Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Clabuc spune:
Dana, ce dulcica e Daria, o scumpete. Si ce bine vorbea la 2 ani. A mea de-abia zice cateva cuvinte, in rest, pe limba ei. Sa-ti traiasca! 
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
simonaelena spune:
Maya71 - draga mea eu am folosit initial testele barza de ovulatie dar ultima data le-am folosit pe cele de la Minut (sunt 3 intr-o cutie) si costa in jur de 12 - 14 lei, parca cele barza sunt mai ieftine putin. Si am inceput sa fac in momentul in care temeperatura bazala a inceput sa imi creasca fata de medie (adica cu vreo 2-3 zile inainte de ovulatie). trebuie sa il citsti foarte bine testul asta pentru ca tot timpul iti apar 2 linii pe test. Este insa CORECT cind linia a 2 a cea indicatoare este mult mai aprinsa ca si culoare decit cea de control. Atunci esti cu 18 - 24 - 36 ore inainte. Il poti repeta testul si a doua zi si dc iese din nou trebuie sa ai contact. Dupa ce linia de control este din nou mai aprinsa atunci nu mai trebuie sa ai contact 24 ore. Sper sa iti fie de folos. Felicitari pt ca ai un stil de viata sanatos. Si mai ales mult succes. Dc iti mai pot fi de folos nu ezita sa ma intrebi.
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Aniast, e foarte bine ca iti spui parerea. Nu tb sa fi suparacioasa ca si ceilalti spun ceea ce cred. Oricum, discutam, nu impunue nimeni, nimic, nimanui. |
Draga mea, nu m-am suparat absolut deloc, eu de obicei pun suflet in tot ceea ce spun sau fac...probabil de-asta ti s-a parut ca m-as fi suparat.
Te inseli.

Andreea,
in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
viss spune:
fetelor, nu stiu cum vi se pare voua, dar mie -"viitoare mamici" mi se pare ca suna minunat.poate ca cele care mai au un copil, nu mai sunt asa fascinate de adevarul ascuns in spatele acestui cuvant banal,dar ptr mine care ma chinui de 2 ani de zile,cu ecografii in fiecare luna,cu injectii purtate dupa mine la munte, la mare, la nunti,cu.. teama ca dc voi face trat. de hepatita imi voi putea anula de tot sansele de a avea copii care si-asa erau mici,cu frica de a visa ptr ca dup-aia caderea sa nu fie prea de sus..cuvantul mamica, mi se pare superb, frumos,simplu..doar nu avem nevoie de pampoane, nu?eu m-am inscris pe forum, am trecut de la inseminari cautand ceva unde sa ma pot inscrie, un loc ca sa vorbesc cu cele apropiate de varsta sarcinii mele.. dc scria mamici de strugurasi, sa mor eu dc imi atragea atentia
sau ca m-as fi gandit eu ..ca da,strugurii se produc toamna, bla, bla..mamici de sept-octombrie- mi-au lucit ochii:da, acolo sunt eu,acolo treb sa fiu si eu, ptr ca da, sper si ma rog sa fiu o viitoare mamica de octombrie

