut si embrionul si inimioara cum ii batea. Deci inca mai sunt sperante. Trebuie sa ai incredere. Nu ii face bine la bebe sa te stresezi, asteptam vesti bune de la tine si de la un medic competent. Maya71 - in octombrie am facut avort si in ianuarie am ramas gravida. Pentru a ramine gravida recunosc ca am apelat la mai multe trucuri. Am facut impachetari cu parafango sau doar cu crema in patura electrica de la ciclu pina la 3 zile inainte de ovulatie. Mi-am facut cite 2 teste de ovulatie pe zi, mi-am monitorizat temeperatura bazala zilnic. Am apelat la abstinenta in saptamina premergatoare ovulatiei si am avut contact doar cu 2, o si si in ziua ovulatiei iar apoi o sapt nu - asta am citit pe un site american. Si slava cerului ca am ramas. Ori datorita trucirilor ori datorita sortii. (Asa am facut si data trecuta dar atunci am ramas dar fara prea mult succes). Mai mult nu am mai consumat niciun fel de cofeina, nu l-am mai lasta pe sot sa fumeze in casa, am consumat numai produse naturale. Sti ca si folosirea lubrefiantelor inainte de contact scad sansele unei sarcini. Si sexul oral inainte de un contact poate scadea sansele de a ramine gravida. Sunt abonata pe un site american unde te invata cum sa faci sa rami mai repede gravida. Aiast - sunt perfect de acord cu tine si cu faptul ca trebuie sa ne testam pe parcursul sarcinii. Este datoria noastra sa aducem pe lume nu doar copii ci mai ales copii sanatosi. Si mai mult vom fi singurii care vom suferi in cazul in care apar probleme. Ema - felicitari!!! Cit despre creme - eu una folosesc deja produsele pentru gravide de la Palmer`s! Si crema pentru bust - mi-a crescut si ma doare f tare si crema si ulei pt burtica. Le-am luat de pe net si mi-au trimis si foarte multe mostre gratuite. Sunt foarte multumita. Si Mustella e o gama fff buna. |
Scuze daca par... ce teste de ovulatie folosesti? De mancat sanatos, mananc sau poate asa cred eu. De 15 ani sunt ovo/lacto/vegetariana, peste mananc de 2 ani iar de cand am stiut ca am ramas insarcinata am mancat si carne de pui si continui sa mananc (am zis ca mai bine sa nu risc...)... Saliva contine nu stiu ce chestie... care omoara spermatozoizi si deci diminueaza sansele.
Of, cate tre sa induram dar cu siguranta se merita... Multumesc mult! Moralul meu incepe sa intre pe o curba ascendenta.

ddanagh spune:
Nici mie nu prea imi plac denumirile date la copilul meu considerat ceva de mancare: gogosica, strugurel, ciresica, zmeurica, .....Totusi poate e bine sa redenumim subiectul,pentru a ne gasi mai repede peste ani in noianul de subiecte dar as prefera orice altceva decat de mancare ![]()
Daca nu ne vine nici o idee stralucita, unanim acceptata, cel mai bine sa ramanen pur si simplu "mame".
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
6+
ddanagh spune:
vroiam sa mai precizez anticipat ca nici denumirea de ingerasi nu mi se pare ideala, ma infioara, ma gandesc la altele ...
Poate viitoare mamici de ...."gingasii", "minuni", "miracole", "odorasi",
sau "viitoare mamici de copilasi de nota 10 din 2010 sep-oct".....
Chiar cine o sa nasca pe 10.10.10.???? ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
6+