Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

fetelor ma laud am pus si eu pozici cu burtica mea dolofana de 37 de saptamani . sunt la semnatura in folderul cu burtica mea. putin tare a mai ramas pana la aparitia urmatorilor iepurasi....

Oana 37+ - Maria-Emilia
AMR 2+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

In sfarsit...am terminat de citit ultimele 6-7 pagini si deja ma uit crucis la calculator..plus ca am uitat cel putin jumatate din ce-am citit! nu stiu daca voua vi se intampla dar eu am devenit uituca rau in ultima vreme...sau mai bine zis nu prea ma mai pot concentra...sunt asa...cu capul in nori...

In primul rand ,condoleanze Alina, D-zeu s-o ierte pe verisoara ta si sa aiba grija de bietul copilas!

Apoi, vad ca trebuie sa fim pregatite cu agitatele! se apropie timpul sa se umple imasul cu noi iepurasi!!

Eu am ecografia programata pe 19 si nu mai am rabdare!!!! imi vine sa merg de acum la cabinetul ginecologului, sa-mi astept randul sa-l vad pe iepurica Riccardo!

Astazi sotul meu a castigat lupta ptr cine calca hainutzele bebelului, asa ca el le-a calcat si eu le-am impachetat cu grija si am facut cele 5 seturi ptr spital. fiecare set in pungutza lui cu eticheta si nume apoi am sterilizat suzeta, urmand indicatiile de a o fierbe 4 minute si am spalat mica testoasa pe care am cumparat-o ieri seara, in ideea de a deveni prima prietena pufoasa a lui Riccardo! e o testoasa mica si zambareatza careia nu i-am putut rezista!

In rest...la botez inac nu ne-am decis cand, unde, cum...Ori in Romania ori in Italia...Sotul meu e catolic dar nu are nimic impotriva daca eu vreau sa-l botez ortodocs asa ca oricum ce era mai "delicat" e rezolvat! Cat despre "post" , la noi nu a existat asa ceva, au fost modificari doar de durata si intensitate sa zicem asa...

Acum citeam cate ceva pe net incercand sa intelege daca "ma incadrez" sa primesc ceva la nasterea copilului! situatia mea e ceva mai complicata Eu am incetat sa mai lucrez pe 30 aprilie 2009, cu acordul partilor,iar in mai 2009 eram in Italia. Pana sa-mi gasesc de lucru , am ramas insarcinata si astfel nu m-am mai angajat. Cum nu am platit nicio contributie in Italia, nu am dreptul la nimic...si cum la momentul nasterii vor fi trecut 12 luni de la ultima cotizatie in Romania..nici acolo nu cred ca ma mai incadrez la ceva...Oricum , ma mai interesez ptr ca nu am nici cea mai mica idee pentru moment!

In rest...noptile le dorm pe jumatate... obosesc tot mai repede...am calcat gresit si mi-am sucit un ligament la ,laba piciorului si acum sunt si cam schioapa...ce sa mai...visul oricarui barbat!!!

Noroc ca eu am gasit unul super care inca imi mai zice in conditiile astea "cat de frumoasa esti!"

Ma intorc la cautarile mele pe net...
O dupa amiaza linistita tuturor si multa putere celor care se confrunta cu problemutze! trebuie sa ramanem pozitive si cu incredere ca totul va fi bine!

Pupicei

32 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Kossir sa o folosesti sanatoasa! ceza usoara, fara complicatii si nebunii!

eu am fost la eco: pietre la rinichi si fiere! sunt plina de nestemate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oanka am vazut pozele, esti o mamica frumoasa si am vazut si lucrurile noi, foarte dragute, patutul si portbebe sa le stapaniti sanatosi

gaby nasol cu pietrele, de la ele probabil aveai dureri asa mari, ce tratament ti.a dat sau ce trebuie facut sa scapi de ele?

