Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - dar ti-a zis dr ceva ca nu le-ai luat? daca analizele ti-au iesit ok...

Honey - ma bucur ca mai e cineva fan lychee .
Desi sotul a avut ieri un comentariu nu foarte magulitor referitor la cum arata dupa ce le decojesti...

Nu stiu cine m-a pus si m-am uitat la Sushi Mania - of, ce-i acolo... as manca ca sparta de acolo...

Si de cateva zile am niste arsuri de innebunesc, stau cu cana de lapte langa mine.

Oanka - esti o mamica tare frumoasa.
Aaa, si exact gresia pe care o aveti la bucatarie o avem noi in baia picilor. Mi-a placut la nebunie portocaliul ala, cu braul, a iesit ceva tare vesel. Avem si varianta pe maro, banuiesc ca o stii, la cealalta .

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, ba da lipsa de iod poate cauza o gramada de probleme , cel putin in cazuri de hipotiroidism...eu m.am bazat ca iau eutirox totusi
selina-d la fel ia, are hipotiroidism si ia si iod, acum oricum n.am ce face, decat sa incep sa iau de azi :)

roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

fetelor ma laud am pus si eu pozici cu burtica mea dolofana de 37 de saptamani . sunt la semnatura in folderul cu burtica mea. putin tare a mai ramas pana la aparitia urmatorilor iepurasi....

Oana 37+ - Maria-Emilia
AMR 2+
poze
*mamica unui fluturas*

Oanka , voi locuiti singuri in casoaca asta superba??? Sau mi se pare mie ca e asa de mare??
Iar tu... ce sa mai zic...Numai burtica e de tine! Nu te-ai umflat , nu te-ai schimbat la fata, si mai ai si tu f. putin Bravo , mami!

Anca

cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - si eu aveam niste noduli pe tiroida, si la prima sarcina cand i-am spus dr s-a cam schimbat la fata.
Insa analizele imi iesisera toate bune, si nu mi-a dat nici un fel de tratament in sarcina.
Si parca acum vreun an si disparusera nodulii, sau nu mai aveau acelasi aspect.

Tu iei tratament tot timpul? ca parca stiu ca asa se intampla...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Kossir sa o folosesti sanatoasa! ceza usoara, fara complicatii si nebunii!

eu am fost la eco: pietre la rinichi si fiere! sunt plina de nestemate !

Multa sanatate Gaby ai strans ceva nestemate... am avut si eu nisip la rinichi si pielonefrita si stiu ce crunte-s durerile, de fiere nu mai zic ca intr-un timp aveam probleme zilnic aproape si dureri de cap - am incercat sa-mi educ alimentatia si acum vad ca nu mai am probleme.

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

andira da asa e, de cand mi.au descoperit problema asta, iau tratament tot timpul, iar de cand sunt gravida, ma cheama des sa.mi ajusteze doza, ma incurajez totusi ca analizele sunt bune cu tratamentul de eutirox, si acum o sa iau si iod
si eu am 2 noduli pt care ma trimit la eco destul de des, si nu s.au modificat ceea ce e bine
in afara de asta am facut si gammagrafie nu stiu cum se zice acolo, e un fel de scanner cu contrast si vede in timp real cum se modifica glanda , cam asa ceva

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

roxana - dar exista sau ti-a facut o analiza care sa arate ca ai lipsa de iod ?
Bb e influentat de lipsa de iod??

Denisa, 32 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dayanara, Rebiana27, honeybaby multumim de vizionare. si voi sunteti mamici dragute si va doresc sarcini usoare pana la termen

Oana 37+ - Maria-Emilia
AMR 2+
poze
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

alina, condoleante pt verisoara ta multa putere familiei sa treaca peste acest moment trist...offff!

oanka frumoase poze imi place f tare tricoul cel negru

nafi, ai grija cu piciorul cat despre banutzi, cred ca te incadrezi la cei 600ron+200alocatie, nu?

pupici ma duc sa vad ce-mi face budinca, e prima data cand fac v-am zis ca de cand stau acasa m-am facut si gospodina bucataroasa

32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

denisa in general in hipotiroidism exista lipsa de iod care e foarte important in dezvoltarea creierului fetal, probleme grave apar cand fatul nu produce nici el levotiroxina , nici mama care e cu hipotiroidism, deci nu e musai sa fie asa la mine, mai ales ca eu am totul controlat, dar ce sa mai era bine sa iau iod, pe care nu l.am luat ca.mi provoca greata, acum nu.mi dau seama daca era greata normala din trim 1 sau am asociat.o eu aiurea, mai posibil ultima parte

edit: oricum am intrebat daca e vreo problema ca n.am luat si a zis ca nu, oricum nu mi.ar fi zis da, mai ales ca nu are nici.un sens acum, decat griji aiurea, dar ti le faci n.ai incontro ca asta e firea omului

POZE

Mergi la inceput