ddanagh spune:
Ei Laly o sa te minunezi cat o sa evolueze dupa doi ani cu vorbitul, de la o luna la alta. Pana acum s-au axat pe altele. Sa sti insa ca nici Daria nu a fost vreo varbareata, a excelat psiho-motor daca pot spune asa. Eu chiar imi fac oaresce griji ca stalceste rau de tot cuvintele, dar mai astept un pic, mai ales ca acum e si la cresa si intre copii altfel isi dezvolta limbajul.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
6+
aniast72 spune:
clary, bine ai venit la Odisee. Esti pe prima pagina. 
Mi-am permis sa banuiesc si sa completez eu data UM dat fiind DPN-ul (4.09) pentru ca atat am avut eu DPN-ul la Vladimir, copilasul meu si implicit 28.11 a fost data UM.
Sarcina usoara, fara greturi, dureri.
Stare de somnolenta am si eu, combinata cu insomnie. As dormi oricand nu pot si stau treaza oricand am prilej de somn. Noaptea bantui pe net pana la ore tarzii tocmai, ca sa ma obosesc si sa dorm dusa dar nu se intampla asa si ma trezesc mai obosita de cat m-am culcat
Andreea,
in 10+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
simonaelena spune:
Aniast - voiam sa iti spun ca te ocupi foarte bine de aceasta odisee si ca pagina noastra a viitoarelor mamici de sep - oct arata f bine. Banuiesc ca esti si tu ocupata cu diverse alte activitati in afara de asta de aceeea mi se pare ca totul este ok pina acum. Felicitari inca o data si se vede ca pui suflet in tot ceea ce faci.
anda29didi spune:
Clabuc, nu se vedea decat negru, o sa il rog pe iubi al meu sa imi faca poze la eco ca sa le pot pune pe net, mi-a facut eco intravaginal.
Trebuie sa ma duc la cumparaturi cel tarziu la sfarsitul lunii nu ma mai incape nici o pereche de blugi.
9+
ditu spune:
Off mai fetelor,
Revin si eu dupa cateva zile de absentza motivata si ce citesc pe ultima pagina...
,in primul rand mii de multumiri celor care se ocupa de listutza si de chestiile organizatorice,ca nu este usor si ia timp,asa ca pupici de la mine
.
De sapt trecuta ne trezim,imi iau copilul in masina si merg in recunoastere,umblu de la cabinet la cabinet,intreb preturi si iar preturi ,am avut o adevarata aventura zilele acestea pe unde am ajuns prin Florida si sa constat ca daca nu stiu spaniola nu ma lasa sa intru la dr,asta la un centru pt toti mexicanii si spanioloii unde dr merg voluntari acolo,dezamagita total,noroc ca inteleg cate ceva si asa mi-am dat seama ca este rautate din partea lor,mai dau de crizate care urla ma mine ca ce pun intrebari, sa fac ca ei,imi venea sa-i dau si tot ea imi zice ca ce sunt nervoasa?? nu femeie sunt obosita dupa 4 ore de condus in intrebat si cu copil dupa mine care scumpa nu are rabdare si nu intelege de ce nu oprim in parc sa ne jucam,mancam ce apucam si unde apucam...
Ieri mi-a iesit in cale un dr dragut la care as vrea sa raman,azi aflam ce preturi practica si sper sa ajung la o intelegere cu el,pt ca este prima persoana care ma asculta,asta fara sa stiu ca el este dr.,ma asculta si intelege ca chiar trebuie sa ma vada un dr si pt ca maine chiar si la programarile de urgentza are cliente,imi da trimitere sa fac ecografie vaginala pe care isi pune semnatura si adauga ca ii sunt prietena.
Iar cand ajung la centru cu pricina,imi vine sa plang de ciuda prin ce trec de cateva zile,o ecografie vaginala ma costa acolo numai 75$ si pt ca sunt prietena dansului
,sunt programata in nici o ora la ecograf(deci se practica si aici) si uite asa mi-am vazut ingerasul mic din burtica....avem 7 sapt si 6 zile,mai mic cu 2 zile decat stiam eu,se aude inimioara cica,din pacate nefiind la medicul meu nu mi s-au dat prea multe explicatii,aici se noteaza si se trimit rezultatele la dr,mi-a zis numai ca este ok bebe,i se aude iminioara destul de bine,mi-a gasit si nodulul si un chist care este normal sa apara in timpul sarcinii,asa zic ei.
Azi o iau iar de la capat,asa ca sper cand ne intoarcem acasa sa am timp de citit din urma ca mie dor de voi,am avut zile cand am intrat in casa la ora 17,va dati seama rupta de oboseala,adorm ca un prunc seara,noroc ca nu mai am greturi asa mari.
Sper ca nu v-am plictisit...ar trebui sa ma descriu la inceput..aventura prin FLorida
,nu am gps in masina,nu am nimic,imi stresez sotul cu tel ca unde ma aflu si incotro sa o apuc
,sau daca exista net in zona apelez cu tupeu ca cei care sunt prin zona cu calc si ii rog sa ma ajute cu indrumari
.
Pupici si revin cat mai repede

Clabuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddanagh Ei Laly o sa te minunezi cat o sa evolueze dupa doi ani cu vorbitul, de la o luna la alta. Pana acum s-au axat pe altele. Sa sti insa ca nici Daria nu a fost vreo varbareata, a excelat psiho-motor daca pot spune asa. Eu chiar imi fac oaresce griji ca stalceste rau de tot cuvintele, dar mai astept un pic, mai ales ca acum e si la cresa si intre copii altfel isi dezvolta limbajul. ![]() Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+ |
Dana, nu-mi fac asa griji pentru ca intelege tot ce-i spun, imi aduce ce-i cer, o intrb de fiecare jucarie in parte si mi-o arata, dar nu se preocupa sa pronunte si ea, poate sunt un pic nerabdatoare. Oricum, nici dentitia nu e cum ar trebui la varsta ei (are 4 masele si 8 dinti). Am inteles ca si asta influenteaza vorbirea. Ea a mers destul de repede, la 10-11 luni si, din cate am citit, copiii care isi dezvolta mai rapid locomotia, intarzie un pic cu vorbitul. Adtept si eu sa inceapa sa lege niste cuvinte, cred ca va fi tare haioasa.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008) http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#