Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mutzunici e in greva foamei de ieri; abia-l conving cu ceva titi din cand in cand; am bagat galafor la greu a fac lapte... ac e jale; ieri nu a papat decat jumatate de borcanel de legume cu carnita, nici gand de fructe, iaurtel sau altceva; azi deja a refuzat categoric sa stea in scaunelul de masa, cand a vazut ca iau lingurita in mana s-a pus pe jelit; banuiesc dintisorii... ca aseara a plans pana i-am dat nurofen; abia dupa aia si-a revenit, s-a jucat, a chitait ca de obicei; nu stiu care dintisor il supara, cred ca acelasi incisiv de sus, ca mai are o bucatica de gingiuta de spart; acuma l-am culcat, s-a trezit, i-am dat niste titi si l-am adormit la loc; sper sa prinda si el ceva somnic, ca ieri a dormit 15 minute ziua... ca a venit socra'mea si a trantit telecomanda pe jos si a sarit ca ars;
intrebare: cum scoateti bebeii afara???? carut nu se pune problema, sania... pe unde sa sar troienele cu ea... cu marsupiul mi-e cam frica... cred ca totusi marsupiul ramane, nu????? vreau sa-l scot azi., ca e tare frumos la soare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ayla - nu dadeam doar vitamina la schimb ci si o hardughie de casa, o firma zapaugita, 3 caini, o curte si.... bineinteles pe domnul shefo-sotz

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Aris..deci tu vrei chiar un "schimb de mame"100%

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aris, casa si Vitamina o vreau eu, se poate? Sotul nu, ca intru la inchisoare pt poligamie.
Eu am casa mica pe langa tine si am menajera, de ce nu-ti cauti ajutor?

Dyana, noi iesim rar si iesim cu masina, apoi de manuta. Nu mai sta in carucior, ca-l am in masina. Si noi suntem la greva foamei, o fi facand front comun cu noi.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

petrean - macar imi fac si eu o idee ce m-ar fi ashteptat

dyanna - daca nu mananca eu zic sa il lashi in pace, nu il stresa...vezi ce zice mister brazelton acolo
cat despre plimbare...eu ies cu el in brate, il mai las pe jos, il mai iau...ca altfel nu mai vrea. in marsupiu nici nu se pune problema ca face ca toate alea sa scape de ham si in carucior...hmmm...de acolo sigur se arunca in cap. asa ca iesim scurt, se agita un pic, ingheata bine si gata. sanie eu nu am gasit inca. peste tot am vazut doar din'alea in care stau pe spate copii(altii copii, nu al meu) sau cele clasice, fara spatar din care in mod garantat se da jos

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Maria Cristiana
Maria Natalia
Nicholas Claudiu

Maine Robert Andrei al lui Plici Plici implineste 1 an , inca un ghiocel implineste un an . Nu mai stiti nimic de Plici Plici?

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna dimineataazi ne-am trezit la ora 8, ce bine a fost sa dormim atatbravo Catalin,Nicholas pt progreseAriana ce se catara pe sertareKea, merci, eu am intrebatMagdyStiti cumva daca in vreun supermarket se gasesc oua bio, ca eu nu am vazut pana acum.Petrean foarte frumos,m-a emotionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

In carrefour express..sunt oua bio

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR GHIOCEILOR DE AZI!

hello gasca,

raportam o noapte minunata...in care strumful s-a trezit doar o singura data,la 4 sa bea un bibe cu laptic,apoi si pana la 9:45....iar aseara la 23 sforaia.
auziti,dar mesele de seara trebuiesc scoase treptat?adica,intrebarea mea este:trebuiesc scoase?e bine pt ei,sau pt confortul nostru...bine...confort e mult spus.
pt k daca eu nu ii mai dau seara bibe...la fel ca Vitamina,nu mai bea lapte deloc...caci lapte conshtient nu a mai baut de la 5luni ...de cand nu a mai vrut nici tztzi.
ma bag si eu la printat pe mr.brazelton.
multu fetelor care au avut rabdare sa scaneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

referitor la ooo...aseara eram cu mama cand am vazut stirea...iar replica ei...LASA K IA MAMAIA 20 GAINI SA FACA OO SI CARNITA ECO LA BAIAT.
in 2saptamani isi ia oratanii...sper acu' sa nu ia si vre-un cocosh....sau daca ia....macar sa fie mut...

Mergi la inceput