Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 9
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui na_bo buna sunt natalia din tg mures, am si eu o pritesica nascuta in 18.11.2009, si as vrea sa intru si eu in forumul vostru. nu stiu daca intru bine |
Buna! Eu sunt din Reghin! Bine ai venit! Trimite-ne repede datele tale sa te trecem in listuta. Sa iti zic de ce avem nevoie:
NUMELE TAU
NUMELE FETITEI
DATA NASTERII TALE
DATA NASTERII FETITEI
DETALII DESPRE NASTERE: - DACA A FOST NATURALA SAU CEZARIANA, SCORUL APGAR, DIMENSIUNILE FETITEI (LUNGIME SI GREUTATE)
Scrie repede mai multe mesaje si o sa scapi de moderare, si ne vom putea citi live!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
DianaR, am vazut pozele cu scoaterea din mir ale Teodorei. E o frumoasa!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
padi spune:
Buna fetelor,
Azi am facut si noi vaccinul: Pentaxim si cel de hepatita B.
A plans putin, acum doarme. Sa vedem mai incolo...
S-a vorbit de stimularea copilului. Pai, eu la 2 luni cum pot s-o stimulez, cand pe ea inca n-o atrag jucariile?
Ii povestesc toata ziua, ne mai si "maimutarim", ii arat jucariile, i le zdranganesc eu, ii pun muzica ... Ce as putea sa mai fac?
Mai citesc la voi, care aveti bb mai marisori, si ma inspir...
O sa citesc si eu cartea pusa de Monis.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
laviniablaga spune:
Padi, sa stii ca din punctul meu de vedere, si faptul ca ii vorbesti si faptul ca ii pui muzica reprezinta o stimulare. Nu te ingrijora, in curand vei vedea ca o vor atrage si jucariile!

BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
DianaR spune:
O parte din pozele de la botez... http://family.webshots.com/album/576694013IURwVs
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
miany75 spune:
DIANA R. superba Teodora ,ca si fratiorii ei mai mari si tortul..
..nu ma mir ca s-a dat atacul la el..![]()
coquelicot spune:
Lili, daca tot a prins subiectul, indraznesc sa scriu mai mult.
Eu am ramas cu un sentiment super naspa ca nu stiu ce e aia nastere, ca nu stiu cat de deparate am ajuns cu contractiile si cat de dureroare ar mai fi fost daca ajungeam cu ele la dilatatie 10.(mie mi-au facut cezariana de urgenta dupa 14 ore de travaliu si dilatare foarte lenta - ajunsesem la 6-7). Am ramas cu frustrarea ca se susotea pe langa mine dar imi dadeam seama ca nu vor sa imi faca epidurala (ca nu eram in travaliu adevarat la dilatatie 4!), am ramas cu frustrarea ca a venit un alt medic si m-a controlat si a zis ca am dilatatie 6-7 dar "intra si capul lui pe acolo", am ramas cu frustrarea ca nu ma puteam gandi la Mateiutz nici o clipa, eram mult prea concentrata pe durere si poate d-aia nu am suportat bine si nu am cooperat mai bine(doc a zis ca nu are nici o legatura, el avea responsabilitatea sa scoata un copil sanatos),am ramas incarcata cu ideea ca am acceptat parca rasufland usurata ca ma baga in cezariana, desi am protestat la inceput. Pe scurt, am ramas cu frustrarea ca se putea, totusi, sa nasc natural dar imi amintesc si ceea ce mi-a zis o tanti care ma asista la cap in sala de operatii, ca 'are membranele pe cap' si ma intrebam daca puteam sa nasc natural in conditiile astea???
Na, ca m-am descarcat.
Monis- nu e frecvent, de cel mai multe ori rade in somn si foarte rar plange sau suspina, dar na, pentru mine e o tragedie, tocmai pentru ca el nu prea plange decat la imbracat, cand iesim afara, iar cand pun si caciula, e apogeul. Am dezvoltat o tehnica sa o zbughesc in secunda 2 afara pe usa.![]()
Lyli- noua ne-a zis sa ne ducem direct la un doc recomandat de la Gr. Alexandrescu, dar te poti duce si direct. Sincer , mi se para ca Matei nu prea are nimic la labutele piciorelor, toti copiii le au usor flexate in interior. Daca e pentru displazie, nu stiu sa ma pronunt.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
dana n. spune:
Salutare!
Monis, buna ideea cu lingurita...asa as evita biberonul.
Frumoase pozele de la botez. Sa va traisca micutul crestin.
Laura, chiar asa plini nu ii mai simt. La sfarsitul alaptatului apas eu pe mamelon si vad ca mai iese lapte (fiindca David imi da senzatia ca nu este satul si ma gandeam ca nu mai am eu laptic)...din cauza asta ziceam ca nu goleste sanul. Mamelon de silicon am folosit si eu pana acum doua saptamani.
Coquelicot, mie nu mi-a alunecat niciodata mamelonul de silicon. Probabil nu ai folosit marimea corespunzatoare.
Laviniablaga, noi am facut ecografie. Noua ne-au recomandat din spital sa ii facem la o luna.
Simina, foarte frumos. Mi-au dat lacrimile.
Natalia, bine ai venit.
Diana, aveti niste copii superbi. Sa va traiasca. Felicitari micutei crestine.
Lylyana, la multi ani!!!
La cat mai multe lunite bebelului Matei si bebitei Ana.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui na_bo buna sunt natalia din tg mures, am si eu o pritesica nascuta in 18.11.2009, si as vrea sa intru si eu in forumul vostru. nu stiu daca intru bine |
Bine ai venit, dar mai scrie repede-repede vreo 10 mesaje (despre tine, bebe) ca sa iti apara mesajul in timp real.
Si eu am nascut la Tg Mures in 30 oct..tu cu cine ai nascut?
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
cristinica09 spune:
Am cerut trimitere de la pediatra dar cred ca si fara, ar fi mers...am bagat ceva in buzunar si a mers ca pe roate![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
ai avut trimitere de la medicul copilului sau ai mers pur si simplu la ortopedie? Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |