Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...da...al meu in a 3a luna de viata a luat doar 600gr...

...si gata, se pare ca prezenta mea aici nu e deloc agreata..asa ca o sa-mi vad eu de ale mele, fara a mai deranja mamici atat de iubitoare si perfecte cum sunt aici

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna dimineata si de la noi!
in legatura cu alaptatul,eu ii dau de 2 zile completare LP, deoarece oricate ceaiuri si stimulari, dupa masa nu sugea decat 50-70 ml, din ambii sani si daca ma mulgeam apoi nu mai ieseau decat cateva picaturi. la o ora deja ii era foame si plangea. si in greutate nu a luat chiar cat trebuia,are acum 4.650 gr. la 2 luni si 3 sapt.
tot speramsa am lapte destul dar nu am ce face, asa mi se pare.intr-adevar cel mai greu e sa alegice e mai bine pt bebe din toate sfaturile primite sau cartile citite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Cami -daca tu asa crezi ca e bine pt bebele tau, asa sa faci, restul sunt sfaturi pe care le respecti sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Camy, Laura, fetelor, eu vad un lucru bun din faptul ca s-a animat un pic forumul, altfel riscam sa moara de batranete.
Sincer, nu trebuie sa avem aceleasi pareri, sau sa scriem toate precum Cartarescu, important e ca il gasim util, fie ca scriem sau mai mult citim. E drept ca, scriind, il tinem in viata.

Camy, tu esti cea mai intelegatoare si iubitoare mama pentru puiul tau, asa cum suntem toate aici. Ce conteaza restul? Te pup si incerc sa inteleg ca poate lucruril esunt un pic mai complicate- adica mie mi-e usor sa zic , ca alaptez exclusiv , fara eforturi si nu am avut nici noduli, nic nu m-am pompat, etc.
Dar, si Matei are momente cand nu manaca aproape nimic,mai ales daca e obosit, intai il adorm si cand se trezeste mananca bine. Fiindca alaptez, eu habar nu am cati mililitri mananca copchilul. Uneori cere, alteroi nu prea. In unele zile face nazuri, alteori mananca cu sarg. Si al meu trage 3 minute la san, dar ma gandesc ca s-a saturat si nu ma stresez prea tare.
Si, daca a luat cate un kg pe luna in prima si a doua luna, acum a luat 680-cel mult 700 gr. Din lunile 3-4 ar trebui sa ia minim 500, nu minim 750, eu asa stiam. Per ansamblu a luat deja dublu, are 6.500 si abia a implinit 3 luni.
Daca e sa ma iau dupa grafice, nici el nu a luat 750, deci nu e in regula? Nu.
Repet, mi-e usor sa vorbesc pentru ca nu am avut probleme in alaptat, si , desi cu mamelon neformat, plat, Matei a avut grija sa il formeze.
Nu stiu ce sa zic, incerc sa echilibrez un pic balanta, ca sa nu cadem in extreme.
Sfaturile Dianei sunt de mare folos si cred in ele, sunt firesti, sunt naturale, asa cum ar trebui sa fie si directia pe care mergem noi. Cred ca la asta se referea si Monis, cand a zis de 'aflatul in padure'.

Pup si vreau sa te pastram alaturi de noi.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neata'

Laura - legat de unghie, am avut la ambele picioare unghiile de la degetele mari facute praf, am stat asa 3 saptamanai in speranta ca va trece si ma duc la pedichiura, dar nu am rezolvat nimik, am fost pana la urma la pedichiura si de 2 zile sunt ca noua. Pedichiurista mi-a recomandat statul cu picioarele in apa fierbinte cu sare multa, apoi asa cum zice si Diana aplicat Betadina. Deci solutia sta in scoaterea colturilor

Diana - multumim de sfaturile legate de alaptat, si al meu mai face figuri si ma pune cu gandul ca nu mai am lapte, dar imi tot repet ca asa ceva nu ser poate, ba chiar sotul mi-a zis "sa-mi zici sa cumpar o cutie de lapte sa fie in casa" i-am zis ca daca vine cu asa ceva acasa mai bine sa nu vina, ca eu am lapte si asa este am lapte.

Camy - mi se pare ca vorbesti foarte urat la adresa tuturor fetelor "mamici atat de iubitoare si perfecte ", Diana tot ce a facut pana acum pt noi a facut numai bine, toate sfaturile de pana acum au fost bune, acum ca a insistat mai mult pe problema alaptatului nu mai este buna. Nu vreau sa apar pe nimeni insa nu mi se pare corect cum vorbesti, plus ca, mie cel putin, mi-a dat sentimentul ca simti nevoia sa te certi ca sa te eliberezi de nervi
"...si gata, se pare ca prezenta mea aici nu e deloc agreata" - pai tu continui nimeni altcineva, aici este primit oricine cu sufletul deschis, insa trebuie sa fim pregatite odata intrate intr-un grup primim si laude si critici impartasim si bune si rele, cine se supara sa-i fie de bine

de cand sunt pe forum este prima data cand intervin, sper sa nu o mai fac niciodata

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna dimineata! M-am trezit si eu p-aici hodoronc-tronc in toata nebunia asta..
Am citit tot, nu am ratat nimic, insa nu am mai reusit sa postez. Promit sa-mi iau revansa.
Personal, aplic din ideile si sfaturile scrise pe forum cu succes si va multumesc pt asta. Eu il vad ca pe un mic refugiu in care fiecare povesteste evenimentele de peste zi, cu bune si rele, idei de stimulare a bbeilor etc. Personal cred ca inca avem copii prea mititei pt a putea fi atenti la toate ideile noastre de motivare, mai mult de a discuta cu ei, de a ne maimutari, de a le oferi o jucarie..nu-mi dau seama ce am putea face. Inca.
Hai sa nu dam ocazia la suparari, tocmai pt ca sunt si asa destule in viata de zi cu zi. Pana la urma nu cred ca doreste cineva sa faca pe profesorul, fiecare selecteaza ce doreste din ce se scrie si aplica ce vrea. Orice "nimic" este binevenit, orice descarcare, atata timp cat mamicile sunt mai linistite si mai rabdatoare cu puiutii lor (si de ce nu, pt ca nu stii de unde sare iepurele si mai afli cate ceva interesant).
Ma bucur f mult ca v-am descoperit si tare mult as vrea sa continuam toate impreuna .
Camy, DianaR va !!! Si pe gagicile care scriu si ne citesc zi cu zi!
Revin cu un nou post

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

DianaR - cu riscul de a parea pupincurism (vorba laurei ), apreciez enorm postarile tale. te admir pt. faptul ca, desi ai 3 copii, iti gasesti asa mult timp pt. forum si pt. a ne iferi noua informatii pretioase (pt. cine doreste sa le vada asa ).
pe de alta parte, sunt 100% de acord cu ce a spus laurairina (ai vazut fato ca noi ne asemanam in multe privinte? ) si regret ca nu am mai mult timp de forumit (si acum fata doarme pe umarul meu, eu tastez cu un deget... ) si regret ca nu pot da mai multe sfaturi celorlalte colege de forum... insa atat stiu, atat ma pricep. mai ales ca sunt la primul copil si nici nu am experienta anterioara cu copiii asa mici.

are dreptate si ionela cand spune ca e foarte usor sa confundam plansul bebeilor. ei pot plange pt. ca le e somn (desi mi-a fost greu sa inteleg cum poate plange cineva de somn, in loc sa se culce pur si simplu, insa Ruxi tot asa, plange pt. ca nu poate adormi, e prea agitata, sau daca o "tin de vorba" cand ea vrea sa doarma...). daca plang la san nu inseamna neaparat ca nu s-au saturat.
ma rog, nu mai continui, pt. ca in mare parte astea sunt idei luate tot de pe forum si cateva din propria experienta, ce am observat la propriul copil.

sper ca la urmatoarea odisee (si implicit club al scutecelor) la care voi participa, sa aduc si eu o contributie mai mare...
pana una-alta, profit si eu de experienta altora...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

La multi ani -lor de astazi:

Vlad Stefan bebe de Busymummy

David bebe de S_alinutza

Bebe de Simona9999

Teodaora bebe de DianaR

Iustin Damian bebe de Romanitza_31

Miruna bebe de Mariaandreai

siiii: Lavi nude-i cafeaua?????

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74
SIMINA, CAMY da Doamne sa fie bine cu lapticul...

Lidia

Lidiutzooo, cred ca ai incurcat borcanele.Noi papam LP fara probleme...eu am zis doar ca regret ca n-am avut sansa sa alaptez
Oricum te ca mi-ai pomenit "numele"

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neata'

Laura - legat de unghie, am avut la ambele picioare unghiile de la degetele mari facute praf, am stat asa 3 saptamanai in speranta ca va trece si ma duc la pedichiura, dar nu am rezolvat nimik, am fost pana la urma la pedichiura si de 2 zile sunt ca noua. Pedichiurista mi-a recomandat statul cu picioarele in apa fierbinte cu sare multa, apoi asa cum zice si Diana aplicat Betadina. Deci solutia sta in scoaterea colturilor

Diana - multumim de sfaturile legate de alaptat, si al meu mai face figuri si ma pune cu gandul ca nu mai am lapte, dar imi tot repet ca asa ceva nu ser poate, ba chiar sotul mi-a zis "sa-mi zici sa cumpar o cutie de lapte sa fie in casa" i-am zis ca daca vine cu asa ceva acasa mai bine sa nu vina, ca eu am lapte si asa este am lapte.

Camy - mi se pare ca vorbesti foarte urat la adresa tuturor fetelor "mamici atat de iubitoare si perfecte ", Diana tot ce a facut pana acum pt noi a facut numai bine, toate sfaturile de pana acum au fost bune, acum ca a insistat mai mult pe problema alaptatului nu mai este buna. Nu vreau sa apar pe nimeni insa nu mi se pare corect cum vorbesti, plus ca, mie cel putin, mi-a dat sentimentul ca simti nevoia sa te certi ca sa te eliberezi de nervi
"...si gata, se pare ca prezenta mea aici nu e deloc agreata" - pai tu continui nimeni altcineva, aici este primit oricine cu sufletul deschis, insa trebuie sa fim pregatite odata intrate intr-un grup primim si laude si critici impartasim si bune si rele, cine se supara sa-i fie de bine

de cand sunt pe forum este prima data cand intervin, sper sa nu o mai fac niciodata

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

imi pare rau ca ai bagat tu, de la tine "toate fetele"
eu zic sa mai citesti odata...si apoi, poti sa te bagi...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput