Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 7

miany75 spune:
Diana R. interesant ce zici tu de vaccinuri...noi inca nu l-am facut pe cel de 4 luni si ma gandeam daca e musai sa mergi in continuare pe aceeasi schema ...mai ales ca vb ta nu merita sa arunci pe geam 300 ron ,cand componenta e aceeasi...acu nu stiu cum ar reactiona med.de familie...parca o aud comentand..
Lyly LMA cu sanatate si sa ai parte de cat mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi tie!!
FELICITARI SI SARBATORITILOR DE AZI!! SA FITI MEREU BUCURIA PARINTILOR VOSTRI!!

coquelicot spune:
Hai sa mai bat campii un pic pe langa, daca tot bate si vantul pe aici.
Ma simt super incarcata si mi se rupe sufletul cand il vad pe Matei cand scanceste/ plange in somn. E clar ca a trait si memorat o experienta neplacuta. Citeam undeva ca ei se uita atent la tine ca sa incerce sa memoreze fata ta. Cu siguranta nu asociaza experientele traite decat cu persoanele pe care le vede, neavand constienta propriei persoane.
Oricat de mult incerc sa previn plansul lui, evident ca mai plange, uneori fara sa stiu care este motivul, asa ca ma simt tare aiurea.
PS: Am primit si sfatul de a-l lasa sa planga ca isi fortifica plamanii
mami de bebe MATEI (10.11.2009)

laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coquelicot Hai sa mai bat campii un pic pe langa, daca tot bate si vantul pe aici. Ma simt super incarcata si mi se rupe sufletul cand il vad pe Matei cand scanceste/ plange in somn. E clar ca a trait si memorat o experienta neplacuta. Citeam undeva ca ei se uita atent la tine ca sa incerce sa memoreze fata ta. Cu siguranta nu asociaza experientele traite decat cu persoanele pe care le vede, neavand constienta propriei persoane. Oricat de mult incerc sa previn plansul lui, evident ca mai plange, uneori fara sa stiu care este motivul, asa ca ma simt tare aiurea. ![]() PS: Am primit si sfatul de a-l lasa sa planga ca isi fortifica plamanii ![]() ![]() ![]() mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
Eu spre deosebire de tine, am primit sfatul sa nu il las sa planga tare, ca face hernie de disc si inca o chestie pe care mi-e rusine sa o spun!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA

NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

miany75 spune:
RALUCI B. e o idee buna faza cu hemograma ; cred ca voi intreba si eu daca nu e cazul sa facem ,mai ales ca noi ne-am nascut si prematur....cu riscul de a fi catalogata "paranoica"...

lylyana.ion spune:
Alex al meu nu prea plange de fel, dar are u prost obicei de a se trezi cateodata urland, nu stiu de ce, si apoi dupa 2 urlete numarate pe degete, suspina de parca ar fi plans o zi intreaga
Lili fericita de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga [Eu spre deosebire de tine, am primit sfatul sa nu il las sa planga tare, ca face hernie de disc si inca o chestie pe care mi-e rusine sa o spun! ![]() [red]Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor! BOTEZ MINUNEA NOASTRA ![]() NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT RARES CRESTE[/red |
lavi hernie de disc?! nu am auzit de asa ceva..esti sigura ca asta ti s-a spus?! cred ca mai degraba e vb de hernie ombilicala ..se stie ca baietii sunt mai predispusi la asa ceva..
scz ,sper sa nu te superi,dar mi se pare tare curios..

laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
lavi hernie de disc?! nu am auzit de asa ceva..esti sigura ca asta ti s-a spus?! cred ca mai degraba e vb de hernie ombilicala ..se stie ca baietii sunt mai predispusi la asa ceva.. scz ,sper sa nu te superi,dar mi se pare tare curios.. ![]() miany fericita mami de DAVID ANDREI |
cred ca hernie ombilicala, atunci...nu stiu, ca oricum sfaturile astea ma enervau in perioada respectiva...in primele saptamani dupa ce l-am adus din maternitate...asa ca nu am prea dat atentie. nu ma supar! ma bucur ca m-ai corectat...oricum nu il las eu sa planga, ca se invineteste...si ma sperie tare treaba asta!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA

NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

miany75 spune:
apropo de plans ,nici noi nu suntem niste plangaciosi dar avem uneori momente in care plangem ,aparent fara motiv si ne linstim doar cand vrem...in unele situatii fara sa intervin ,in altele e necesara prezenta si interventia mea..

miany75 spune:
Am si eu un of acu, pe care e musai sa-l vars...stiu ca s-a mai povestit de medicii de familie si s-ar putea sa va plicti ,dar sunt cam nervoasa pe a mea dr-ita...dupa ce ca m-a batut la cap cu vaccinurile de numa si a insistat sa nu uitam de bilant ..acum,cand am sunat-o a zis ca sa nu mergem mai repede de 15...ca e foarte ocupata..auzi..pai ,bilanturile astea au vreo relevanta atunci ?! ca sunt facute cand ,cum......mi-a explicat ca in primele zile e ocupata cu eliberarea de retete si alte chestii si sa nu mergem mai repede ,dar totusi la jumatatea lunii..
imi povestea maica-mea ca prin 70 ,cand era asistenta de circa mergeau saptamanal sa vada sugarii..acum ,daca nu mergi tu la ei nu vine nici naiba...sau vin ,dar contracost...
scz ,ca v-am impuiat capul...trebuia sa-mi vars naduful..

monis5 spune:
Multumim inca o data - am pus la semnatura si pozele de la scoaterea din mir
Lili - fusta lunga a fost pt biserica - la restaurant m-am schimbat intr-una f scurta... nu stiu de ce nu m-a pozat nimeni (papuceii sunt de la grain de ble, exact aia de care zici)
Miany - da, contul vechi, eu pe fulgusori2009 n-am trimis niciodata nimic
Coquelicot - da, de hemograma zice pediatrul nostru... o sa ma duc la Medlife sa-i recoltez, ca cica fac din degetel
Imi pare rau de plansul lui Mateiutz... asa tare as vrea sa stiu ce sa-ti spun util .... (ceva tot pot spune: ca aberatie mai mare decat aia cu plansul bun la plamani nu cred sa fi auzit inca pana acum)
Va las, ca ma duc si eu sa ridic nu stiu ce bani, de care uitasem, noroc cu Coquelicot ca mi-a amintit
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.