Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
nike974 spune:
neata.
ce mai faceti?
de acord cu testele.
nu sunt de acord,sa ma ierte Dumnezeu, sa aduci pe lume un copil cu 3 maini sau cu retrad psihic sever.
eu le fac degeaba,ca asta e, dar va indemn pe toate sa le faceti.
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata ![]()
Viss si Andreea82, imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin astfel de peripetii. Stati cumintele, in pat sau pe langa pat, luati tratamentele prescrise si totul va fi bine!!!
Anda29didi, felicitari petru finutz! Sa iti traiasca si sa fie sanatos!!!
Madutza_bra, felicitari pentru gemeni!!!!!!!!!!! Iupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati unul de altul (dar si de/cu tati) pana la adanci batraneti!!!
Felicitari fetelor care si-au vazut inimioarele din burtici!!!
Emma, bine ai venit!!! Sa ai o sarcina frumoasa si linistita!!!
Karin25, eu eram cu Roc-ul! O voi folosi in continuare, pana cand vor veni ai mei la mine. O sa-i rog sa-mi cumpere si sa-mi aduca Mustella! Multumesc de info!!!
Despre mine nu am prea multe a va spune. Ma simt in continuare foarte bine, nu am dureri, greturi sau dureri de cap. Doar ca obosesc mai repede decat inainte de bebe si umblu cu blugii desfacuti. Inca ii pot inchide, dar nu ma simt comod si nici nu vreau sa-l presez pe bebe. Nu vreau sa ma duc inca la cumparaturi de hainute…. Cred ca am sa incerc mai intai acel Belly Belt de care v-am spus zilele trecute.
Va pup si va doresc o zi superba!
10+
goldi spune:
Fetelor, acum ca s-a animat "subectu'" si ne-am strans o gramada de gravidute, nu vreti sa gasim un nume mai frumos pentru odiseea noastra?
Nu ca nu ar fi frumos "viitoarele mamici" dar poate gasim ceva mai vesel. S-a mai incercat acum cateva saptamani, dar eram la inceput si nu am gasit formula fericita.
Ce ziceti?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
madutza_bra spune:
Aniast, nu tb sa te simti deranjata de poastarile celorlalti, nu cred ca cineva vorbeste cu rea intentie, cel putin nu aici. Toata lumea si-a dat cu pararea. Nu mai pune totul la suflet.
Kamy, asa sunt doctorii mai directi si cateodata insensibili. Intradevar la varsta ta tb sa faci analize pt SD, dar nu cred ca direct amniocenteza este solutia cea mai buna.
Buburuza, inca nu stiu daca e ok, sa vad maine rezultatul in dinamica al Bhcg. In momentul asta, din punctul meu de vedere ar putea fi si o sarcna oprita in evolutie 

Goldi- poate Mamici de bobocei, de dovlecei, de strugurei si albinute ...nu stiu daca au mai fost dar suna bine. Dati si voi cu parerea. Asteptam toamna sa se coaca burtcile
Nu dati cu rosii, sunt doar idei 
Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
nike974 spune:
fetele,
mi se pare corect sa gandim pozitiv.
haideti sa nu mai prapastuim,ci sa zambim.
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra Aniast, nu tb sa te simti deranjata de poastarile celorlalti, nu cred ca cineva vorbeste cu rea intentie, cel putin nu aici. Toata lumea si-a dat cu pararea. Nu mai pune totul la suflet. Kamy, asa sunt doctorii mai directi si cateodata insensibili. Intradevar la varsta ta tb sa faci analize pt SD, dar nu cred ca direct amniocenteza este solutia cea mai buna. Buburuza, inca nu stiu daca e ok, sa vad maine rezultatul in dinamica al Bhcg. In momentul asta, din punctul meu de vedere ar putea fi si o sarcna oprita in evolutie ![]() ![]() ![]() Goldi- poate Mamici de bobocei, de dovlecei, de strugurei si albinute ...nu stiu daca au mai fost dar suna bine. Dati si voi cu parerea. Asteptam toamna sa se coaca burtcile ![]() Nu dati cu rosii, sunt doar idei ![]() Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008 |
Nuuuuu!!! Cum sa fie oprita in evolutie? Va fi bine, vei vedea! Te rog nu te gandi la ce e mai rau! Eu iti tin pumnii si ma rog pentru tine si bebeii tai! De abia te astept cu vesti bune maine!!!

10+
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 fetele, mi se pare corect sa gandim pozitiv. haideti sa nu mai prapastuim,ci sa zambim. |
Sunt de acord.
Buburuza, pana maine cand aflu rezultatul ma declar 100% optimista (cu toate ca imi misuna 1001 idei prin cap)

Mada
6+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Clabuc spune:
Neata!
Am fost si eu ieri la primul control si prima echo. M-am dus vesela si madra ca o floare si am iesit plouata rau. In rpimul rand, mi-a descoperit o rana (leziune) pe col si a sarit in sus, spunand ca trebuia mai intai tratata aia si dup-aia sarcina. Mi-a facut echo endovaginala si se vedea saculetul, dar nu si embrionul, la 5 saptamani si 6 zile. A incercat si cu Doppler dar nu se auzea inimioara. A zis ca oricum e cam mica sarcina si sa nu-mi fac griji. Am intrebat-o daca poate fi sarcina cu ou clar si a spus ca dupa forma nu pare a fi asta. Mi-a zis sa nu-mi fac griji (de parca as putea!) ca e prea mica sarcina si poate din cauza asta nu se vede. Sa revin saptamana viitoare sa vada cum e. Nu mi-a placut deloc doctorita asta (e prima oara cand merg la ea), m-a costa un control si o echo 300 lei, asta tinand cont ca e un cabinet intr-un apartamanet de 2 camere la parterul unui bloc ... De cum am intrat m-a intrebat daca sa-mi faca control sau numai echo sau ce vreau eu ... mi se pare ciudat s ama interbe pe mine ca sa-mi faca, eu trebuie sa stiu? sau o fi fost ceva de genul "de cat iti ajung banii ..."
Drept urmare, cum am ajuns acasa mi-am facut programare la doctorul meu, cu care am nascut-o pe Clarinda acum 2 ani, si am gasit loc maine la 16. Sper sa fie bine si sa ma linisteasca.
Nu stiu ce sa mai zic, sunt foaret ingrijorata si trista. Sper sa fie bine, mi-e si frica sa merg maine.
Si, colac peste pupaza, de unde ieri imi venea sa vomit de dimineata si mi-era greata continuu, azi paraca nu mai am nimic.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Anca Micaela spune:
Fetele, sper ca nu pe mine ma "injurati" ca as fi impotriva testeleor si analizelor! E drept ca am tot incurajat burticile sa fie optimiste si sa nu se streseze, dar asta pentru ca stiu ca prinde bine o astfel de vorba la nevoie si pentru ca oricum nu poti schimba realitatea (din pacate), asa ca minimul pe care il poti face e sa te menajezi psihic... 
Clabuc, imi pare rau ca ai dat peste o asa doctorita... Intr-adevar e cam mica sarcina, iar daca aparatele nu sunt performante e si mai greu sa se vada bine / sa se auda deja inimioara. Bine ca mergi la dr tau; sper sa fie OK cu el - macar stii ca te va trata diferit.
Imi amintesc ca data trecuta eram bucuroasa dimineata cand imi era rau si imi faceam griji asa mari cand mi-era bine... De data asta simptomele sunt mult mai reduse ca intensitate si am acceptat ideea ca fiecare sarcina e diferita, nu doar de la organism la organism, dar chiar la aceeasi femeie, avand in vedere ca mai trec niste ani, organismul e in alta faza din orice punct de vedere si, nu in ultimul rand este O ALTA SARCINA :)
La mine singurul "remediu" pentru grijile ca nu am simptome era sa vorbesc cu burticile de pe atunci, caci erau o gramada de manifestari diferite ale simptomelor si sa astept ecografiile.
Sa aveti putere! 

Anca Micaela, mama Emei Ioana si
6+
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png