Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Am pus cateva poze, inclusiv de la scoaterea din mir, incepand de aici Revin cu ceva poze de la botez de pe aparatul nostru si sper diseara cu cele de la biserica.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Eu nu prea am vazut poze de la botez da stiu ca am vazut 3 copilasi SUPERBISa va traiasca!!!

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

mda...s-au evaporat ca prin minune pozele cu baita de pe webshots desi am ales instantanee in care petalele de trandafir sa fie asezate strategic prin partile esentiale... Acu am incarcat iara cea mai cuminte dintre ele, sa vedem daca mi-o lasa...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Vorbim de pareri de rau, pai sa vin sa mai zic si eu ca zi de zi regret ca n-am avut sansa sa alaptez??, ca ma innec cu lacrimi cand imi prinde Maya tzatza si trage pe post de suzi????!!!, sa mai adaug si ca imi pare enorm de rau ca n-am nascut natural??? ca n-am unoscut si eu senzatia aia minunata ca n-am stat in travaliu degeaba???......ca eu travalui am avut o zi intreaga da degeaba....sa mai adaug ca imi pare rau ca am cezariana si nu pot incerca natural la urmatoarea nastere..(si ultima din pacate)????

ar mai fi multe , da nu mai spun sa nu stric atmosfera pe aici

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinica09

Pai noi am facut tot vaccinul de la stat ieri...tetraxim...au fost doua intepaturi in fiecare piciorus... nu va spun ce mila mi-a fost de piticInseamna sa am avut noroc ca a fost pe stoc

Cred ca depinde si de la judet la judet. Eu nu am de ce sa o suspectez pe doctorita...o cred, ca doar asa merg lucrurile la noi in tara... din pacate

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Aaaaaa,eu as putea sa o suspectez pe a mea de orice, numai dupa bani si cadouri se uita....daca ma duc la ele cu mana goala imi zice doctora in fata:"Marianoo n-ai adus si tu o prajitura??" si eu raspund ca-i criza mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

SIMINA de ce ultima sarcina din pacate?DR meu ginecolog a spus ca a avut o pacienta la a 5-a cezariana,asa ca eu nu cred ca va fi ultima daca iti mai doresti
PS:Si cu nasterea asa a fost sa fie,bine ca puiutul tau e sanatos...asta conteaza cel mai mult

Mergi la inceput

gata pauza mea , ma duc sa calc ca s-au adunat vreo 5 masini......urasc sa calc, da nici nu suport rufele necalcate, nici macar prosoapele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

numele meu Natalia Boar, nascuta in 16 07 1979,
fetita amalia maria, nascuta in 18 11 2009
nastere naturala, scor apgar 10, lungime 50 cm,3 100 gr
mai revin maine ca acum sunt singura cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

gata pauza mea , ma duc sa calc ca s-au adunat vreo 5 masini......urasc sa calc, da nici nu suport rufele necalcate, nici macar prosoapele

la noi si lenjeria si nu ma refer la lenjeria patului

lasati supararile

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Am zis eu ca ma duc sa calc da inca n-am plecat...NU-MI VINE CHEFUL.....il mai astept nitzel

Raluci...si eu calc asa ceva, ca de cand cu nasterea am material mai mult, innainte n-aveam

Mergi la inceput

Ma uitam acum la mamicile de ghiocei si-am vazut ca se bucura o mamica ca a avut doar o trezire azi-noapte pe la 4 pt bibe.........pai fimea de o luna nu se mai trezeste noapteaadoarme la 21-22 si se mai trezeste la 7-8 chiar 9, si atunci mananca si doarme pana pe la 10
A avut innainte de botez 2 nopti in care s-a trezit, dar 2 nopti intr-o luna nu se pun..nu?

Mergi la inceput