Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Fetelor, si fetita mea tot NAN a papat...I-am dat doar la nevoie in perioada sesiunii, cand eram plecata la vreun examen si cand ma intorceam accepta sanul fara nicio problema...M-am straduit foarte mult sa o alaptez si stimulez cat pot de mult lactatia...Fetita are 2 luni si o saptamana si nu a papat pana acum decat 3 cutii de LP...Eu zic ca e bine...
Am o mare rugaminte la fetele din Bucuresti...Eu pana acum am stat la mama la Buzau si de sambata venim iar in Bucuresti, asa ca va rog mult sa-mi recomandati si mie un medic pediatru bun in zona Tei, Obor...
Cosmina, mami de Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Monisule Danut imi mananca mie singurul neuron ramas dupa nastere . Suge la san ce suge si cand se termina lapticul si trecem la biberon urla de cum ii pun prosopelul la gura si asa printre urlete daca mananca 60-70 de ml de porcarie din aia de morcov cu carne desi acum o saptamana nu se satura cu 140. Situatia e cam la fel ca la Camy, Ramona, Lumi doar ca Danut nu papa lapte. Maine la 17.30 merg cu el la spital sa facem o ecografie si sa mai vorbim despre alimentatia lui si speram la un nou laptic.
Camy Danut a mancat Humana cu mare drag(si il gustasem si eu si mi se paruse tare bun). Acu sincer nu stiu daca schimbarea lapticului o sa ajute dar tin pumnii. Trecerea de la un lapric la altul sa o faci treptat inlocuind la ficecare 3 mese cate o masura si in 2 zile ajungeti la lapticul nou.(Asta cu 3 mese e schema profesorului la care il am pe Danut in tratament). si tie si lui Flavius.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

din pacate asta traiesc eu cu Flavius...ba am lapte, ba nu am...ba ia biberonul, ba nu-l ia...
..tot ce ai citit e adevarat...de-asta sunt si eu atat de amarata pentru ca mai stiu ce sa mai fac...
Daca nu intelegi, nu-i bai, e problema mea, si o sa ma descurc eu cumva

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!

Flavius

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre mii de multumiri si de de la mine si Danut. Imi esti de mare ajutor.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

GAGICI va pupic pe toate. V-am citit in diagonala. Azi am fost super busy am avut doi bebei in grija ai unei prietene careia i-a murit tatal si al sorei ei. Uah...Va inteleg acum cand spuneti ca nu ati avut timp nici sa mancati...

MONIS vazut poze botez. Ce mult imi plac petrecerile in tinute fara prea multe pretentii...Yes!!! Cam greu de facut asa ceva in ziua de azi cand lumea ne judeca dupa aparente, dar cand gasesti si oamenii care sa fie naturali...ce poate fi mai minunat...
By the way....nasa e insarcinata? Vreau sa fiu si eu nasa de botez...

SIMINA, CAMY da Doamne sa fie bine cu lapticul...

Va pupic deci pe toate ...Nu am apucat sa citesc tot din urma dar ma gandesc mereu la voi.

Mergi la inceput

RAMONAC ce masina de spalat ai cu clatire suplimentara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lidia, e buna cate o zi de asta busy, nu?
la majoreta noastra

