Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 20
luhtien spune:
super tare cei mici care papa de toate! 
apropos de mancare, am pus mana pe o super chestie: Ce bem si ce mancam, avizata de profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi.
Dar e in format pdf.
Solicit parola si userul pentru mailul comun.
Am ramas proasta 

cand le-am vazut insirate acolo.
Nici macar vitaminele pentru copii nu sunt "safe".

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra 
http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag! 
kemsy spune:
Hei, nela, nu ai mai zis, te-ai imbatat?Ca asa era planul, daca strutza trecea de 5 kg (sau gresesc?
)
Mary, felicitari pentru examen si pentru sesiunea incheiata!!!
Gianina,
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Asa s-a nascut Loris
monica_dicut spune:
VAi ce scump e bebe Carol 
cum musca el din pat. Baiat mare, a inceput deja diversificarea 
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monique02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata dragelor, am visat-o azi noapte pe moique i intreaga ei familie frumoasa. nu stiu cum si de ce, cica am dormit cateva nopti la ea acasa. asta cred ca vine de la somnul meu cel nasol pe salteaua gomflabila. si se facea ca Monique este o mare iubitoare de carti de tot felul. si mi-a facut cadou o carte depsre cercul Junimea. am si aucm in minte, coperta caricaturisitica, piutin colorata, in stil coperti anii '80. era o carte din biblioteca personala cu Viata inside Junimea, tot fewlul de picanterii si lucruri nestiute despre membrii cercului. Abia asteptam s-o citesc, pentru ca eu sunt mare amatoare de biografii si filme biografice. gata, va pup de nu va vedeti. plec MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |

Manga pai cand veniti la Bucuresti stati la noi atunci.
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut VAi ce scump e bebe Carol ![]() cum musca el din pat. Baiat mare, a inceput deja diversificarea ![]() |
diversificam de zor! a auzit el ca din lemn se face hartie care contine celuloza care ajuta la digestie

Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
NelaM spune:
| citat din mesajul lui hepilica techila - multumesc de info. chipintaci. dana15 - multumesc frumos pentru PM. nela - - am primit de la dana15 mesajul tau ref la diversificarea cu cereale. multumesc. il salvase ea. l-am citit de vreo 3 ori. esti experta deja .h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Hepilica, am ajuns mai tarziu la mesajul asta si deja am scris pe cel anterior. Nu e bai, am mai scris o data. Sincer am cautat si eu mesajul ce il scrisesem, dar nu mi-am adus aminte la ce capitol.

Ma faci sa rosesc cu experta...

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
monique02 spune:
Monica deci am ras super tare, daca ai nervi sa cureti dupa eu zic c merita sa ii lasam din cand in cand sa pape singuri piureul ca se distreaza si ei.
Cristina reteta de clatite era alternativa sanatoasa la gogosi, ca gogosile oricum ar fi ele dat fiind ca sunt prajite in mult ulei tot nu sunt OK.
suede spune:
Noi va tinem pumnii si sa nu mai particioati la astfel de concursuri
.
Mihnea e un scump,creste,azi l-am imbracat intr-un costumas de 68 cm si ii vine perfect.Un lungan,oare cu cine o semana?![]()
Si Mihnea o
dulce pe Ama.
Am facut si noi cateva poze calde,mai jos...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crocodana
Ne straduim ne straduim, multumim pentru intrebare! Inca nu! iar avem 3 zile...suntem la "intrecere" acum cu Alex al Ralukai....care conserva mai mult placintelele! Ce face ginerele meu drag, Mihnea cel voinic si smecheros? Ama il dulce! , de Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
hepilica spune:
..uitati ce scrie o mamica:
"voi cat le dati ciopiilor vostri sa manance ? eu am citit pe net si ne-a zis si pediatra: de dimineata piure de fructe: o banana, 2 mere, 10 lgt de branza, 2 lgt de cereale! pai daca pui toate astea iese un mic dejun ca pt tine, daca acuma papa atata mai tarziu cat o sa pape, cat un hipopotam? iar la pranz supa din 2 morcovi, 2 dovlecei, 2 pastarnac, 50 g carne, un galbenus! pai asta intra in 2 farfurii de adult! "

cat sunt de amarata, am ras cu lacrimi.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
| citat din mesajul lui hepilica mamicilor, mai foloseste cineva cereale de la topfer? am citit in mesajul ref la diversificare de la clau ca la capitolul fruncte foloseste mar, banana, mango, para. foarte interesant. si eu ma gandisem la mango, chiar ii spusesem sotzului ieri sa cumpere, da' n-a gasit. am insa pere si banane. as incerca-o pe maia cu pere zilele astea. am salvat si eu mesajul. multumim. ![]() h. ![]() de minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD. |
Fetele, care imi ziceti si mie de ce e bun mango-ul? Ca vad ca sunt mai multe recomandari a se folosi mango la diversificare. Intreb pentru ca, dupa mintea mea, ideea ar fi sa dam copiilor fructe cat de cat accesibile tarii in care suntem. Asta pe langa proprietatile lor. De asta intreb ce proprietati are mango acesta. Eu am mancat prima data mango in viata mea acum trei ani, cand am fost in Filipine pentru prima data. Cel mai bun mango pe care l-am mancat a fost in Filipine, de atunci nu am mai mancat asa mango niciunde altundeva.
Cum vad eu diversificarea aceasta este sa incerc alimente noi pe care i le voi da in mod constant, zic eu, care vor intra in alimentatia saptamanala a Anei. Cel putin la inceput. Eu cred ca o sa incep cu fructele de sezon de aici si foarte raspandite; si am in cap banana. Are si un aport caloric mare (stiti ca eu sunt fixata pe ingrasatul Anei, uite la ce imi foleseste faptul ca am facut enspe mii de cure de slabire, stiu continutul caloric al fiecarui aliment pe de rost).
O sa o ajut sa isi formeze preferintele culinare, beineinteles, cu cat mai multe alimente, dar parca asa, inceeeeet, pash pash.

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...

,