Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

... mai primeste cineva ?

Mai e? Fusei la spital, acum recuperez de zor... ati avut spor la scris.

La sfarsitul lunii tre sa plec la o conferinta... cum o sa fie sa stau 3 zile fara puiul meu? Raaluca, pe unde ai disparut? Mergi si tu la Sinaia?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

tufete de unde cumpart si eu Brazelton?

nikoleta tu ce lapte ii dai acum lui mario?

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

acum ii dau milumil 3 ,dar mai am o singura punguta....el pe 26 implineste 1an...de aceea ma gandesc sa ii iau milumil 1+,poate acela ii va placea mai mult...si va bea si ziua.

Mergi la inceput

de simplyana stie cineva ceva?caci ultima data Luca era bolnavior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Eu nu o mai decalotez decat de vreo 2 ori pe sapt la baie, dar dimineata cand il spal pe fata si cand ii dau jos pampersul, uneori, mai trag de ea si nu va spun ca imi vine sa vars pur si simplu.
La voi...cum stati cu mirosul? Mie nu mi se pare normal mirosul asta dar ce pot face?

Tu, Flori
Eu il spal pe Clau de 2 ori pe zi, si o decalotez in fiecare seara la baie, normal ca se spala si putza. Voi nu asa va spalati?
Nu, nu miroase in nici un fel, daca e curata.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

dar de pisik..de Ana mai stie cineva ceva?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

tufete de unde cumpart si eu Brazelton?

Brazelton

Daca nu l-or considera reclama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...intru si eu sa iau cutiutza muzicala....

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Am o problema mare...cu putza copchilului...miroase groaznic. De fapt, si urina pute de te scoate din casa uneori. Dar putza, daca nu o decalotez zilnic sa o spal (cu peria de sarma) pute ca la oamenii mari nespalati dupa o zi de tras la camp. Nu stiu cum sa exprim mirosul.... Eu nu o mai decalotez decat de vreo 2 ori pe sapt la baie, dar dimineata cand il spal pe fata si cand ii dau jos pampersul, uneori, mai trag de ea si nu va spun ca imi vine sa vars pur si simplu.
La voi...cum stati cu mirosul? Mie nu mi se pare normal mirosul asta dar ce pot face?

Nu prea am obiceiul sa exprim pareri fara sa vad.. dar... daca mirosul ti se pare neobisnuit, sa nu aiba puiul vreo infectie acolo... Mergi sa il vada cineva (un pedi adik), eventual sa ii ia un tampon de acolo, sa faca o cultura, sa vaza daca e ceva.

Acum mi-am dat seama ca zici ca si urina ti se pare ca miroase urat... Poate ar fi utila si o urocultura.
Mergi la pedi. (Dar la unul bun, care face examen clinic, ia analize, apoi da tratament, nu pune diagnosticul din usha (de telefon nu mai vorbesc)! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Shaun the Sheep o sa va placa si voua, la adulti ma refer, noi ne-am uitat o noapte intreaga cand aparusera. Am 67 de episoade. Incarcat pe mail nu merge. Au intre 25 si 75 MB clipul, incarca si tot incarca. Asa ma prinde Pastele. Unde sa le incarc sa poata fi descarcate? Stiti vreun site? Incerc pe photobucket macar sa va dau link de idee cine nu le stie.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

am pus poze noiaici si aici.
ai dreptate,petrean,nici pisik nu a mai intrat de ceva vreme...

Mergi la inceput