Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 6
aris26 spune:
ayla - am avut pe cineva cand eram gravida la inceput de tot si mi-a facut numai stricaciuni, in plus nu ma simteam deloc bine cu un strain care imi intra in toate alea, iar de cand cu copilul nu suport nici o ia o pauzare de genul asta. am mai chemat pe o tanti de vreo 3 ori si m-a umplut de spume.nu se pot abtine sa interactioneze cu copilul??? eu nu pricep
dar sa stii ca asa pe bucati, eu nu fac schimb. daca vrei tit dau tot pachetul
. pe mine nu copilul ma omoara ci casa si nebunia asta de la birou si faptul ca eu nu mai am mintea limpede si odihinita, mereu uit ce e de facut, mereu aman, iar barbata-miu e un tip f muncitor dar total iresponsabil
...tot eu trebuie sa ii pun si memo-urile in agenda electronica
what ever...hai sa nu ma plang ca se poate si mai rau![]()

25 martie 2009
Kea spune:
Multumesc Ana Maria si Aris!
Chato, abia astept sa scapam si sa-ti spun cum.
Floric, du-l pe Raru la dr.
Diana eu si in padure am fost cu caruciorul pe zapada. Mi se pare ce-l mai sigur. Pun si poze daca nu ma crezi.![]()
aris26 spune:
niko - poate ne lamurim impreuna...
eu am decis asa: nu ii mai dau eu lapte din proprie initiativa noaptea. cand se trezeste incerc sa il calmez altfel, daca nu merge nimic atunci ii dau lapte.
in zilele cand nu bea o sa incerc sa compensez cu alte lactate si gata.
eu am fugit acasa ca se pare ca am racit....dimineata doar mi se parea, aseara ma ustura un pic gatul, acum sunt chiar nashpa. cred ca am si febra. ma bag si eu un pic in pat, poate, poate scap. am luat vit. c de 1000 si oscilo. i-am dat si piticului preventiv, desi nu stiu daca e virus.
sa nu scrieti f mult![]()

25 martie 2009
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 referitor la ooo...aseara eram cu mama cand am vazut stirea...iar replica ei...LASA K IA MAMAIA 20 GAINI SA FACA OO SI CARNITA ECO LA BAIAT .in 2saptamani isi ia oratanii...sper acu' sa nu ia si vre-un cocosh....sau daca ia....macar sa fie mut... MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |

Crezi ca e mai matinal ca Mario?
Rad ca aceasi chesti a zis-o Alex la telefon acum 15 minute, ca ia gaini, ca are unde le creste, are la el la sediu, teren imens, dar...sa ma duc sa ma ocup eu de ele. Eu?
Mai bine nu mai mananc oua veci.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 dar sa stii ca asa pe bucati, eu nu fac schimb. daca vrei tit dau tot pachetul |
Ce darnica esti tu.

Multa sanatate!
mireal spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Maria Cristiana Maria Natalia Nicholas ClaudiuMaine Robert Andrei al lui Plici Plici implineste 1 an , inca un ghiocel implineste un an . Nu mai stiti nimic de Plici Plici?Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
petrean spune:
| citat din mesajul lui Kea Foarte important Keutu cheliutu |
da..copiii mei
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
Kea spune:
A, nuuuu, numai ca eu n-am mai vazut.
La adulti ma refer. Intrebam pt ca lui fiu-meu par sa i se inchida ochii la culoare si parul se deschide. Tu esti blonda, nu? Ce culoare ai ochii, ca nu-mi dau seama din poze?
Ayla21 spune:
Tufetele, va rog, nu va mai trimiteti din mailul comun pe mailul personal, ca informatii ajuns la Send si cine nu stie sa le caute acolo, nu va stii de ele. De ce nu le descarcati pur si simplu? Ca tot trebuie descarcate apoi, nu pot fi citite direct din mail?
O sa incarc melodii din cutiutele muzicale, pt cine doreste.

, inca un ghiocel implineste un an