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

LAURA am febra la maini de la atata tinut in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara.
Vreau sa vorbesc putin despre alaptat. In primul rand sa vedem de ce as fi eu indreptatita sa vorbesc de alaptat. In curand se implinesc 5 ani de cand alaptez efectiv, adunand perioadele cat am alaptat pe Vlad, Timeea si acum pe Teodora. In perioada asta am trecut prin nu va puteti inchipui cate greutati, nu cred ca multe mame ar fi rezistat asa cum am rezistat eu. Asta poate ptr ca sunt un pic fanatica in privinta alaptatului, dar nu ca sa ma laud am adus vorba. Vreau de fapt sa subliniez ca stiu prin ce treceti. Eu am trecut deja prin asta si poate nu odata. Eu in comparatie cu voi, fara suparare sunt mama si tata si voi sunteti fetitele care inca se joaca cu papusile. Toate prietenele mele care au apelat la mine ptr sfaturi au alaptat cu succes cel putin un an. As putea sa va ajut si pe voi, VREAU sa va ajut si pe voi. Deci va ROG sa ma ascultati si sa-mi acordati putina incredere.
De fapt incredere ar trebui sa aveti in voi si in copilul vostru, si in voi ca echipa, pr ca da formati o echipa. Bebe cere, organismul mamei o simte, si stie ce are de facut. Stiu ca va simtiti nesigure (oare am destul lapte, e laptele meu destul de bun?) dar raspunsul la toate aceste intrebari este: cu siguranta. Stiu ca sunteti tentate sa asociati orice nemultumire a copilului cu foamea, dar de cele mai multe ori nu e asa. Cami, ca de fapt dupa ce te-am auzit pe tine cum povestesti am dorit sa scriu astea, tu esti exemplu ptr ce am scris mai sus. Nu ai deloc incredere in corpul tau care stie ca acum esti mama si reactioneaza f bine, in bebelusul tau care stie cat si cum sa ceara... Daca spui ca sunt zile cand nu e nevoie de completare atunci iti garantez ca nu e nevoie de completare in NICI o zi, chiar si cand tu esti convinsa ca are nevoie de supliment. Seara, cand copilul e obosit si intra cumva la programul de noapte, nu mai doreste neaparat sa manance, tot ce vrea e sa doarma. Asa ca el nu e agitat la san ptr ca nu-i vine laptele suvoi in gura ci ptr ca e prea obosit sa mai vrea sa suga si de fapt nici nu-i este foame. Plange si la biberon din aceleasi motive, nu ptr ca nu-i place lp. Vrea sa doarma, nu vrea sa manace, respecta asta. Trage pana la urma ceva ceva din biberon ptr ca biberonul e alta viata, practic ii curge in gura. Sfatul meu din toata inima e sa nu-i mai dai completare ptr ca nu-i trebuie!
Mie personal mi se rupe inima cand vad mamici care au lapte si bebelusi dispusi sa suga chiar si cand mamicile lor ii ametesc cu n feluri de tetine si nenunarate gusturi de lp si totusi el continua sa caute cu indarjire sanul. Ptr ca stie ca acolo e ceea ce are nevoie! Merge cat merge si treaba asta pana la un moment dat oboseste si el si alege calea cea usoara ca noi toti de altfel si prefera biberonul. Asta se poate intampla repede sau mai tarziu, dar se intampla. Nu va bazati prea mult pe dragostea lor ptr san ptr ca nu stii niciodata cand cedeaza. Si zau ca e pacat.
Cu siguranta ca postarea mea o sa supere. Dar era musai s-o spun...
Noapte buna!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara doamnelor!
Iar am citit pe repede inainte (ca sa nu zic fast forward) si nu mai stiu cine ce a intrebat da' raspund si eu cum pot la ce-am retinut.
Coque, Simina, Dankutza vad ca toate regretam nasterea prin cezariana dar nu a fost alegerea noastra din comoditate ci o necesitate medicala. Pe mine ce ma enerveaza e sistemul asta timpit din Ro care nu pune accent pe legatura mama-copil (eu cred ca sint inca influente "staliniste" de tip - copiii trebuie sa manince la ore fixe - asa probabil se gindesc si ca bebelusii trebuie sa stea undeva fara sa deranjeze urlind singuri si primind LP si glucoza in timp ce mamele se "relaxeaza' ca sa poata da spaga mai cu gratie) na ca iar m-am enervat. Si acum mi-am adus aminte si de doctorita ta, SiminaDar de ce-i permiti sa ti se adreseze asa?
Diana ai niste copii tare frumosi, imi place mult de Vlad care arata ca un motanel si de Timeea strengaritza si bineinteles de Teo care a fost imbracata foarte frumos. Imi pare rau ca nu te-am vazut si pe tine
Laurairina, Ramonika, Ramona C imi pare rau ca vostri au program de masa la 2 ore, nu stiu de ce sint asa diferiti copilasii si unii inteleg ce e aia noapte si altii nu. Fi-mea adoarme de noapte la 12 si se scoala la 5 sa manince si apoi la 8 pt urmatoarea masa.
Monis stii legea aia a lui Murphy care zice ca orice solutie provizorie ramine definitiva... Asa si voi cu bambusii da' lasa ca sint mai misto decit usile glisante, ca d-alea are toata lumea. Am inteles eu ce mi-a zis Coque, da ce vreau eu e sa nu mai fie dependenta de leganat si plimarici ca sa adoarma, ci cumva sa stie ca la ora x ne punem in patut, citim o poveste si adormim. Nu ca m-ar deranja s-o legan, da ma gindesc ca poate o mai las si cu altcineva ...
cosmynik la Obor e cabinetul doctoritei Culcer - uite aici http://cabinetdrculcer.ingrijireacopilului.ro/?page=cab_despre.
cristinica Si pe mine ma preocupa "sanatatea" mincarii, si asta e un motiv pt care am ales sa folosesc/maninc chestii bio sau cit de curate posibil. Oua "nestresate" gasesti in hypermarketuri gen Cora, daca nu ai chef sa citesti cifrele, scrie pe ele ca provin de la gaini crescute liber. Carne de pui care n-a fost indopat cu chestii groaznice nu stiu unde sa gasim. Mezeluri mai sanatoase sint cele de la Aurora, se gasesc in supermarketurile mai mari, sint afumate traditional si nu contin nitriti dar sint din porc. Mai se gasesc mezeluri ok si la tirgul taranului in Rahova si in magazinele cu brinzeturi de Sibiu. Piine fara aditivi e cea de la Grewe din Sibiu, tot asa se gaseste in supermarketuri. Lapte si brinzeturi eco face Dorna, cu legumele si fructele e mai complicat. Cartofi ecologici am vazut ca se gasesc in magazinele Naturalia.
Lavi felicitari pt masuratori
Tina ai PM

Mi-a luat o ora sa scriu mesajul asta...
In incheiere vreau sa spun ca observ ca majoritatea ne confruntam cu bebei care scuipa tzitza dupa 5 minute, maninca numai 60 de ml de LP etc... deci eu inteleg ca este o problema generala a acestei virste si trebuie sa fim calme, cele care alaptam sa nu pierdem lapticul iar cele care dam biberon sa nu ne enervam Nu inteleg de ce nu scrie si in carti despre mofturile virstei de 3 luni, dar eu refuz sa cred ca bebe s-ar lasa sa moara de foame cu tzitza la nas numai din moft. Si cum n-am cedat nici mofturilor ciinelui, nu cedez nici la astea. Na, ca mi-am facut curaj

Mergi la inceput