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Jeni asa rau imi pare ca te simti slabita! Odihneste-te si mananca fructe si legume; eu, in ciuda faptului ca ma "imbratisez" cu vasul toaletei de cateva ori pe zi nu ma simt f ametita si slabita. De asemenea ultimul set de analize efectuate a relevat valori bune. sa te simti mai bine!
Alina condoleante pt pierderea verisoarei tale! Ma gandesc la bietul copilutz si ma infior! :(
Oanka esti radianta in fiecare poza! Frumoasa!!
P.S. Chiar acum port tricoul negru cu bebe identic cu cel pe care-l porti tu in cateva poze!
Gaby pupaciuni printesitei! Multumim pt vestile despre Ramy; sa dea Dumnezeu sa le dea voie acasa cat mai repede!
Sper sa elimini pietrele de la rinichi fara dureri f mari; banuiesc ca ai primit/vei primi tratament, nu? Pentru cele de la fiere e necesara operatia.. sau??
Oana mai bine ca iei antibioticul la 12 ore, asa poate reusesti sa dormi mai bine!
Cata nu mai e mult pana la intalnirea cu Ioana! Eu asa gandesc..
Carmen ce frumoase trebuie sa fie ultimele zile.. clipe in asteptarea micii minuni! Doamne ajuta sa fie cu bine vineri si sa-ti tii puiutza in brate, cu inima inundata de fericire!
Bumbitza fain vis! Iti dai seama ca noi toate, la un loc, ridicam nivelul marii!
Andira ce distractie pe Irina s-o inconjoare cu jucarii pe Nati! :)) E clar ca impreuna vor face sotii sau vor fi de un chiot de nedescris!
Anca cum vei proceda ca sa scoti mesele de noaptea la 3 sau 4 luni? Mi se pare devreme dar m-ar interesa metoda pentru mai tarzior..

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina din grecia - Gaby are avent manuala
Andira - si mie imi plac. In Kaufland mai gasesti, dar nici acolo mereu. Cand sunt 7 ron kg fac prapad
Gaby - te-a apucat pasiunea de geologie acum??
Sper sa poti elimina pietrele usor. Am avut si eu la rinichi si stiu ca nu e prea placut, desi daca asa doare si la nastere e suportabil.
Rebianatu esti mister. Nu stiu cum reusesti sa vomitit tot dar bb sa fie mare si tu cu analize bune. Ce mai cineva sus te iubeste
Roxana- cate kg vor aia acolo sa aveti?? Dr mea zicea ca ea nu e interesata de nr de kg se uita pe om si isi da seama daca a pus prea mult sau nu. nr de kg e relativ pt ca oameni nu sunt toti la fel
Oanka super pozele si tricoul negru. Am vrut si eu sa-mi comand dar nu am reusit pana acum

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

denisa tocmai pt ca nu sunt toti la fel, se ia in considerare de la cate ai plecat si alte date din istoricul medical, nu te poti uita si sa iti dai cu parerea , are ea dreptate ca am pus mult si o zice pt binele meu, dar din pacata ma indop cu toate tampeniile si nu ma pot abtine, oricum sper sa pot slabi repede

POZE

Mergi la inceput

Roxana - idea era ca nu poti sa ceri la toata lumea sa puna 12-14 kg alea de la carte ( mie si alea mi se par multe pt mine)
Rebiana- cred ca au ajuns niste greturi de la tine ma mine. N-ai strans bine punga ??
Ati mai pomenit sa te ia greata de la mandarine ???

Mergi la inceput

denisa pai sa stii ca si alea.s multe...oricum am sa incerc sa ma abtin, acum mai mult ma ingrijoreaza iodul pe care nu l.am luat

POZE

Mergi la inceput

Iodul il iei si din alimente Roxana.
In romania a fost introdus destul de tarziu, si se presupune de asta sunt asa multe cazuri de tiroida ( pe langa Cernobal)
Nu cred ca e ceva grav. Nu am auzit de carenta de iod care sa influenteze sarcina.

Mergi la inceput