Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

al meu nu se mai trezeste de ceva vreme decat o singura data pe noapte...desi acum incerc sa-l pun sa doarma mai devreme, adica 20:30 ....acum sa vedem
...din pacate pentru ca nu mai am lapte cat ii trebuie si faptul ca refuza lp...ma omoara...nu stiu ce sa mai fac...il vad cum se chinuie, cat plange...si astept sa ia lp.
Ma gandeam sa schimb lp...acum ii dau Humana...o fi bine...ma gandeam eu ca poate schimba gustul si o sa ia alta marca de lp...ce spuneti?????

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RamoC !Ce bine imi pare sa te vad...si sa stii ca te inteleg in legatura cu trezirile broscoiului Dominic, dar vorba ta...cu rabdarea trecem marea. Rares a avut 53 cm la nastere. Trebuie sa scriu pe prima pagina!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Camy, dar tu ai discutat cu medicul? Acum cum procedezi, ii dai mai intai piept si apoi completare???

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Ce faceti? Am ramas iar singura!

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

medicul meu e o tampitica si jumatate...e cu vaca rau de tot....prima data da...ii dau lapte de la san...imediat urla ca nu vine laptele apoi incerc sa-i dau lp...
...dar nu-mi place, saracutul prin urlete abia mananca 70ml de lp searainainte de culcare...este foarte putin, acum ar fi trebuit sa manance macar 160 - 170ml...

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput

E psoibil sa nu ii placa gustul de la Humana, insa nu stiu ce sa te sfatuiesc. Din cate am inteles daca schimbi lapticul e posibil sa se constipe. Intreab-o si pe Simina la ce formula de lapte a ramas, findca stiu ca si ea a incercat mai multe pentru Maya.

Pot sa spun ca prietena mea, care are un baiat mai mare cu o luna decat Rares si care ii da completare, foloseste Aptamil. SI copilului ii prieste. Cum zici tu ca a baut aseara 70 ml lp, eu zic ca e binisor, daca a papat si san, pentru ca nu poti sti cu siguranta cat a papat.

BOTEZ
RARES CRESTE

Mergi la inceput

prietena mea e la cumparaturi, am rugat-o sa imi cumpere NAN...sper sa-l pape pe asta...

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Camy... s-ar putea ca sa nu aveti mari rezultate nici cu schimbarea lapticului. SI noi am avut perioada asta de moft a lui si ca urmare am pierdut si laptele ce-l mai aveam. AM schimbat lapticul si aceleasi figuri, apoi am schimbat din nou..aceleai figuri la papa...ai m-am incapatanat eu sa raman la asta si sa nu mai incerc nici un fel de lapte, daca nu apar semne ca nu ii prieste (gen voma, diaree, constipatie, afte). Asa au ei o perioada acum la varsta asta, in care ne pun nervii la mare incercare si orice am face daca nu vrea sa pape mai mult, nu vrea si gata. Eu am vazut ca daca il mai fortez, nu rezolv nimic, ca dupa catva timp imediat il vomita...asa ca RABDARE.
Sper insa, sa nu fie ca la noi si sa ii placa la nebunie Nan1 lui Flavius si sa pape cat vrei tu, ca stiu ce greu e sa iesi intreaga din faza asta.
ps..si noi tot la NAN am ramas, dupa incercari cu milupa si humana. Succes!

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

ma lasa nervii..pe cuvant...doarme nemancat

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna seara... am venit cu sanioara...

La mine sunt inca ai mei si de ce stau ei cu copilul, de aia par ca am mai putin timp sa ajung la comp . Dar nici voi nu v-ati inghesuit cu scrisul... asa ca e ok

Vroiam sa va spun sa nu va agitati atata cu cartea aia pe care am trimis-o, adica tratati-o si voi ca pe o parere, nu ca pe un postulat. Am trimis-o pe aia, ca am gasit-o in format electronic... si nu puteam sa va trimit ce mai am eu prin biblioteca . O rasfoisem si am zis ca are ceva idei de retinut prin ea (dar de citit efectiv, recunosc ca sunt inca la pagina 16 ). Sunt 1000 de carti si 1000 de pareri cum sa faci / sa nu faci cu un copil. Si pana la urma, tot fiecare mama face cum crede ca e mai bine pentru ea si copilul ei . O sa mai caut sa vad daca mai gasesc ceva semnificativ si o sa pun pe contul comun. In Dr. Spock mai sunt idei despre crescut copilul... dar pe aia doar in engleza am gasit-o in format electronic...

Vorbeati aseara de carusel... si eu mi-am cumparat niste elastic ca sa atarn de patut niste jucarii in plus ca sa mai schimb imaginea cu jucarelele de la carusel. I-am agatat dimineata o jucarie noua si nici nu a mai bagat in seama caruselul... a stat doar cu ochii si mainile pe cea necunoscuta si a tot 'vorbit' cu ea

Dana.n - mai vroiam sa zic aseara ca am folosit la bebe o lingurita de silicon pe care o cam mesteca , dar cu aceasta ocazie nu a prea dat laptic pe langa gura si nici nu mi-e teama ca s-ar putea rani la gingii.

Coquelicot - poate scrii totusi povestea, asa cum a fost ea. Daca nu-ti place rezultatul, o s-o ascunzi de ochii lui Matei . Eu sigur nu as mai fi reusit s-o scriu daca n-o faceam atunci proaspat... sau oricum n-as fi scris-o cu asa incarcatura emotionala... acum parca mi-e si teama s-o recitesc (ca sa nu ma intreb cine a scris-o )

Simina - de ieri vroiam sa-ti spun ca mi-a placut teribil povestea ta cu pestii, din copilarie. si inca unul pentru supararea cu alaptatul. Nu pot spune ca stiu ce e in sufletul tau, dar cred ca trebuie sa fie tare greu .

Lumi - sper ca esti in cu printesa si cu Richard

Lylyana - mi-a trecut scurta dezamagire legata de biserica. Am botezat puiul, am pozici cand l-am bagat in apa sfintita, toti cei gragi mie au fost acolo... ce pot sa-mi doresc mai mult? (in plus am fost azi la Casin, unde ma batea un gand sa fac initial, si la interior este in renovare, drept urmare nu are icoane... asa ca... )

Camy - eu nu stiu ce sa-ti spun pentru ca, spun sincer de tot, nu reusesc sa pricep din ce spui daca ai lapte de fapt sau nu (ca ai zis ca alaptezi exclusiv, apoi ai zis ca dai lapte praf, apoi ca-ti curge lapticul pe bluza... probabil sunt eu si nu am reusit sa te urmaresc cum trebuie...). Bafta oricum

DianaR - pentru toate
Lavi - pentru ca ai luat in grija trebusoare administrative si ai grija de toate pe aici

Dymomo - asteptam poze si de la voi. Ce face Danutz?

Lili - ti-a spus Coquelicot f fain cum sa faci cu Mariuca sa-i faci un pic de program. Bafta

Bambusii au aparut din motive obiective, ca am vrut sa punem la dressing usi de alea glisante, dar cand am renovat toata casa ne-a costat f mult si nu ne-am permis - oricum sunt mitocanesc de scumpe sistemele de glisare - asa ca am folosit o solutie temporara. Si e tot asa temporar de 3 ani

Miany - nici la noi nu a venit pediatrul la 3 luni din motive obiective ca suntem in nameti, dar eu nu ma stresez. Daca toate sunt bune, atunci n-am stresuri... si eu stiu in sinea mea ca lucrurile stau cum trebuie . Nu te mai supara (desi inteleg de ce... motive de astea ma sparg si pe mine )

Ah, tot vreau sa zic de o vreme... bun venit noilor mamici

Dankutza - ma imbrac des in fusta, doar ca am o colectie de fuste extrem de scurte care nu-mi permit sa le imbrac oriunde

Cristinica, Coquelicot - si pe mine ma framanta tare de tot problema cu alimentele 'otravitoare' din jurul nostru... si incerc sa gasesc solutii...

RamonaC - toate ne temem de lucrul asta (zice si ala in carte )

Gata plec la ale mele
V-am pupat de noapte buna... poate revin la ultima papa inainte de culcarica lui bebe

(nu mai corectez, scuzati voi greselile pls)

EDIT: am corectat, ca mi-a sarit ceva in ochi si ma zgaria pe creier, apoi am citit tot si m-am ingrozit cate greseli aveam

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.

Mergi la inceput