Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

lavi fac eu cafeaua, plus un ceai si un fresh de portocale

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
b]laurairina[/b] (ai vazut fato ca noi ne asemanam in multe privinte?

da fatoo...si dragostea pt pisoi si pt goblenuri, si ca suntem moldovence,si mai nou fac si eu tae-bo (apropo, tre sa te mai intreb ce programele faceai inainte, ca eu m-am saturat de cardio si ce mai fac acu..as vrea sa mai alternez si alte programe de la alti antrenori, poate ai o idee) si vad ca si fetili noastri cam se aseamana in comportament

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

monis, corect spus... si eu am avut momente in care mi se parea ca parca ceva nu e ok... si ma tenta sa incerc lp.... daqr.... multumita forumului am depasit momentele acelea. Acum, imi ajut si alte prietene, sfatuite de medici sa bage lp, sa revina la alaptat exclusiv.... sper sa si reuseasca.
Hai sa va povestesc si eu ceva: dr mea e din caregoria celor care considera ca" cel mai fericit copil e cel alaptat la san" ( mi se pare cam aiurea afirmatia... dar v-o scriu ca sa intelegeti cum e ea )Cand i-am spus ca sta la san in medie 5-7 minute s-a schimbat la fata.... apoi a ridicat o spranceana observand ca eu eram foarte linistita cu asta. M=a intrebat inca o data cat mananca... si i-am repetat ca sta putin la san. Fara sa-mi spuna nimic si-a aruncat ochii in fisa si a vazut cat a luat in greutate.... iar m-a privit... eu deja zambeam larg.... intelegand ca e tentata sa-mi recomande ceva....si pregatita sa-i spun ca 1100 gr pe lune e fuficient pentru mine. M-a intrebat cat doarme... daca plange... cauta argumente.... si ... ei bine.... nu le-a gasit... I-am spus ca plange dupa cele 5 minute la san foarte tare uneori ... dar asta pana il ridic pe verticala si eructeaza... ca doarme 2-4 ore intre mese... in functie de cat e de obosit si de cat timp petrece pe la jocuri. L-a pus pe burtica sa vada cum isi tine capul... l-a ascultat iar cu stetoscopul... s-a uitat iar in gatut... si a abandonat. A spus doar: interesant.... ma intreb... daca ea care e pro alaptat.... acautat jumatate de ora argumente sa imi spuna sa-i dau lp.... pai cele pro lp.... macar imi ascultau argumentele? sau nu terminam de spus"5 minute" ca auzeam "lp"???

Vad ca se vorbeste despre suzeta. Al meu o accepta cand vrea el. O cere cand il deranjeaza ceva sau cand nu reuseste sa adoarma ( isi impinge palmuta sper gurita deschisa, ca si cum ar impinge suzeta) imediat ce adoarme o lasa sa-i cada. cand nu are chef de ea nu o primeste... sau o scuipa cu bolta. Eu cred ca imi va fi mai usor sa-l dezvat de suzeta decat de deget pentru ca nu prea ii pot lua degetele sa nu si le mai bage in gura dar suzeta da. Asa gandesc eu...mai ales ca nu o tine mereu in gurita

Ramonika, pupam fetita care cere multa atentie. Stiu cum e. Zilele astea Mihnea mi-a facut surpriza sa-mi arata ca daca nu se simte bine ma vrea pe mine nu pe altcineva. Na ca are preferinte pustiul meu. Asa ca... la datorie fara drept de apel

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa va zic intamplare de alaltaieri (poate mai destind atmosfera pe aici)
Vine sotul acasa, seara, si ma gaseste dandu-i bibe la fata.Ai zic ca n-am reusit sa pun rufele pe sarma ca fata m-a vrut langa ea, si se ofera el sa-i dea sa manance ca sa ma duc eu la rufele mele.
Peste 2 minute aud:
-"fata, vino sa-i dai sa manance ca eu nu pot"
-de ce?
-ca rade la mine
-pai , fii si tu mai serios
-nu pot, nu vezi ca-i hoata??...asteapta sa schitez iun gest si gata rade, si nu mai mananca
-nu ma intereseaza nene....vezi sa manace mai rpd ca se raceste laptele
SI PLEC....
ma duc pe balcon si ma intorc in 2 min si-l aud "fata, mananca nu mai rade, ca ne omoara mata pe amandoi daca nu papi"

Pana la urma tot eu i-am dat sa manance

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

laura - era un subiect "tae bo" pe la femina intim, insa a cam murit de cand au ramas sportivele gravide in primul post erau niste linkuri catre niste filmulete, se mai pot descarca de pe torente sau ODC (retea de cartier, daca ai). am si eu pe PC insa sunt mari, daca vrei ti le trimit, insa doar pe mess si cred ca dureaza.
insa eu mai astept, vreau sa fac macar 4 luni de la operatie si dupa aia ma reapuc.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Eu am gasit de fiecare data cate ceva de invatat din postarile Dianei si a mamicilor cu experienta. Sunt o mamaica foarte tanara(21 ani) iar sarcina si nasterea fetitei m-au luat pe nepregatite, de aceea sfaturile voastre mi-au fost de mare ajutor. Pana sa se nasca fetita, credeam ca e o joaca cu papusile asa cum ai spus tu Diana...Imi pare foarte bine ca avem pe cineva ca tine in "clubul" nostru si indraznesc sa-ti cer si eu ajutorul...De luni incep semestrul 2, cursurile le am de lunea pana joia cam 6 ore pe zi...ce-as putea face ca sa-mi pastrez lapticul?
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am si eu 2 suparari:
1. Sunt racita, adik stranut mereu si am nasul infundat, si din cauza asta nu simt gustul la mancare, ieri si alaltaieri am mancat ca un robotel, ca stiam ca trebuie sa mananc, da n-am simtit nici macar otetul din salata......ce pot sa fac ????
2. Mi-au iesit niste bubite mici mici pe frunte, cam cum au bebeii nostri pe corp, dar nu sunt rosii, doar ca se observa..si MA MANANCA........si in acest caz..ce pot sa fac???(mi-am dat cu SFANTUL NIDOFLOR, sa vad dc or trece)

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
ma duc pe balcon si ma intorc in 2 min si-l aud "fata, mananca nu mai rade, ca ne omoara mata pe amandoi daca nu papi"

tare sotzu..ai bagat spaima in el, hah??
L-as sa vada si ei ca nu e asa usor sa stai cu un copil mic acasa si ca un simplu hranit cere rabdare si 'arta'. Pe mine deja ma enerveaza al meu cand zice, 'pai ce ai facut toata ziua?ce iti face fata..'..de parca faptu ca stau pe langa fata si gravitez doar in juru ei e nimica toata..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA scuze cu borcanele.... Cat despre sot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Coque, cred ca m-am exprimat eu gresit. Nicholas papa bine cu biberonul, dar doar laptele din frigider (pus direct in biberoane), nu pe cel din congelator (pus in pungute speciale).

Diana, Camy, Raluci multumesc pentru raspunsurile referitoare la unghie.

Diana, ma gandeam ca e ceva ce nu stiu referitor la mameloane. Asa stau linistita, pt ca laptic am in continuare, slava Domnului si Nicholas papa f bine. La consultanta in lactatie mi s-a spus ca singurul dezavantaj e ca trebuie sa ai mereu grija sa ai mameloanele de silicon la indemana (cum ai zis si tu), desi la fel ca pe site'urile astea si ei spun ca e solutie temporara doar. Om vedea cum o fi. Probabil ca o sa mai incerc si fara, dar nu ma omor daca nu iese, atata timp cat ne merge bine cu ele.

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput