Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*
Raspunsuri - Pagina 8
mababei spune:
Mireal, activeaza-ti PM!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Am o durere de cap de toata frumusetea ![]() ![]() ![]() na, cui sa ma vait si eu?![]() ![]() ![]() |
Pupam sa treaca.
Dar in afara de pupic, ia si un paracetamol, e voie. 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ayla21 spune:
Ok, am trimis Cutiuta muzicala nr 1. Eu am pana la 6. daca mai vreti mai trimit. Am scos melodiile de Craciun. Ascult in timp ce incarc, sa vad ce melodii sunt. Copiii mei canta si ei, am un trio fantastic in cap, la starea mea fresh dupa o noapte nedormita. Asa ca ma opresc aici, pana la noi solicitari.
Incarc mai departe "Shaun the Sheep" sunt niste desene fantastice, clipuri mici, pt copilasii mici. Noua ne plac foaret mult, la toata familia. O sa va placa si voua.
Apoi ma loghez pe mailul comun si le ordonez in foldere separate, acolo le veti gasi.
Pupici si o zi buna!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
mireal spune:
| citat din mesajul lui mababei Mireal, activeaza-ti PM! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
georgyiuly spune:
Buna fetele...vin si eu la o cafea la pranz ca tare am nevoie, am aavut o noapte groaznica
, s-a trezit fiica-mea din ora in ora plangand
!
Incerc sa recuerez si eu vreo 2 pagini ca vad ca e ocupata cu mancatul unei carti.
Aris, Diana,Mababei ...multumesc pt pm.

!Ma apuc si eu de descarcat cate ceva de acolo( daca ma descurc bineinteles
)ca pe Brazelton in librariile oraselului pierdut de lume unde locuiesc eu nu-l au!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
10 luni
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Am o problema mare...cu putza copchilului...miroase groaznic. De fapt, si urina pute de te scoate din casa uneori. Dar putza, daca nu o decalotez zilnic sa o spal (cu peria de sarma . Eu nu o mai decalotez decat de vreo 2 ori pe sapt la baie, dar dimineata cand il spal pe fata si cand ii dau jos pampersul, uneori, mai trag de ea si nu va spun ca imi vine sa vars pur si simplu.La voi...cum stati cu mirosul? Mie nu mi se pare normal mirosul asta dar ce pot face? |
Nu prea am obiceiul sa exprim pareri fara sa vad.. dar... daca mirosul ti se pare neobisnuit, sa nu aiba puiul vreo infectie acolo... Mergi sa il vada cineva (un pedi adik), eventual sa ii ia un tampon de acolo, sa faca o cultura, sa vaza daca e ceva.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
georgyiuly spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Tufetele, va rog, nu va mai trimiteti din mailul comun pe mailul personal, ca informatii ajuns la Send si cine nu stie sa le caute acolo, nu va stii de ele. De ce nu le descarcati pur si simplu? Ca tot trebuie descarcate apoi, nu pot fi citite direct din mail? O sa incarc melodii din cutiutele muzicale, pt cine doreste. Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
-Noi suntem doritoare de cutiuta muzicala...pe ele sta fiica-mea la aerosol
.Multumim frumossss!
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)10 luni
Nikoleta20 spune:
incarc pozele in picassa....cand termin va spun
.
poate reusesc totusi sa pun si ceva filmulete pe youtube...am unul tare de ieri...cu o cazatura numa buna pt emisiunile alea de ras...noroc c nu s-a lovit totusi Mario...
Aris,Vitamina mai merge singur?k al meu s-a puturoshit tare...mi-a dat sperante vreo 2-3 zile si apoi ....numa in 4 labe...dar si asa...e tare greu de prins....am vazut k se redeschide baby expo luna asta...si au intreceri in 4labe...sa il inscriu?aris si fetele...va bagati?![]()
mababei spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Incarc mai departe "Shaun the Sheep" sunt niste desene fantastice, clipuri mici, pt copilasii mici. Noua ne plac foaret mult, la toata familia. O sa va placa si voua. ![]() Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video |
Si noua ne plac
! Calin nu are rabdare sa urmareasca ceva la TV, dar ii facem noi rezumatulmihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009