Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Wow...deci o sa avem un iepuras de Kissirpe 12, un alt iepuras de Stefimic pe 22 si Un iepuras de Jeni pe 27
,
apoi unu de Freedelia pe 2 Martie
Oare pe langa astia programati, cati vor mai veni??
Anca

cu
Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
am fost sa.mi iau analizele de la endocrinologie si toate.s ok, doar ca trebuia sa iau iod pe care nu l.am luat ca.mi facea greata...acum asta e sper sa nu fi afectat cumva copilul
mi.a dat alt complex vitaminic cu iod sa.l iau de acum si pana nasc
a vazut ca am pus 17 kg a spus ca enorm de mult , a scris si pe foaie exces de kg, pe mine ma bufnea rasul ca ea nu stie la ivan ca aveam 30
acum sa vedem la eco si alte analize pe 24 februarie
roxana
33
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Am trecut pe prima pagina programarile la cezariana.
Alina condoleante pentru verisoara ta!
Saracul copil.
Ce tanara era...
Denisa nu m-a urcat niciodata pe masa in spital, doar la cabinet si acolo pare sa fie totul curat.
Yaia pai la aia ma gandesc.
Carmen abia astept vesti.
Roxana felicitari pentru rezultatele bune de la endocrinologie.
Eu merg sa calc, desi am un chef...
Oana
37+
Eric Nicholas
AMR 2+(sau mai putin)
Multumim Doamne ca am ajuns pana aici.
Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Alina condoleante pentru verisoara ta! Saracul copil. Ce tanara era...Eu merg sa calc, desi am un chef... ![]() Oana 37+ Eric Nicholas![]() AMR 2+(sau mai putin) ![]() Multumim Doamne ca am ajuns pana aici. Ajuta-ne pe mai departe sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Multumesc!

Spor la calcat. Si eu am dat cu aspiratorul, mai am in hol si in bucatarie, dar a venit sotul si va da el, ca am obosit.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
30+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Ziua buna burtici!
azi noapte a nins de numa asa ca azi nu am putut sa scot masina si fac teleworking ![]()
Child si eu zic la fel sa nu iti faci griji, bebe va mai pune cateva sute de grame si vorba aia ca nu toti se nasc de 4 kg, important e ca e sanatos ca recupereaza el. 
Rebiana, Oana, Delia13 felicitari pt rezultatele bune de la ecograf
oare am uitat pe cineva???
Kossir o la la deja pregatim agitatele
. stai cuminitica in pat ca nu mai e mult si e vineri. bebelusa pare pregatita sa iasa afara, iti tinem pumnii 
Diana multumim pt tot ce ne-ai scris, foarte multe informatii utile. esti un model pt mine 
Bumbitza merci pt incurajari.
si m-am distrat cu visul tau, parca vad o ceata de burtici pe plaja ca niste balenute esuate. ce surf, cred ca n-eam scufunda instantaneu ![]()
Cat despre post, si la mine e negru de vreo 2 luni, cred ca a avut "noroc" sotul de vreo 3 ori in cele 7 luni si jumatate. vorba Denisei, trebuie sa dau jos panza de paianjen dar o fi sigur la 33 de sapt? nu poate oare provoca contractii sau mai stiu eu ce?
mai citesc din urma si mai scriu.
Ina
33+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
andira spune:
Ioana - condoleante!
Bietul copil...
Gaby - mastita nu se face de la golirea / negolirea sanilor, ci din cate stiu e in general o infectie bacteriana (bacteriile intra mai usor mai ales atunci cand tesutul se crapa, datorita unei alaptari improprii) - se trateaza cu antibiotic.
Multam pt raspuns, fac si eu la sf lunii comanda pt cartile alea.
Mi-am terminat si ultimele lychee, acum astept sa mai mergem la Auchan sa-mi iau. Cred ca as fi in stare sa mananc si un kg odata
.
Mai e cineva pasionat de ele? Nu de alta, dar poate imi spuneti daca ati mai vazut pe undeva in afara de Auchan. Nici acolo nu gasesc tot timpul.
31+
nemary spune:
salutare si de la noi 
nu am mai reusit sa intru sa vad ce mai faceti, dar m-am tot gandit la voi zileel acestea. am citit ca s-a mai nascut un iepuras, sa fie sanatos Eric si sa nu o supere prea tare pe Mami25 felicitari 
eu ieri am stat acasa, mai toata ziua in pat pt ca m-am cam resimtit dupa ziua de luni, in care am mers cam mult pe jos si prin zapada. am luat si 2 nospa preventiv.
Vroiam sa va intreb daca voua vi se intareste burtica in zona buricului, in special. eu patesc destul de des asta, mai ales daca stau mult pe scaun si nu imi dau seama daca sunt contractii sau o deranjeaza pe bebelina mea pozitia in care stau.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
32+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
Kossir ce putin mai ai, Doamne ajuta sa fie bine si sa ai o nastere fara probleme.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
32+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ina_3040 spune:
Ioanact condoleante pt verisoara ta, sa se odihneasca in pace; saracutul copilas si saracii parinti, nu stiu ce sa zic cand aud asa vesti.
mult curaj familiei voastre.
Gaby multumesc pt informatiile despre weleda si multi pupici pt dragalasa Joy!
Freedelia deci mai trebuie putintica rabdare. oricum vestile sunt bune desi stiu ca tu abia astepti sa iti vezi pruncul in brate.
Stefimic mai ai si tu putin, tinem pumnii 
Roxana ma bucur ca au iesit analizele bune. si lasa kilogramele, oricum sunt mult mai putine decat cu Ivan.
va pup pe toate, merg sa mai lucrez ceva.
Ina
33+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
jeni_h spune:
Salutare burtici si mamici ![]()
Alina, Dumnezeu s-o odihneasca si s-o ierte pe verisoara ta. Pacat ca s-a stins asa de tanara.
Carmen iubita, mai e un pic si o sa-ti ti minunea in brate
. Sa ai nastere usoara, bebelina mancacioasa si refacere rapida!!! De abia astept sa o vad pe printesa ta 
Multumesc fetelor pt sustinere, iertati-ma ca nu nominalizez, dar ma simt tare aiurea. Starile mele sunt de kkao. Ma cert rau cu vasul de toaleta in fiecare zi. Ma simt slabita si ametita. Saptamana viitoare, marti pe 16, merg la eco si pe urma la dr meu. Atunci o sa vedem exact cum stau. E aiurea pt ca la ultimul set de analize, au iesit toate perfecte. Dar eu ma simt ca o balega in drum.
Merg sa ma intind din nou in pat, poate reusesc sa atipesc putin, poate mai capat un pic de putere.
Va pup pe toate fara exceptie 

36+
Sarah Maria