Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
anamariame - gata, am scanat pana la 234 inclusiv. trimit pe mailul comun acum. sper ca te-ai oprit si tu undeva acolo25 martie 2009
eu nici nu am inceput. dar acu scanez, si trimit si euAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

filmuletele mele cu mario au peste 200mb fiecareasadar in veci nu reusesc sa le uploadez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

So, Voila
Shaun the Sheep - Abracadabra

Nu stiu daca pot fi descarcate de acolo. Copiii mei cunosc melodia, cum au auzit au sarit pe mine. Le-am dat sa pape putin, le pun pe DVD si-l las pana adorm.

Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20
Aris,Vitamina mai merge singur?k al meu s-a puturoshit tare...mi-a dat sperante vreo 2-3 zile si apoi ....numa in 4 labe...dar si asa...e tare greu de prins....am vazut k se redeschide baby expo luna asta...si au intreceri in 4labe...sa il inscriu?aris si fetele...va bagati?

Si Adela face 1-3 pasi in picioare, apoi tot in 4 labutze se pune si o ia de-a busilea, cum stie ea mai bine si are viteza.

Noi ne-am inscris la concurs, sper sa nu patim ca data trecuta, cand am ramas pe afara... Daca sunt prea multi, aleg doar 100 sau asa ceva... Ce m-am enervat data trecuta!!! Bine ca mi-ai adus aminte, sa ma uit cand e, ca am si uitat de Baby expo.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Shaun the Sheep o sa va placa si voua, la adulti ma refer, noi ne-am uitat o noapte intreaga cand aparusera. Am 67 de episoade. Incarcat pe mail nu merge. Au intre 25 si 75 MB clipul, incarca si tot incarca. Asa ma prinde Pastele. Unde sa le incarc sa poata fi descarcate? Stiti vreun site? Incerc pe photobucket macar sa va dau link de idee cine nu le stie.

incearca pe transfer. ro. se pot trimite si filme asa.

Mergi la inceput

Ayla, eu una iti multumesc pentru cutiuta muzicala, si te-as ruga sa mai trimiti cand ai timp. Evei ii plac si as vrea sa ii fac un CD, le-am avut pe laptop si le ascultam de aici, insa mi-a murit hardul vechi.Hai ca acu incep si eu sa scanez inceputul capitolului dspre un an din Mr Brazel.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Floric, eu zic sa mergi la analize daca zici ca shushu miroase.

L-am vazut pe Mario sofer, conducator de coloana.

Fetele excursioniste, eu intre Grecia si Bulgaria as alege...Turcia-sunt mult mai profi pe servicii,is 'Stanbul' nu-i departe. Ma rog, noi suntem obisnuiti cu masina.

Intre Grecia si Bulgaria (acum e serios) as alege Bulgaria daca mergeti la AI.In Grecia mancarea e proasta- e buna insa in taveerne (dar voi subteti cu AI).

Referinte despre hotelurile din Bg va pot da pentru ca am avut multe evenimente acolo si le cam stiu.

Orientati-va spre zona Obzor-Nessebar-Sunny Beach. Si avand in vedere ca mergeti cu masinile va puteti plimba pe la:

Balcik-Varna-60 km
Varna-Nessebar-60 km
Nessebar-Burgas-30 km
Nessebar-Sozopol- 60 km

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Ayla, eu una iti multumesc pentru cutiuta muzicala, si te-as ruga sa mai trimiti cand ai timp. Evei ii plac si as vrea sa ii fac un CD, le-am avut pe laptop si le ascultam de aici, insa mi-a murit hardul vechi.
Hai ca acu incep si eu sa scanez inceputul capitolului dspre un an din Mr Brazel.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

O sa trimit mai tarziu. CD1 am trimis, mai putin 2 piese de Colinzi, m-am gandit ca cine le-ar asculta acum. Poti face un cd acum.
Mai am Bimbam, cantece cantate de copii si Trenuletul muzical.
Bianca multumesc!

Mergi la inceput

Multumesc, Ayla. Acum fac!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Nu s-a uitat nimeni inca la primul clip?
S-a incarcat si al doilea

Shaun the Sheep - Bathtime

in speranta ca va plac, o sa incerc cu trasfer, cum spune Bianca.

Mergi la inceput