Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua si de la noi!!
La multi ani Lyly

LA MULTI ANI FI FULGUSORILOR DE AZI!!!

Cu toate ca s-a tot discutat problema vaccinurilor pe aici, eu n-am inteles mare lucru pt ca nu pot retine denumirile lor, si-am zis ca fac ce zice pediatra, dar am o intrebare: daca am facut vaccinul de 2 luni varianta straina, acum pot opta pt cel de la stat la 4 luni????"
Mai am o intrebare: de unde stiu eu ca data trecuta n-am dat banii degeaba???, adik sa-mi fi intepat fata cu cel dat de stat??? Ca le cred capabile de asa ceva......si a mai fost o faza care mi-a spus-o mama ca era cu mine in cabinet, cica ar fi zis asistenta catre doc:"d-asta facem?? (aratand spre un dulap) si doc a zi "da, fa-i".......acum, eu nu stiu daca am luat tzeapa sau nu, ca nici nu am avut carnetul de vaccinuri la mine sa mi-l treaca, da a zis ca mi-l trece cand al facem pe asta de 4 luni

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

eu am facut Infanrix Hexa....a deschis cutia in fata mea...si am cutia acasa...mi-a dat-o si mi-a spus sa o pastrez

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

si eu voiam sa intreb acelasi lucru ca laura - cand putem ridica spatarul carutului la 30 grade (sau cat o fi - adica prima treapta dupa pozitia culcat). si pt. cat timp putem s-o tinem asa, la un bebe de 2 luni si jumate - 3 luni?

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu duminica acum, adica la 3 luni si o saptamana i-am ridicat prima treapta a caruciorului...a stat vreo 2 ore in carucior...eu am intrebat mamici de la iulie-aug 2008 si 2 medici pediatrii si mi-au spus ca e ok...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna
sunt natalia din tg mures, am si eu o pritesica nascuta in 18.11.2009, si as vrea sa intru si eu in forumul vostru. nu stiu daca intru bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

In sfirsit, am invins, doarme Evident, nu ma culc, stau cu voi
Coque hai ca am dat la prima pagina sa ma uit, vad ca si tu ai nascut prin cezariana - eu m-am gindit la fi-mea ca singura amintire neplacuta pe care s-o viseze si s-o faca sa plinga ar fi ca dupa nastere 24 de ore a fost fara mine . Presupun ca si tu ai stat la terapie intensiva pina a doua zi, nu crezi ca asta e motivul? Ca vorba aia, de cind sint acasa numa-n puf si-n pupaceli ii tinem. Eu m-am simtit destul de vinovata pe tema asta, ca am mai si citit niste articole despre cit de important e pt copii sa fie in contact cu mama de la nastere, si cind eu stiu ca ea a stat singurica si abandonata intr-un patut, mi se rupe inima, cred ca d-aia am si tinut atit de mult sa alaptez

Legat de ridicat spatarul la carut, eu la asta n-am umblat ca de cind e Bucurestiul inzapezit nu l-am mai folosit, dar in casa am un fel de sezlong pe care-l poti legana si in care sta ziua, si i-am ridicat spatarul la 30 de grade la sfatul pediatrei ca e mai bine pt reflux, iar noaptea doarme pe pernuta antireflux asa ca tot ridicata este

Monis abia astept sa pun si eu poze cu fi-mea in papuceii aia, sint mortali cit sint de mici, oricum, acum ii vin fix de tot, nu-i mai pun altadata. Ce misto e facut dulapul vostru cu bambusii aia pe post de usa (scuze ca am tras cu ochiu' peste umarul nasei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am pus cateva poze, inclusiv de la scoaterea din mir, incepand de aici Revin cu ceva poze de la botez de pe aparatul nostru si sper diseara cu cele de la biserica.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

buna
sunt natalia din tg mures, am si eu o pritesica nascuta in 18.11.2009, si as vrea sa intru si eu in forumul vostru. nu stiu daca intru bine

bun venit
(inca esti moderata pana la mesajul 12, deci, spor la povestit despre voi)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Am pus cateva poze, inclusiv de la scoaterea din mir, incepand de aici

Vai Diana cit e de scumpa Teo cu motz in virful capului.
Numai fi-mea e chelioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

LAVINIA,cand am iesit din maternitate si noua ni s-a spus sa-i facem o eco bb-lului la sold ca e suspect de displazie dar m-au trimis la o clinica privata unde costa eco de ne rupea,asa ca am decis sa mergem la Grigore Alexandrescu si acolo ne-a consultat seful de sectie de la ortopedie si a spus ca nu avem nimic la nici un sold si ca nu tr sa mai facem eco.Acum avem cutulite egale la picioruse....pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

LAVINIA,cand am iesit din maternitate si noua ni s-a spus sa-i facem o eco bb-lului la sold ca e suspect de displazie dar m-au trimis la o clinica privata unde costa eco de ne rupea,asa ca am decis sa mergem la Grigore Alexandrescu si acolo ne-a consultat seful de sectie de la ortopedie si a spus ca nu avem nimic la nici un sold si ca nu tr sa mai facem eco.Acum avem cutulite egale la picioruse....pupici

ai avut trimitere de la medicul copilului sau ai mers pur si simplu la ortopedie?

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput