Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
simino - esti norocoasa.. eu ce sa mai zic, ca ma trezeste de vreo 4-5-6 ori pe noapte? 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
padi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika simino - esti norocoasa.. eu ce sa mai zic, ca ma trezeste de vreo 4-5-6 ori pe noapte? ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
Ramonika, dar de ce se trezeste asa de des? Mananca de fiecare data?
Laura se trezeste de 2 sau 3 ori.
Adriana
de
Laura (08.12.2009)
laviniablaga spune:
rezultate bilant: 6100gr, 60 cm!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
BOTEZ
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Ramonika spune:
padi - da, pt. mancat se trezeste... daca se culca la 9, sa zicem, se trezeste prima oara pe la 1 (Deci dupa 4 ore), dupa aia din 2 in 2 ore... la 3, la 5, la 7 si la 9, cand ne trezim de tot... de fapt ea se trezeste de tot la 7 cand da lumina, insa eu mai bag un somn pana pe la 9, ca la 7 is chiauna de somn... 
lavi - felicitari pt. bilant, nu mai stiu cat aveati inainte, insa presupun ca stati bine. 
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ramonika simino - esti norocoasa.. eu ce sa mai zic, ca ma trezeste de vreo 4-5-6 ori pe noapte? ![]() Ramonika Ruxandra tati si Vladutz ![]() |
Daaa, stiu ca sunt o norocoasa
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
RamonaCopot spune:
Salutare si de la noi,
Bai...si noi tot cu multe treziri pe noapte si pe zi, de is cheauna de cap. Eu inainte de 12 noaptea nici nu ma mai gandesc sa numar trezirile. Abia dupa 12-1 incepe noaptea la noi, cu treziri pana diminata la 7-8 de cel putin 4 ori. Nu am mai pupat si eu mai mult de 5 ore de somn in 24 ore, cred ca din primul trimestru de sarcina, ca dupa aceea au venit insomniile si gata cu binele 
. Desi acum papa numai lapte praf si as putea sa il las cu mama in camera si sa ma mut eu in alta camera sa ma odihnesc mai bine, nu ma lasa inima. Ba mai mult am expediat-o si pe mama din camera cu mine, gandindu-ma ca daca ramanem numai noi...poapte, poate
. Asta este, mai asteptam pana se refleaza el cu somnul, ca asa zic toti prin carti "cu rabdarea se trece marea" 

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Lavi...bun bilantul
. Parca am mai intrebat si nu stiu daca ai raspuns, cati centimetri a avut Rares la nastere? Ca pe prima pagina e tot gol...
Ramona,
RamonaCopot spune:
Eu m-am paucat sa cetesc cartea trimisa de Monis si parca m-a apucat o teama asa ca nu ma voi descurca in "meseria" de mamica
. Cica pe al 2 ani jumate e cea mai nasoala perioada la copii. Pai noi mergem la serviciu la 2 ani...cine o a fie langa ei cand traverseaza perioada asta naspa? Vreau sa stau acasa pana la 3 ani, cand cica is cei mai cuminti
.
Ramona,
laurairina13 spune:
off off..si io la fel..si fiimea cica e mai mare decat a ta cu o luna

rechinas in pozici