Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
crina-s spune:
buna dimineata burticilor
cum va simtiti astazi?fericite si optimiste sper!
aseara eu am avut dureri groaznice de burtica, am luat trei nospa in trei ore si nimic. doctorii spun ca mi se misca uterul ca il am retroversat si de asta ma doare. nu stiu ce sa zic. acum e mai bine un pic.
spuneti-mi va rog si mie daca mai este vreo mamica dintre voi cu rh negativ si sotul sa-l aiba pozitiv. nu mai stiu la cate saptamani se face dozarea de anticorpi? bine oricum imi va spune doctorita pe 24.02 cand sunt programata din nou la eco....
va doresc o zi perfecta astazi!
ca idee de nume ptr odisee: mie toamna ma duce cu gandul la salcami....
va pup!
crina
7+
viss spune:
clabuc- buna dimineata. pai nu ti-am povestit si eu ca a fost la fel situatia? fara vezicula, fara embrion?la 5 sapt si 3 zile?diferenta e ca la mine era eco abd..dar de vezicula vitelina ti-a zis ceva?ca embrionul e posibil sa nu se vada la 5 sapt, dupa 6 incolo..dar ca sa elimini varianta de sac cu ou clar- trebuia sa zica ceva de vezicula?!??!dupa cum ai povestit dr. era cam varza.si eco de 3 mil mi se pare enorm.la mine la cabinet costa 1 mil.pe de alta parte te inteleg ca te-a intors pe dos, si stiu ca te vei linisti de tot dupa ce vei merge la dr. tau.sa nu uiti ca si aici e posibil sa nu existe embrion, dar dc exista acea vezicula,treb sa stai linistita. pana atunci fa psihoterapie ,ca sa n-o iei razna.
,6+
madutza_bra spune:
Clabuc, nici la mine la prima sarcina nu s-a vazut la eco de 6 sapt decat sacul. M-a chemat peste 2 sapt si am vazut si inimioara
. Dar 300 ron e enorm !! Tin pumii pentru azi, sigur o sa te linisteasca dr tau. asteptam vesti.
crina-s, eu am rh neg si sotul pozitiv. Am facut dozari de anticorpi de 3 ori in sarcina, prima data pe la 17 sapt (daca imi aduc bine aminte). De fiecare data au iesit ok. Dupa ce an nascut mi-am facut si vaccin in primele 72 de ore.
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
viss spune:
buna, crina. din ce stiu eu Ac. antiRh se fac dupa 20 si ceva de saptamani( pe la 6 luni).probleme nu ar fi la prima sarcina, decat la a 2-a.dar un avort poate fi considerat o prima sarcina..depinde si la ce varsta a sarcinii a fost facut avortul, dc aveau timp sa se formeze anticorpii.
nike974 spune:
Clabucel,
fii atenta la mine.
ma duc la eco.se uita la mine pe burta vreo 45 d emin.era acum vreo 7-8 ani.imi spune:e perfect nicio problema.
sa vina urmatoarea.era dna far aun rinichi, cu malformatii la celalat programata pt operatie.il cheam pe profu univ sa ii arate ca ea, la 3 eco nu i-a vazut rinichiul si ca celalat e varza.
s eintinde tipa si..........surpriza, tipa ii avea pe amandoi,rinichii!
perfectiunea mea abdominala:vezica biliara septata, doua chistrui pe un ovar(unul de 4 cm0, vreo 5-6 pe al doilea, ficat marit.
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna, crina. din ce stiu eu Ac. antiRh se fac dupa 20 si ceva de saptamani( pe la 6 luni).probleme nu ar fi la prima sarcina, decat la a 2-a.dar un avort poate fi considerat o prima sarcina..depinde si la ce varsta a sarcinii a fost facut avortul, dc aveau timp sa se formeze anticorpii. |
eu am pierdut deja trei sarcini. am facut de fiecare data vaccinul
multumesc
crina
7+
Clabuc spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari, oricum, si daca e sa fie vreo problema pe care sa mi-o confirme doctorul meu, eu la doctorita aia nu merg. Nu trebuia sa ma lase sa plec din cabinet cand a bazut cat de afecatat eram, ar fi trebuit sa ma incurajeze. Sper sa se vada maine embrionul si sa ma linisteasca doctorul. Nu mi-a zis nimic de vezicula sau altceva, doar ca e sarcina prea mica si poate asta e cauza ca nu se vede decat sacul. Nu stiu ...
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
mihutza11 spune:
Bun venit noilor burtici!
Viss ce de peripetii! neaparat odihna! pls!
Ariciu, Iunia felicitari pt eco!
eu desi am 8s, am o pereche de blugi care nu imi mai vine deja.. mai am o pereche mai elastica si aia sunt buni.. bine cica la sarcina a doua oricum se vede mai repede burtica.. si chiar asa e,, a inceput sa se vada la mine..
Ania asa e cum spui tu (sper ca nu te-am deranjat eu-desi nu cred ca am zis ceva aiurea
).. de aia ziceam si eu ca de multe ori ma cam enerveaza relaxarea de aici.. eu cand am fost
cu Andra nu am facut acele teste pt ca asa am considerat ca nu e cazul.. dar atunci cand e vb de anumite probleme, sau cum sunt aici la odisee fete cu IA, e normal sa vezi sa fie totul cat mai ok..
Kamy si restul de mamici ingrijorate si eu vreau sa va rog ceva: sa gandim pozitiv!!
Laly si eu zic e inca mica sarcina, nu te ingrijora
..
Cu titlul am mai zis si eu acum cateva zile.. imi place cum suna Mamici de Strugurasi sau Ciupercute? dovlecei, bobocei sunt deja luate..
si
8+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
clary spune:
Buna fetelor..ma alatur si eu voua..urmeaza sa nasc pe 04.09.2010 ..bebe ne-a facut surpriza ca nu ne asteptam si pana acum totul e bine..am fost la eco intravaginal acum doua sapt(aveam 8 sapt) si i-am vazut inimioara cum batea
..o nebunie..doctora ,o draguta..mi-a raspuns la toate intrebarile cu rabdare doar ca mie mi-e rau...cu toate pastilele pentru varsaturi tot nu pot sa mananc nimic..si mi-e un somn...acum sunt la munca si imi vine sa dorm cu capul pe birou..iar noaptea am insomnii...voi cum scapati de varsaturi?
10+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Cu titlul am mai zis si eu acum cateva zile.. imi place cum suna Mamici de Strugurasi sau Ciupercute? dovlecei, bobocei sunt deja luate.. Mihaela, mami de Andra - 29 martie 2008 si 8+Mica dansatoare www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor |
Mie imi suna bine strugurasi si ciupercute
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 
Andra - 29 martie 2008 si