Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult Alina. M-ar ajuta tare mult sa vad ca si la alte mamici/viitoare mamici s-a vazut la fel la echo endovaginala la varsta pe care o am si eu in sarcina. Iti multumesc pentru deranj si mobilizare si astept cu nerabdare postarea ta cu poza echo. pup]

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Buna fetele

Am citit ce ati scris de ieri pana azi.
Parerea mea e ca nu-si au sens discutiile cu privire la denumire. E super ok asa. Hai sa ne preocupam de chestii mai importante.

Am citit o intrebare a cuiva despre "la cat timp dupa o sarcina oprita din evolutie ai ramas din nou gravida...". M-a mirat raspunsul: doua luni.

Eu am avut o sarcina oprita din evolutie urmata de chiuretaj la inceputul lui septembrie. Dupa chiuretaj am intrebat la cat timp pot incerca din nou. Rapunsul dr. a fost clar: asteapta sa treaca trei mestruatii si apoi stam de vorba. A zis ca ideal ar fi dupa 6 luni. Eu n-am asteptat decat 4 si m-a certat pentru asta, cu toate ca la ultimul control mi-a zis ca uterul e ok.
Mi-a explicat faptul ca un chiuretaj este ca o operatie si peretele uterin este afectat. Are nevoie de timp de refacere. Din cauza asta se recomanda trecerea a cel putin trei mestruatii inainte de o noua sarcina.

Nu spun ca nu poate fi o sarcina ok si mai devreme, dar exista un risc. Si nu stiu daca e bine sa si-l asume cineva...

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Mamici de sept - oct, in cazul in care va intereseaza la dr ecografist iosup mai sunt locuri libere in aprilie, la cmu, iar o eco + analize de sange costa 450 lei, dublu test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumim Pity! Eu la Iosup am facut toate cele 3 morfo-fetlae. Mi-a placut mult de el. In saptamana 16, la prima morfo-fetala, mi-a zis in 2 minute sexul copilului, fara nicio indoiala. La ultima morfo-fetala, la 31 saptamani, mi-a spus ca data viitoare ma asteapta cu un baietel, tare haios, sper din tot sufletul sa fie cazul acum. Daca maine e totul ok la doctor, o sa-mi si fac programare la Iosup pentru prima morfo-fetala, la 16 saptamani.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua si bun venit noilor burtici

ariciu80 sa stii ca nu am facut nimic de capul meu. am fost la control, o luna dupa chiuretaj, si doctorul mi-a dat unda verde, mi-a spus ca nu e nici o problema.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

ma bucur ca va sunt de folos,eu mi-am facut programare si la dr pop, insa pe lista de asteptari, iar ca sa fiu sigura ca nu raman pe dinafara mi-am facut si la iosup pe 8 martie, de ziua mamicii, cand o sa fiu in 13 saptsi se poate vedea sexul lui bebe si pe 5 aprilie, cand o sa fiu in 17 saptamani pt tripul test.
am auzit despre iosup ca ar fi unul dintre primii 3 ecografisti ai nostrii, dupa herghelegiu si pop, mai mult, lucreaza cu tutunarul ceea ce-i intareste recomandarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Andre_flo, n-am spus ca ai facut de capul tau, Doamne fereste. Eu am tinut sa precizez care au fost recomandarile la mine ca nu cumva sa inteleaga cineva ca dupa un chiuretaj, este ok sa te arunci cu capul inainte.
Mie mi s-a explicat ca in cazul in care raman insarcinata inainte ca peretele uterin sa se fi refacut exista 2 riscuri: ori sarcina nu se poate fixa bine si atunci o pot pierde (avort spontan), ori uterul se poate rupe in ultimul trimestru al sarcinii in locul nevindecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Andre_flo, n-am spus ca ai facut de capul tau, Doamne fereste. Eu am tinut sa precizez care au fost recomandarile la mine ca nu cumva sa inteleaga cineva ca dupa un chiuretaj, este ok sa te arunci cu capul inainte.
Mie mi s-a explicat ca in cazul in care raman insarcinata inainte ca peretele uterin sa se fi refacut exista 2 riscuri: ori sarcina nu se poate fixa bine si atunci o pot pierde (avort spontan), ori uterul se poate rupe in ultimul trimestru al sarcinii in locul nevindecat.

nu stiu ce sa zic. chiar nu mi-a spus ca ar fi probleme...nici cand am fost la control dupa chiuretaj si nici acum cand am fost sa-mi confirme sarcina (bineinteles i-am spus de antecedente..). eu sunt optimista ca totul va fi bine

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

O zi buna tuturor!

Aniast72, Karin25, madutza_bra si mihutza11 va multumesc pentru incurajari! Saptamana aceasta ma voi hotari ce voi face.

Aniast72 daca voi face amniocenteza o sa te rog sa-mi scri pe PM detalii, fiindca tu ai trecut prin acasta experienta. Chiar daca sunt multe informatii pe net, e altceva cand le primesti de la "prima mana".

Celor care nu si-au vazut inca bebé-ii le doresc din suflet sa li se implineasca dorinta zilele acestea, e stresant sa stai nelinistita zi si noapte cu gandul ca poate ceva nu e in ordine. Oricum, Doamne fereste sa se intample ceva neprevazut, speranta nu trebuie abandonata, si eu de-abia dupa 3 ani am ramas insarcinata. Bine, am deja un copil, nu eram la primul, dar la inceput faceam calcule pt. a afla cand era ovulatia, si ne puneam pe treaba amandoi, sotul ajunsese sa spuna ca il folosesc (in acele zile si de 5 ori pe zi, eu care nu prea ma dadeam in vant dupa sex , eram stresati amandoi...Chiar planuiam sa facem niste investigatii medicale. Ii spuneam sotului ca primul se va investiga el fiindca sunt proceduri mai usoare , adica 2 formule de calcul viteza si densitatea ...Si asa au trecut 3 ani, in ultimul an chiar imi luasem gandul, am acceptat ideea ca nu mai raman insarcinata, de aceea cand am aflat am ramas socata, nu-mi venea sa cred. Deci corpurile noastre sunt fiecare o lume, ca sa zic asa, nu sunt reguli, tine si de Dumnezeu, Soarta...

10 +

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am muncit peste 11 ore ,fara pauza azi.
sunt stoarsa.
maine o iau de la capat.

Mergi la inceput