Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 7
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea A, nuuuu, numai ca eu n-am mai vazut. Keutu cheliutu |
eu sunt blonda..da..si am ochii verzi sau caprui..cum vrea ziua:)))eu sunt cameleon..si copiii mei la fel toti 3
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
mireal spune:
Dyanna,probabil ca de la dinti nu mai manancaAris, a invatat sa bea cu paiul,dar uita sa-i dea drumul
,trebuie sa il trag din guritaPetrean multumesc.Imi dati si mie parola de la mail sa citesc si eu din bazelton
petrean spune:
Monica pai mesajele nu raman in inbox?ce treaba are??intreb si eu, sa nu dai cu paru![]()

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul
Nikoleta20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
![]() ![]() ![]() Crezi ca e mai matinal ca Mario? Rad ca aceasi chesti a zis-o Alex la telefon acum 15 minute, ca ia gaini, ca are unde le creste, are la el la sediu, teren imens, dar...sa ma duc sa ma ocup eu de ele. Eu? Mai bine nu mai mananc oua veci.![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
cu siguranta va fi
....caci Mario nu e deloc matinal...de ceva zile vad k se trezeste la 9.30...pana acu'...mai devreme de 10.30-11 nu ii auzeam gura.Sper sa ii treaca...si sa revina la programul vechi...somn 22-11
Dodo-pui spune:
Buna ziua...
am alergat toata dimineata...de fapt pana acum ,mancare,bagat masina,adormit
o ora,facut liniutze cu Donu'...
Acum copii sunt fresh...trebuiesciar htaniti si cica adormiti...dar tare ma tem ca nu va fi asa si ma considera odihnica si o luam de la capat cu joaca.
Bogdana 
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mababei spune:
Buna fetelor!
Georgyiuly, ai PM!
La multi ani, sarbatoritilor zilei

Mihaelacg, esti bine?
Treci pe la noi si spune-ne ce bunatati ai mai facut!
Kea, Calin sta cu cele doua bunici pe rand, isi impart ele zilele sau saptamanile! Ii sunt dragi amandoua si le exploateaza la maxim
!
Calin e mai bine, fara antibiotic
, in schimb, deoarece noi facem un tandem perfect si impartim orice, m-am trezit eu cu gatul in piuneze, nasul infundat si cap asisderea
.
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Nikoleta20 spune:
| citat din mesajul lui aris26 niko - poate ne lamurim impreuna... eu am decis asa: nu ii mai dau eu lapte din proprie initiativa noaptea. cand se trezeste incerc sa il calmez altfel, daca nu merge nimic atunci ii dau lapte. in zilele cand nu bea o sa incerc sa compensez cu alte lactate si gata. eu am fugit acasa ca se pare ca am racit....dimineata doar mi se parea, aseara ma ustura un pic gatul, acum sunt chiar nashpa. cred ca am si febra. ma bag si eu un pic in pat, poate, poate scap. am luat vit. c de 1000 si oscilo. i-am dat si piticului preventiv, desi nu stiu daca e virus. sa nu scrieti f mult ![]() 25 martie 2009 |
in cazul asta,inseamna ca ii pot scoate si eu laptele...desi mai are si ala niste vitamine prin el
...in fine...nu stiu inca...daca se mai trezeste noaptea,i-l dau,daca nu...nu...si vb.ta, substitui prin alte lactate....oricum la el iaurtul si crema de branza cu fructe este un deliciu
...cred k ii iau acum milpa 1+,sa vedem poate imi face vre-o surpriza si asta ii pplace

rodica2008 spune:

la multi ani sarbatoritilor
sa fiti sanatosi si frumosi

.
MULTUMIM DE
CHIAR AM MARE NEVOIE,azi ies la raport cu niste cearcane de toata frumusetea.Andrei da ture la patut toata noaptea nu stiu unde se crede dar zici ca este masina de formula 1
,nu se trezeste (cred ca este somnambul
)se foieste prin tot patul!
Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui petrean Monica pai mesajele nu raman in inbox?ce treaba are??intreb si eu, sa nu dai cu paru ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006Vizitati magazinul |
Drafturile nu.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video